^Επιστροφή στην αρχή
Get Adobe Flash player

Ενημέρωση Γονέων

Αγαπητοί γονείς στον πίνακα που ακολουθεί αποτυπώνεται η δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης σας από το εκπαιδευτικό προσωπικό για το σχολικό έτος 2021 - 22. Πριν την επίσκεψή σας στο σχολείο καλό θα είναι να ενημερώνετε τηλεφωνικά για την πρόθεσή σας αυτή καθώς επίσης να λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για covid19.

Διαβάστε περισσότερα: Πρόγραμμα ενημέρωσης γονέων 2021 -22

Εργαστ. Δεξιοτήτων

Τελευταία Άρθρα

Τοποθεσία σχολείου

Διακρίσεις Σχολείου

Europ School Radio

Βιβλιοπροτάσεις

Ημερολόγιο Εορτολόγιο

 

 

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
2634862

Ανοίξαμε νέους διαύλους επικοινωνίας δημιουργώντας το "μπλογκάκι" του σχολείου μας. Αξίζει να το επισκέφθεστε. 

Πατήστε πάνω στην παρακάτω εικόνα για να μεταβείτε στην νέα ιστοσελίδα του σχολείου.

1ου ΔΣ Βροντάδου – Προσέλευση, Φοίτηση, Αποχώρηση

1ου  ΔΣ Βροντάδου – Προσέλευση, Φοίτηση, Αποχώρηση

Αγαπητοί γονείς στα πλαίσια λειτουργίας του σχολείου αλλά και της υγιεινής καθώς και της ασφάλειας της εκπαιδευτικής κοινότητας, αλλά και σύμφωνα με τις υπάρχουσες  διατάξεις (νόμοι, εγκύκλιοι) θα παρακαλούσαμε να μας βοηθήσετε με τη συνεργασία σας, ώστε να τηρηθούν τα παρακάτω:

Προσέλευση

1.     Τα παιδιά που έχουν εγγραφεί στο Ολοήμερο τμήμα και έχουν επιλέξει οι γονείς τους να συμμετέχουν στην Πρόωρη Υποδοχή θα πρέπει να προσέρχονται στο σχολείο 7:00 πμ έως 7:15 πμ. Μετά το πέρας της προσέλευσης οι πόρτες του σχολείου θα κλείνουν.

2.     Όσα παιδιά δεν έχουν εγγραφεί στο Ολοήμερο και την Πρόωρη Υποδοχή θα προσέρχονται στο σχολείο 8:00 πμ έως 8:15 πμ . Οι πόρτες του σχολείου θα ανοίγουν στις 8:00 πμ.

3.     Οι γονείς των παιδιών δεν θα πρέπει να εισέρχονται στην αυλή του σχολείου αν δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος επικοινωνίας με τους εκπαιδευτικούς ή τη Διεύθυνση. Σε αυτή τη περίπτωση  θα πρέπει να έχει προηγηθεί τηλεφωνική ενημέρωση.

Φοίτηση

1.     Αν κάποιο παιδί απουσιάζει θα παρακαλούσαμε να ενημερωθεί το σχολείο (Διεύθυνση ή  εκπαιδευτικός τάξης) από το γονέα ή κηδεμόνα τηλεφωνικά για το λόγο  της απουσίας.

2.     Η παρακολούθηση του Ολοήμερου Προγράμματος είναι υποχρεωτική (1.15 μμ έως και 3.00 μμ)  και προϋποθέτει ότι τα παιδιά θα έχουν καθημερινά φαγητό ή πρόγευμα.

3.     Κατά τη διάρκεια λειτουργίας του σχολείου (8.15 πμ έως και 1.15 μμ) ή και του Ολοήμερου Προγράμματος (1.15 μμ έως και 3.00 μμ)  κανένα παιδί δεν θα μπορεί να αποχωρήσει  μόνο του χωρίς τη συνοδεία γονέα ή κηδεμόνα από το σχολείο.

Αποχώρηση

1.     Τα παιδιά που δεν συμμετέχουν στο Ολοήμερο Πρόγραμμα θα αποχωρούν με την εξής σειρά: Α΄ και Β΄ τάξεις 1.05 μμ, Γ΄ και  Δ΄ τάξεις 1.10 μμ και Ε΄ και  Στ΄ τάξεις 1.15 μμ.

2.     Τα παιδιά που συμμετέχουν στο Ολοήμερο Πρόγραμμα θα αποχωρούν στις 3.00 μμ. πάντα με τη συνοδεία γονέα ή κηδεμόνα.

3.      Με την ολοκλήρωση της αποχώρησης των παιδιών στις 1.15 μμ οι πόρτες του σχολείου θα παραμένουν κλειστές έως τις 3.00 μμ.

Στοιχεία επικοινωνίας με το σχολείο:

Τηλέφωνο :2271092356,

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Ιστοσελίδα Σχολείου: http://1dim-vront.chi.sch.gr/
 

Σχολική Πινακοθήκη

kyriaki_1.jpg
Copyright © 2013. 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Rights Reserved.

 Σχεδίαση, ενημέρωση ιστότοπου : Παντελίδης Γεώργιος.
Αναβάθμιση έκδοσης: Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου,
 www.sepchiou.gr
          Copyright © 2011 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Αγ. Γεωργίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.