^Επιστροφή στην αρχή
Get Adobe Flash player

Ενημέρωση Γονέων

Αγαπητοί γονείς στον πίνακα που ακολουθεί αποτυπώνεται η δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης σας από το εκπαιδευτικό προσωπικό για το σχολικό έτος 2021 - 22. Πριν την επίσκεψή σας στο σχολείο καλό θα είναι να ενημερώνετε τηλεφωνικά για την πρόθεσή σας αυτή καθώς επίσης να λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για covid19.

Διαβάστε περισσότερα: Πρόγραμμα ενημέρωσης γονέων 2021 -22

Εργαστ. Δεξιοτήτων

Τελευταία Άρθρα

Τοποθεσία σχολείου

Διακρίσεις Σχολείου

Europ School Radio

Βιβλιοπροτάσεις

Ημερολόγιο Εορτολόγιο

 

 

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
2732448

Ανοίξαμε νέους διαύλους επικοινωνίας δημιουργώντας το "μπλογκάκι" του σχολείου μας. Αξίζει να το επισκέφθεστε. 

Πατήστε πάνω στην παρακάτω εικόνα για να μεταβείτε στην νέα ιστοσελίδα του σχολείου.

Ένα ταξίδι που μόλις άρχισε ...

Ένα ταξίδι που δεν τελείωσε και που αναβιώνει με πλήρωμα μαθητές και δασκάλους του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βροντάδου-Χίου και του Δημοτικού Μαζωτού-Κύπρου στην ευρωπαϊκή Μεσόγειο e-Twinning. Οι τριήρεις σάλπαραν έμφορτες με τους αμφορείς της φιλίας, του θαυμασμού για το μαρτυρικό νησί και την καλή του τύχη πια στην κιβωτό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι μαθητές των δύο σχολείων έκαναν  το πρώτο βήμα, επικοινώνησαν μέσω τηλεδιάσκεψης λίγο πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων. Οι δάσκαλοι των τάξεων παρουσίασαν στους μαθητές το ναυάγιο στην περιοχή Μαζωτού της Κύπρου και τους προέτρεψαν να βρουν πληροφορίες, εικόνες και σχετικά βίντεο για αυτό.

 Εντόπισαν με τη βοήθεια του χάρτη την ακριβή θέση του ναυαγίου και την πορεία του πλοίου μέχρι τη βύθισή του. Αναζήτησαν πληροφορίες για την προέλευσή του, το είδος του εμπορεύματος που μετέφερε και τα πιθανά αίτια του ναυαγίου. Ζωγραφιές με αρχαία ναυάγια, ζωντανούς μεσογειακούς βυθούς και αμφορείς στολισμένους με πολύχρωμα χρώματα είναι οι πολύτιμες «δημιουργίες-προϊόντα» των μαθητών από το ναυτικό Βροντάδο που θα ταξιδέψουν προς την Ανατολική Μεσόγειο με διάθεση προσφοράς, ανταλλαγής θησαυρών γνώσης προς τους πολιτισμούς του Λεβάντε .

 

Σχολική Πινακοθήκη

b1foyts.jpg
Copyright © 2013. 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Rights Reserved.

 Σχεδίαση, ενημέρωση ιστότοπου : Παντελίδης Γεώργιος.
Αναβάθμιση έκδοσης: Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου,
 www.sepchiou.gr
          Copyright © 2011 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Αγ. Γεωργίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.