^Επιστροφή στην αρχή
Get Adobe Flash player

Ενημέρωση Γονέων

Αγαπητοί γονείς στον πίνακα που ακολουθεί αποτυπώνεται η δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης σας από το εκπαιδευτικό προσωπικό για το σχολικό έτος 2021 - 22. Πριν την επίσκεψή σας στο σχολείο καλό θα είναι να ενημερώνετε τηλεφωνικά για την πρόθεσή σας αυτή καθώς επίσης να λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για covid19.

Διαβάστε περισσότερα: Πρόγραμμα ενημέρωσης γονέων 2021 -22

Εργαστ. Δεξιοτήτων

Τελευταία Άρθρα

Τοποθεσία σχολείου

Διακρίσεις Σχολείου

Europ School Radio

Βιβλιοπροτάσεις

Ημερολόγιο Εορτολόγιο

 

 

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
2539674

Ανοίξαμε νέους διαύλους επικοινωνίας δημιουργώντας το "μπλογκάκι" του σχολείου μας. Αξίζει να το επισκέφθεστε. 

Πατήστε πάνω στην παρακάτω εικόνα για να μεταβείτε στην νέα ιστοσελίδα του σχολείου.

Δράσεις, AID, activities

Η μέρα που ο πόλεμος ήρθε

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα πρόσφυγα που σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη έχει καθιερωθεί να εορτάζεται στις 20 Ιουνίου κάθε χρόνο, τα παιδιά της Τρίτης τάξης με την εκπαιδευτικό αγγλικής γλώσσας Τώνια Μπαχά παρακολούθησαν ένα βίντεο φτιαγμένο από την  Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ με τίτλο «Ειρήνη,η ιστορία ενός παιδιού πρόσφυγα».Στη συνέχεια διάβασαν στην τάξη ένα ποίημα της αγγλίδας συγγραφέα Nicola Davies  με τίτλο «Την ημέρα που ο πόλεμος ήρθε» που το έγραψε με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης της Βρετανίας να μην επιτρέψει την είσοδο 3000 ασυνόδευτων παιδιών στα βρετανικά σχολεία.

Διαβάστε περισσότερα: Η μέρα που ο πόλεμος ήρθε

Life stories

Βιβλίο με ιστορίες Ζωής που εκδόθηκε στα πλαίσια του Ευρωπαικού Προγράμματος Erasmus που υλοποιεί το σχολείο μας.

Παγκόσμια Ημέρα Μετανάστη Eramus+

Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 ήρθαν στην τάξη μας η κα Ευαγγελία και ο κ. Πασχάλης με αφορμή τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας μεταναστών. Μας διηγήθηκαν την ιστορία τους, για τις συνθήκες που βίωσαν ξεκινώντας αλλά και στη διάρκεια του ταξιδιού τους στην Ελλάδα. Στη συνέχεια τους κάναμε διάφορες ερωτήσεις σχετικά με το θέμα. 

Διαβάστε περισσότερα: Παγκόσμια Ημέρα Μετανάστη Eramus+

Συγκέντρωση σχολικών ειδών για πρόσφυγες

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου προτρέπει τα σχολεία, να συγκεντρώσουν σχολικά είδη με σκοπό να διατεθούν στα ανήλικα παιδιά των προσφύγων, που διαμένουν στους κατά τόπους προσφυγικούς καταυλισμούς. Τα είδη που μπορούν να συγκεντρωθούν είναι: τετράδια, μολύβια, μπλοκ ζωγραφικής, κασετίνες, μαρκαδόροι, πρόσθετα βοηθήματα, κ.α. 
Παρακαλούμε η συγκέντρωση των ειδών να γίνει στις Σχολικές Μονάδες. Με τη συμμετοχή και συμβολή όλων μας μπορούμε να καταφέρουμε τα παιδιά των καταυλισμών να έχουν τα στοιχειώδη σχολικά είδη, τα οποία είναι απαραίτητα σε κάθε εκπαιδευτική δραστηριότητα. 

Winner Logo AID

Dear Coordinator, I send you, in attachment, the result of the design of the logo selection. The committee was composed of 5 members (teachers and trainers of CFAE: director, design maker, ICT trainer, trainer arts and humanities, technical advisor). We praise all logos' authors for the effort and for the creativity. I request that the result of our decision to be communicated to all coordinators. Best Regards, Nicolau Borges

Διαγωνισμός Λογότυπου Erasmus+

 Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος  Erasmus+ με τίτλο“ For an Active citizenship, Inclusion and Development: AID refugees and immigrants”, τα παιδιά της Στ΄τάξης έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό για την ανάδειξη του λογότυπου του. Η δράση υλοποιήθηκε με την υποστήριξη των εκπαιδευτικών του σχολείου μας  : Μπαχά Αντ. , Κοκολάκη Ελ. και της δασκάλας τους. Στα έργα τους αποτυπώνεται με ποικιλία εκφραστικών μέσων, ο πλούτος των συναισθημάτων τους  αλλά και η  κατανόησή τους σε θέματα πανανθρώπινων αξιών.

Σχολική Πινακοθήκη

marita_f.jpg
Copyright © 2013. 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Rights Reserved.

 Σχεδίαση, ενημέρωση ιστότοπου : Παντελίδης Γεώργιος.
Αναβάθμιση έκδοσης: Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου,
 www.sepchiou.gr
          Copyright © 2011 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Αγ. Γεωργίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.