^Επιστροφή στην αρχή
Get Adobe Flash player

Europ. Quality Label

Ενημέρωση Γονέων

Αγαπητοί γονείς στον πίνακα που ακολουθεί αποτυπώνεται η δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης σας από το εκπαιδευτικό προσωπικό. Σημειώνεται ότι η  συλλογική ενημέρωση των γονέων κάθε τάξης θα γίνεται από τις 1:15 μμ έως 2:00 μμ

Διαβάστε περισσότερα: Τακτική ενημέρωση γονέων από το εκπαιδευτικό προσωπικό

Βιβλιοπροτάσεις

Εκατοντάχρονα

ScanImage011.jpg

Βικιπαίδεια

Αναζήτησε:  

Τι ώρα είναι;

Ημερολόγιο Εορτολόγιο

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

 

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
527525

Βράβευση μαθητών/τριων 2016-17-18

Την εβδομάδα από 5 Μαρτίου 2018 έως 9 Μαρτίου 2018 βραβεύτηκαν τα παιδιάΠοδιά Ι. Α1, Στείρου Μ.  Α2,  Στεφανιάς Α.  Β Γεόμελος Ι. Γ1, Τσαουσάι Χρ Γ2 ,Μπουγιούκα Αν.  Δ, Φλάμος Αν.   Ε, Καρυστιανός Ευαγ.  Στ1, Τσαμπλάκου Μιχ. Στ2.

Ανακοινώσεις

Ευχαριστήριο προς την κ. Κλαίρη Γιομέλου

Ο Σύλλογος διδασκόντων  και η Διεύθυνση του 1ου  Δημοτικού Σχολείου Βροντάδου  Αγ. Γεωργίου, θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για τη δωρεά στο σχολείο 80 ευρώ,  στη μνήμη των προσφιλών γονέων  Νικολάου Γιομέλου και Δέσποινας Γιομέλου . Η εκπαιδευτική μας κοινότητα εύχεται να είναι Αιωνία η μνήμη μεταστάντων.

Τακτική ενημέρωση γονέων από το εκπαιδευτικό προσωπικό

Αγαπητοί γονείς στον πίνακα που ακολουθεί αποτυπώνεται η δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης σας από το εκπαιδευτικό προσωπικό. Σημειώνεται ότι η  συλλογική ενημέρωση των γονέων κάθε τάξης θα γίνεται από τις 1:15 μμ έως 2:00 μμ

Διαβάστε περισσότερα: Τακτική ενημέρωση γονέων από το εκπαιδευτικό προσωπικό

Ενημέρωση για την 4η Παν. Ημ. Σχ. Αθλητισμού

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 με αφορμή τον εορτασμό της 4ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, το σχολείο θα πραγματοποιήσει αθλητικές δραστηριότητες στη περιοχή της Κλειδούς. Τα παιδιά θα αναχωρήσουν στις 8:30 πμ από το σχολείο για την Κλειδού και θα επιστρέψουν σε αυτό στις 1:15 μμ. Το ολοήμερο πρόγραμμα θα λειτουργήσει κανονικά. Την ημέρα αυτή δεν θα γίνουν μαθήματα και τα παιδιά πρέπει να φορούν κατάλληλα ρούχα και παπούτσια για τις αθλητικές δράσεις. Καλό θα είναι να έχουν μαζί τους νερό και ένα καπέλο. Τις δράσεις θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν και οι γονείς.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων

Εικαστική παρέμβαση στο "Πετροκάραβο"

Σας ενημερώνουμε ότι η Δημοτική Ενότητα Ομηρούπολης οργανώνει για την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 10:00 πμ εικαστική δράση—παρέμβαση στο Πετροκάραβο. Για αυτό προσκαλεί μαθητές/ μαθήτριες της Ε΄και Στ΄τάξης των Δημοτικών Σχολείων του Βροντάδου μαζί και εκπαιδευτικούς και γονείς να λάβουν μέρος. Όσα παιδιά επιθυμούν θα δηλώσουν μέχρι την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017 τη συμμετοχή τους στον δάσκαλο/α της τάξης τους.

Λειτουργία σχολείου την εβδομάδα 18 έως 22 Σεπτεμβρίου 2017

Σας ενημερώνουμε ότι  τα παιδιά που παρακολουθούν το πρωινό πρόγραμμα την επόμενη εβδομάδα από Δευτέρα 18 έως Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 θα σχολάσουν στις 1:15 μμ. 

Ενώ τα παιδιά που έχουν γραφτεί και θα παρακολουθούν το Ολοήμερο πρόγραμμα θα σχολάσουν στις 2:00 μμ και δεν χρειάζεται να έχουν μαζί τους φαγητό.

Η Πρωινή ζώνη θα λειτουργήσει κανονικά.

 

Αγιασμός νέας χρονιάς 2017 -18 (2)

Προσκαλούμε τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας του σχολείου μας, να παρακολουθήσουν τον  καθιερωμένο Αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά, που  θα πραγματοποιηθεί στην αυλή του σχολείου μας τη
 
Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017
στις 8:30 πμ.

Λειτουργία σχολείου 14-15/6/2017

Με απόφαση του Δημάρχου Χίου τα Δημοτικά Σχολεία της Χίου αύριο Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 δεν θα λειτουργήσουν για προληπτικούς λόγους λόγω του σεισμικού γεγονότος.

Τα παιδιά του σχολείου μας θα έρθουν την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 στις 8:30 πμ για να παραλάβουν τους Ελέγχους Προόδου του γ΄Διδακτικού Τριμήνου αλλά και τους Τίτλους Προόδου.

Η γιορτή της Στ΄τάξης με αφορμή τη λήξη του σχολικού έτους την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 στις 8:00 μμ το απόγευμα θα γίνει κανονικά.

Ενημέρωση για τη λειτουργία του Σχολείου

Το σχολείο λειτουργεί από τις 8:15 πμ μέχρι της 1:15 μμ και εάν επιθυμείτε τα παιδιά σας μπορούν να παρακολουθούν με προϋποθέσεις το Ολοήμερο Τμήμα και να σχολάσουν με το τέλος του Ολοήμερου προγράμματος. Σας ενημερώνουμε ότι η ώρα προσέλευσης των παιδιών στο σχολείο είναι 8 :00 πμ με 8:15 πμ.

Διαβάστε περισσότερα: Ενημέρωση για τη λειτουργία του Σχολείου

Πασχαλινές λαμπάδες, Σύλλογος Γονέων

Σας προσκαλούμε στο μπαζάρ « πασχαλινής λαμπάδας» που οργανώσαμε για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων , στο χώρο του σχολείου μας ,καθημερινά από Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017  κατά τις ώρες 12:30 πμ έως 13:30.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμβολή σας.

Τιμή πώλησης λαμπάδας: 3 ευρώ.

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων

Πρόσκληση εθνικής εορτής (25η Μαρτίου ) 2017

 

Την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017 και ώρα 8:30 πμ οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας και οι μαθητές/τριες της Ε΄ τάξης σας προσκαλούν, στη γιορτή την οποία  οργάνωσαν και παρουσιάζουν, για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου.

 

Μήνυμα του Υπουργού Παιδείας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού

Η Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων (Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού) καθιερώθηκε το 1966. Αφορμή ήταν η εν ψυχρώ δολοφονία 69 μαύρων φοιτητών στην πόλη Σάρπβιλ της Νότιας Αφρικής, που διαδήλωναν ενάντια στο καθεστώς του Απαρτχάιντ. Το Απαρτχάιντ ήταν ένα καθεστώς φυλετικού διαχωρισμού και διακρίσεων που είχαν επιβάλει οι Λευκοί κάτοικοι της Νότιας Αφρικής στο σύνολο του πληθυσμού, που ουσιαστικά στηριζόταν στην καταπίεση και την εκμετάλλευση του μη λευκού πληθυσμού. Η Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων καθιερώθηκε με απόφαση του ΟΗΕ, ο οποίος ταυτόχρονα υιοθέτησε τη Διακήρυξη για την εξάλειψη κάθε μορφής φυλετικών διακρίσεων. Η διακήρυξη υπογράμμιζε ότι οποιαδήποτε διάκριση λόγω φυλής, χρώματος, ή εθνικής καταγωγής, παραβιάζει την Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

Διαβάστε περισσότερα: Μήνυμα του Υπουργού Παιδείας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού

ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ

Παρέχει ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες σε γυναίκες που υφίστανται βία (σωματική, λεκτική, οικονομική, εμπορία και διακίνηση, βιασμός κ.α), σε γυναίκες άνεργες, μονογονείς, ΑΜΕΑ, πρόσφυγες ή μετανάστριες.Παρεχόμενες Υπηρεσίες: Ψυχολογική Υποστήριξη: ενίσχυση της αυτοεικόνας, της αυτοεκτίμησης και γενικότερα ενδυνάμωση των γυναικών. Κοινωνική Στήριξη: πληροφόρηση για επιδόματα, έκδοση βιβλιάριου απορίας, προώθηση σε κοινωνικές υπηρεσίες για τρόφιμα ή είδη ένδυσης, συνοδείες κ.α Εργασιακή Συμβουλευτική: ανάπτυξη δεξιοτήτων αναζήτησης εργασίας, δημιουργία βιογραφικού, προετοιμασία για συνέντευξη, πραγματοποίηση εργαστηρίων εργασιακής συμβουλευτικής κ.α Νομική Συμβουλευτική: ενημέρωση για δικαιώματα αναφορικά με ζητήματα νομικής φύσεως.

Διαβάστε περισσότερα: ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ  ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ

Σχολική Πινακοθήκη

marita.jpg
Copyright © 2013. 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Rights Reserved.

 Σχεδίαση, ενημέρωση ιστότοπου : Παντελίδης Γεώργιος.
Αναβάθμιση έκδοσης: Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου,
 www.sepchiou.gr
          Copyright © 2011 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Αγ. Γεωργίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.