^Επιστροφή στην αρχή
Get Adobe Flash player

Europ. Quality Label

Ενημέρωση Γονέων

Αγαπητοί γονείς στον πίνακα που ακολουθεί αποτυπώνεται η δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης σας από το εκπαιδευτικό προσωπικό. Σημειώνεται ότι η  συλλογική ενημέρωση των γονέων κάθε τάξης θα γίνεται από τις 1:15 μμ έως 2:00 μμ

Διαβάστε περισσότερα: Τακτική ενημέρωση γονέων από το εκπαιδευτικό προσωπικό

Βιβλιοπροτάσεις

Εκατοντάχρονα

ScanImage009.jpg

Βικιπαίδεια

Αναζήτησε:  

Τι ώρα είναι;

Ημερολόγιο Εορτολόγιο

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

 

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
531082

Η εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου μας ευχαριστεί το Σύλλογο Γονέων για τη χορηγία έκδοσης του Αναμνηστικού Αποφοίτων καθώς και για την παράθεση αποχαιρετηστήριου δείπνου  σε εκπαιδευτικούς και παιδιά συνεχίζοντας την παράδοση για δεκαετίες . Επίσης ευχαριστεί  ιδιαίτερα και τις εκδόσεις ΕΝΤΥΠΟ για τη χορηγία έκδοσης της Πρόσκλησης της Γιορτής Λήξης του σχολείου μας.

Ανακοινώσεις

Ενημέρωση για Αθλητική Μέρα 2018

Την Τετάρτη, 13/6, θα πραγματοποιηθεί στην Κλειδού η « Αθλητική Ημέρα ». Τα παιδιά θα έρθουν κανονικά στο σχολείο, χωρίς τσάντες. Η μετάβαση στην Κλειδού θα γίνει με τα πόδια. Θα σχολάσουμε στις 13:15 και το ολοήμερο τμήμα θα λειτουργήσει κανονικά. Τα παιδιά θα φοράνε κατά προτίμηση:

Αγόρια: άσπρο μπλουζάκι, μπλε παντελονάκι, αθλητικά παπούτσια

Κορίτσια: άσπρο μπλουζάκι, κόκκινο/ροζ παντελονάκι/κολάν, αθλητικά παπούτσια

Απαραίτητα εφόδια: νερό και καπέλο

Θα ήταν μεγάλη χαρά για εμάς να συμμετέχουν στα παιχνίδια και οι γονείς!

 

Εγγραφές στο Μουσικό Σχολείο Χίου 2018-19

Σας γνωρίζουμε ότι για την εγγραφή μαθητών στο Μουσικό Σχολείο Χίου, για το σχολικό έτος 2018-2019, οι γονείς ή κηδεμόνες των μαθητών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής, οφείλουν να υποβάλουν αίτηση απευθείας στο Μουσικό Σχολείο κατά το χρονικό διάστημα από 2  Μαΐου έως και 31 Μαΐου 2018.

Διαβάστε περισσότερα: Εγγραφές στο Μουσικό Σχολείο Χίου 2018-19

Εκκλησιασμός εορτή Αγίου Γεωργίου

Με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου τη Δευτέρα 23 Απιρλίου 2018 καλούνται όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής μας κοινότητας να παρακολουθήσουν την πανηγυρική  Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στις 9:30 πμ . Η συνάντηση θα γίνει στο προαύλιο του ναού. Ειδικότερα καλούνται η σημαιοφόρος και οι παραστάτες με τα ρούχα της παρελάσεως να παρευρίσκονται στον προαναφερόμενο χώρο και τη συγκεκριμένη ώρα. Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΔΣ Βροντάδου, Αγ. Γεωργίου.

Ευχαριστήριο προς την κ. Κλαίρη Γιομέλου

Ο Σύλλογος διδασκόντων  και η Διεύθυνση του 1ου  Δημοτικού Σχολείου Βροντάδου  Αγ. Γεωργίου, θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για τη δωρεά στο σχολείο 80 ευρώ,  στη μνήμη των προσφιλών γονέων  Νικολάου Γιομέλου και Δέσποινας Γιομέλου . Η εκπαιδευτική μας κοινότητα εύχεται να είναι Αιωνία η μνήμη μεταστάντων.

Τακτική ενημέρωση γονέων από το εκπαιδευτικό προσωπικό

Αγαπητοί γονείς στον πίνακα που ακολουθεί αποτυπώνεται η δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης σας από το εκπαιδευτικό προσωπικό. Σημειώνεται ότι η  συλλογική ενημέρωση των γονέων κάθε τάξης θα γίνεται από τις 1:15 μμ έως 2:00 μμ

Διαβάστε περισσότερα: Τακτική ενημέρωση γονέων από το εκπαιδευτικό προσωπικό

Ενημέρωση για την 4η Παν. Ημ. Σχ. Αθλητισμού

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 με αφορμή τον εορτασμό της 4ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, το σχολείο θα πραγματοποιήσει αθλητικές δραστηριότητες στη περιοχή της Κλειδούς. Τα παιδιά θα αναχωρήσουν στις 8:30 πμ από το σχολείο για την Κλειδού και θα επιστρέψουν σε αυτό στις 1:15 μμ. Το ολοήμερο πρόγραμμα θα λειτουργήσει κανονικά. Την ημέρα αυτή δεν θα γίνουν μαθήματα και τα παιδιά πρέπει να φορούν κατάλληλα ρούχα και παπούτσια για τις αθλητικές δράσεις. Καλό θα είναι να έχουν μαζί τους νερό και ένα καπέλο. Τις δράσεις θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν και οι γονείς.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων

Εικαστική παρέμβαση στο "Πετροκάραβο"

Σας ενημερώνουμε ότι η Δημοτική Ενότητα Ομηρούπολης οργανώνει για την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 10:00 πμ εικαστική δράση—παρέμβαση στο Πετροκάραβο. Για αυτό προσκαλεί μαθητές/ μαθήτριες της Ε΄και Στ΄τάξης των Δημοτικών Σχολείων του Βροντάδου μαζί και εκπαιδευτικούς και γονείς να λάβουν μέρος. Όσα παιδιά επιθυμούν θα δηλώσουν μέχρι την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017 τη συμμετοχή τους στον δάσκαλο/α της τάξης τους.

Λειτουργία σχολείου την εβδομάδα 18 έως 22 Σεπτεμβρίου 2017

Σας ενημερώνουμε ότι  τα παιδιά που παρακολουθούν το πρωινό πρόγραμμα την επόμενη εβδομάδα από Δευτέρα 18 έως Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 θα σχολάσουν στις 1:15 μμ. 

Ενώ τα παιδιά που έχουν γραφτεί και θα παρακολουθούν το Ολοήμερο πρόγραμμα θα σχολάσουν στις 2:00 μμ και δεν χρειάζεται να έχουν μαζί τους φαγητό.

Η Πρωινή ζώνη θα λειτουργήσει κανονικά.

 

Αγιασμός νέας χρονιάς 2017 -18 (2)

Προσκαλούμε τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας του σχολείου μας, να παρακολουθήσουν τον  καθιερωμένο Αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά, που  θα πραγματοποιηθεί στην αυλή του σχολείου μας τη
 
Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017
στις 8:30 πμ.

Λειτουργία σχολείου 14-15/6/2017

Με απόφαση του Δημάρχου Χίου τα Δημοτικά Σχολεία της Χίου αύριο Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 δεν θα λειτουργήσουν για προληπτικούς λόγους λόγω του σεισμικού γεγονότος.

Τα παιδιά του σχολείου μας θα έρθουν την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 στις 8:30 πμ για να παραλάβουν τους Ελέγχους Προόδου του γ΄Διδακτικού Τριμήνου αλλά και τους Τίτλους Προόδου.

Η γιορτή της Στ΄τάξης με αφορμή τη λήξη του σχολικού έτους την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 στις 8:00 μμ το απόγευμα θα γίνει κανονικά.

Ενημέρωση για τη λειτουργία του Σχολείου

Το σχολείο λειτουργεί από τις 8:15 πμ μέχρι της 1:15 μμ και εάν επιθυμείτε τα παιδιά σας μπορούν να παρακολουθούν με προϋποθέσεις το Ολοήμερο Τμήμα και να σχολάσουν με το τέλος του Ολοήμερου προγράμματος. Σας ενημερώνουμε ότι η ώρα προσέλευσης των παιδιών στο σχολείο είναι 8 :00 πμ με 8:15 πμ.

Διαβάστε περισσότερα: Ενημέρωση για τη λειτουργία του Σχολείου

Πασχαλινές λαμπάδες, Σύλλογος Γονέων

Σας προσκαλούμε στο μπαζάρ « πασχαλινής λαμπάδας» που οργανώσαμε για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων , στο χώρο του σχολείου μας ,καθημερινά από Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017  κατά τις ώρες 12:30 πμ έως 13:30.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμβολή σας.

Τιμή πώλησης λαμπάδας: 3 ευρώ.

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων

Σχολική Πινακοθήκη

asasa.jpg
Copyright © 2013. 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Rights Reserved.

 Σχεδίαση, ενημέρωση ιστότοπου : Παντελίδης Γεώργιος.
Αναβάθμιση έκδοσης: Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου,
 www.sepchiou.gr
          Copyright © 2011 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Αγ. Γεωργίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.