Επιμόρφωση
^Επιστροφή στην αρχή
Get Adobe Flash player

Europ. Quality Label

Ενημέρωση Γονέων

Αγαπητοί γονείς στον πίνακα που ακολουθεί αποτυπώνεται η δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης σας από το εκπαιδευτικό προσωπικό. Σημειώνεται ότι η  συλλογική ενημέρωση των γονέων κάθε τάξης θα γίνεται από τις 1:15 μμ έως 2:00 μμ

Διαβάστε περισσότερα: Τακτική ενημέρωση γονέων από το εκπαιδευτικό προσωπικό

Βιβλιοπροτάσεις

Εκατοντάχρονα

ScanImage001.jpg

Τι ώρα είναι;

Ημερολόγιο Εορτολόγιο

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

 

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
531688

Η εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου μας ευχαριστεί το Σύλλογο Γονέων για τη χορηγία έκδοσης του Αναμνηστικού Αποφοίτων καθώς και για την παράθεση αποχαιρετηστήριου δείπνου  σε εκπαιδευτικούς και παιδιά συνεχίζοντας την παράδοση για δεκαετίες . Επίσης ευχαριστεί  ιδιαίτερα και τις εκδόσεις ΕΝΤΥΠΟ για τη χορηγία έκδοσης της Πρόσκλησης της Γιορτής Λήξης του σχολείου μας.

Επιμόρφωση

Επίλυση συγκρούσεων στο σχολικό χώρο

Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2013 το επιμορφωτικό πρόγραμμα για την επίλυση των συγκρούσεων στο σχολικό χώρο, που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης Χίου. Στα πλαίσια της ενδοσχολικής επιμόρφωσης έξι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, με συντονίστρια και εμψυχώτρια την κ. Ελένη Κοτσάτου, μέσα από βιωματικές δράσεις και μια μεγάλη ποικιλία προσεγγίσεων ενδυνάμωσαν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες, στη σφαίρα έκφρασης, διαχείρισης και αξιοποίησης των συναισθημάτων, για μικρούς και μεγάλους. Ευχαριστούμε το Κέντρο Πρόληψης Χίου για τη συνεργασία και συγχαίρουμε τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, που διέθεσαν τον ελεύθερό τους χρόνο το απόγευμα, για να πραγματοποιηθεί αυτή η επιμόρφωση.

Επίδοση των παιδιών και σχολική πράξη

Πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013 επιμορφωτική και βιωματικού χαρακτήρα συνάντηση εκπαιδευτικών και γονέων του σχολείου μας, που αφορούσε την επίδοση - αξιολόγηση των παιδιών στην σχολική πράξη. Εισηγητής συντονιστής ήταν ο σχολικός σύμβουλος της Β΄εκπαιδευτικής περιφέρειας Χίου κ. Βούλγαρης Σταμάτης. Γονείς και εκπαιδευτικοί αντάλλαξαν απόψεις και βιώματα που αφορούσαν τη θεματική της συνάντησης και αναγνώρισαν τη δυσκολία του εγχειρήματος της αξιολόγησης και από τις δυο πλευρές. Παράλληλα μέσα από ειλικρινή διάλογο αναζήτησαν τρόπους υπέρβασής της. 

Σχολική Πινακοθήκη

marita.jpg
Copyright © 2013. 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Rights Reserved.

 Σχεδίαση, ενημέρωση ιστότοπου : Παντελίδης Γεώργιος.
Αναβάθμιση έκδοσης: Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου,
 www.sepchiou.gr
          Copyright © 2011 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Αγ. Γεωργίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.