^Επιστροφή στην αρχή
Get Adobe Flash player

Ενημέρωση Γονέων

Αγαπητοί γονείς στον πίνακα που ακολουθεί αποτυπώνεται η δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης σας από το εκπαιδευτικό προσωπικό για το σχολικό έτος 2021 - 22. Πριν την επίσκεψή σας στο σχολείο καλό θα είναι να ενημερώνετε τηλεφωνικά για την πρόθεσή σας αυτή καθώς επίσης να λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για covid19.

Διαβάστε περισσότερα: Πρόγραμμα ενημέρωσης γονέων 2021 -22

Εργαστ. Δεξιοτήτων

Τελευταία Άρθρα

Τοποθεσία σχολείου

Διακρίσεις Σχολείου

Europ School Radio

Βιβλιοπροτάσεις

Ημερολόγιο Εορτολόγιο

 

 

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
2656206

Ανοίξαμε νέους διαύλους επικοινωνίας δημιουργώντας το "μπλογκάκι" του σχολείου μας. Αξίζει να το επισκέφθεστε. 

Πατήστε πάνω στην παρακάτω εικόνα για να μεταβείτε στην νέα ιστοσελίδα του σχολείου.

Κινητικότητες, AID, mobilities

6η διακρατική συνάντηση Erasmus+

Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+  το 1ο Δ.Σ Βροντάδου ταξίδεψε στη Λάρνακα της Κύπρου το διάστημα 5 έως 10 Ιουλίου 2018 για την 6η  και τελευταία διακρατική συνάντηση για το πρόγραμμα “For an Active Citizenship,Inclusion and Development: AID refugees and immigrants”
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης  εκπαιδευτικοί από σχολεία της Ισπανίας, Πορτογαλίας, Σουηδίας, Ρουμανίας, Γερμανίας, Ελλάδας και Κύπρου συνεργάστηκαν προκειμένου να συνθέσουν την τελική έκθεση αξιολόγησης του προγράμματος καθώς και τις επιμέρους εκθέσεις-αξιολογήσεις του κάθε σχολείου. Το τελικό συμπέρασμα μετά από δύο χρόνια επίπονης δουλειάς για τις ανάγκες του προγράμματος ήταν ότι η αρμονική συνεργασία μεταξύ των εταίρων και ο άψογος προγραμματισμός εκ μέρους του ισπανού συντονιστή μας βοήθησαν στο να ολοκληρώσουμε εγκαίρως όλες τις προγραμματισμένες δραστηριότητες αλλά και να οργανώσουμε μερικές ακόμα που δεν είχαν προβλεφθεί αρχικά. 

Διαβάστε περισσότερα: 6η διακρατική συνάντηση Erasmus+

6η Διακρατική Συνάντηση στην Πορτογαλία (Erasmus)

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου συμμετείχε στην έκτη διακρατική συνάντηση για το πρόγραμμα Erasmus + με τίτλο: «For an Active Citizenship, Inclusion and Development: AID  immigrants and refugees”. Η συνάντηση  αυτή πραγματοποιήθηκε στην Πορτογαλία το διάστημα 2 με 7 Μαΐου 2018 και το σχολείο μας εκπροσώπησαν οι εκπαιδευτικοί Τώνια Μπαχά και Ειρήνη Πιταούλη. Σκοπός αυτής της διακρατικής επίσκεψης ήταν η πραγματοποίηση δύο συνεδρίων, ένα στην πόλη Caldas da Rainha και ένα στη Λισαβόνα, με στόχο την παρουσίαση των τελικών αποτελεσμάτων αυτής της συνεργασίας. 

Διαβάστε περισσότερα: 6η Διακρατική Συνάντηση στην Πορτογαλία (Erasmus)

5η διακρατική συνάντηση Erasmus+

Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+  το 1ο Δ.Σ Βροντάδου ταξίδεψε στην πόλη Palamos της Ισπανίας το διάστημα 16 έως 21 Μαρτίου 2018 για την 5η διακρατική συνάντηση για το πρόγραμμα “For an Active Citizenship,Inclusion and Development: AID refugees and immigrants”
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης  εκπαιδευτικοί από σχολεία της Ισπανίας, Πορτογαλίας, Σουηδίας, Ρουμανίας, Γερμανίας, Ελλάδας και Κύπρου παρουσίασαν κάποια από τα προϊόντα της συνεργασίας για τα οποία ήταν υπεύθυνοι συντονιστές.

Διαβάστε περισσότερα: 5η διακρατική συνάντηση Erasmus+

4η διακρατική συνάντηση στη Ρουμανία

Στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ με τίτλο “For and Active Citizenship,Inclusion and Development:AID immigrants and refugees”, η εκπαιδευτικός Αγγλικής γλώσσας Τώνια Μπαχά από το 1 Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου ταξίδεψε στην πόλη Buzau της Ρουμανίας για να συμμετάσχει στην 4η προγραμματισμένη διακρατική συνάντηση το χρονικό διάστημα 6 με 11 Οκτωβρίου 2017.Στη συνάντηση αυτή που συμμετείχαν εκπαιδευτικοί και μαθητές Β/Θμιας εκπαίδευσης από τα εταιρικά σχολεία της Πορτογαλίας, Ισπανίας, Σουηδίας, Γερμανίας, Κύπρου και Ρουμανίας, αξιολογήθηκε η πορεία του προγράμματος και προγραμματίστηκαν οι δραστηριότητες μέχρι την επόμενη συνάντηση. 

Διαβάστε περισσότερα: 4η  διακρατική συνάντηση στη Ρουμανία

3η Εκπαιδευτική κινητικότητα Erasmus+ στη Σουηδία

Στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus plus με τίτλο “For an Active Citizenship, Inclusion and Development: AID  immigrants and refugees”, δύο εκπαιδευτικοί από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου, ο Διευθυντής Γιώργος Παντελίδης και η εκπαιδευτικός αγγλικής γλώσσας Τώνια Μπαχά,ταξίδεψαν στο Stromsund της Σουηδίας το διάστημα 4 έως 9 Απριλίου 2017 για την τρίτη διακρατική συνάντηση, με εκπαιδευτικούς και μαθητές από τις χώρες εταίρους, Κύπρο, Γερμανία, Ισπανία, Πορτογαλία και Ρουμανία. 

Διαβάστε περισσότερα:  3η Εκπαιδευτική κινητικότητα Erasmus+ στη Σουηδία

2η Εκπαιδευτική κινητικότητα Erasmus+ στη Γερμανία

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου συμμετέχοντας στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα, Erasmus+ με θέμα: For an Active citizenship, Inclusion and Development: AID Refugees and Immigrants. Προγράμματος  πήρε μέρος στη δεύτερη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 3-8 Δεκεμβρίου 2016 στην πόλη Rheda – Wiedenbruck της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας της Γερμανίας. Το σχολείο μας εκπροσωπήθηκε από τους εκπαιδευτικούς Άρτεμη Πίττα και την Καλλιόπη Ντίλη, οι οποίες συναντήθηκαν με τις ομολόγους τους  από τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά σχολεία της Κύπρου, της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, της Ρουμανίας και της Σουηδίας.

Διαβάστε περισσότερα: 2η Εκπαιδευτική κινητικότητα Erasmus+ στη Γερμανία

1η διακρατική κινητικότητα στη Χίο ? AID

Πραγματοποιήθηκε στη Χίο από τις 6 έως τις 10 Οκτωβρίου 2016, με εταίρο το 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου η πρώτη διακρατική κινητικότητα στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus + με τίτλο:«For an Active citizenship, Inclusion and Development: AID refugees and immigrants». Στη συνάντηση παραβρέθηκαν εκπαιδευτικοί από την Ισπανία, Πορτογαλία, Κύπρο, Ρουμανία, Σουηδία και Γερμανία . Κατά τη διάρκειά της επισκέφθηκαν το σχολείο μας και υλοποίησαν δράσεις στα πλαίσια του προγράμματος.

Διαβάστε περισσότερα: 1η διακρατική κινητικότητα στη Χίο ? AID

Σχολική Πινακοθήκη

ageliki_mouz.jpg
Copyright © 2013. 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Rights Reserved.

 Σχεδίαση, ενημέρωση ιστότοπου : Παντελίδης Γεώργιος.
Αναβάθμιση έκδοσης: Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου,
 www.sepchiou.gr
          Copyright © 2011 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Αγ. Γεωργίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.