^Επιστροφή στην αρχή
Get Adobe Flash player

Ενημέρωση Γονέων

Αγαπητοί γονείς στον πίνακα που ακολουθεί αποτυπώνεται η δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης σας από το εκπαιδευτικό προσωπικό για το σχολικό έτος 2021 - 22. Πριν την επίσκεψή σας στο σχολείο καλό θα είναι να ενημερώνετε τηλεφωνικά για την πρόθεσή σας αυτή καθώς επίσης να λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για covid19.

Διαβάστε περισσότερα: Πρόγραμμα ενημέρωσης γονέων 2021 -22

Εργαστ. Δεξιοτήτων

Τελευταία Άρθρα

Τοποθεσία σχολείου

Διακρίσεις Σχολείου

Europ School Radio

Βιβλιοπροτάσεις

Ημερολόγιο Εορτολόγιο

 

 

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
2656225

Ανοίξαμε νέους διαύλους επικοινωνίας δημιουργώντας το "μπλογκάκι" του σχολείου μας. Αξίζει να το επισκέφθεστε. 

Πατήστε πάνω στην παρακάτω εικόνα για να μεταβείτε στην νέα ιστοσελίδα του σχολείου.

Γ1 & Γ2 Τάξεις παρασκευή πίτσας και ψωμιού 2021-22

Με αφορμή την ενότητα στη Γλώσσα " Του κόσμου το ψωμί" τα παιδιά της Γ2 τάξης αποφάσισαν να φτιάξουν τα δικά τους ψωμάκια. Έτσι τη Δευτέρα 23/5/22 έφεραν τα υλικά από το σπίτι και με τις οδηγίες της δασκάλας τους παρακολούθησαν  το ζύμωμα και το φούσκωμα. Τέλος, αφού τα έπλασαν και τα έψησαν απόλαυσαν τη κάθε μπουκιά.

Εδώ και μέρες στη γλώσσα ασχολούμαστε με την ενότητα ‘’ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ ΨΩΜΙ’’. Μετά από χρόνια σίγουρα  θα ‘χουμε να λέμε ότι όλοι  μαζί φάγαμε ‘’ψωμί κι αλάτι’’ .Μάθαμε ότι το πιο γλυκό ψωμί είναι αυτό που κοπιάζεις ο ίδιος και το  παρασκευάζεις . Αύριο όλοι μας θα πρέπει να ‘’βγάζουμε το ψωμί μας’’ , για να μην’’ πούμε το ψωμί ψωμάκι’’ !!!!Έχουμε να ‘’φάμε πολλά ψωμιά’’ ακόμα , μέχρι να τελειώσουμε το δημοτικό .Αυτές και άλλες πολλές ‘’νόστιμες’’ γνώσεις  μας οδήγησαν σε μία απόφαση : Να παρασκευάσουμε όλοι μαζί τη δική μας πίτσα . ! Την Παρασκευή 13 Μαΐου  ήρθε  η στιγμή .Με τις οδηγίες της κυρίας Γιάννας και της κυρίας Μαρίας το καταφέραμε .  Το απολαύσαμε από κάθε άποψη . Ήταν πράγματι η πιο γλυκιά πίτσα !!! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Γ1

Σχολική Πινακοθήκη

sebel.jpg
Copyright © 2013. 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Rights Reserved.

 Σχεδίαση, ενημέρωση ιστότοπου : Παντελίδης Γεώργιος.
Αναβάθμιση έκδοσης: Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου,
 www.sepchiou.gr
          Copyright © 2011 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Αγ. Γεωργίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.