^Επιστροφή στην αρχή
Get Adobe Flash player

Europ. Quality Label

Ενημέρωση Γονέων

Αγαπητοί γονείς στον πίνακα που ακολουθεί αποτυπώνεται η δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης σας από το εκπαιδευτικό προσωπικό. Σημειώνεται ότι η  συλλογική ενημέρωση των γονέων κάθε τάξης θα γίνεται από τις 1:15 μμ έως 2:00 μμ

Διαβάστε περισσότερα: Τακτική ενημέρωση γονέων από το εκπαιδευτικό προσωπικό

Βιβλιοπροτάσεις

Εκατοντάχρονα

ScanImage002.jpg

Τι ώρα είναι;

Ημερολόγιο Εορτολόγιο

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

 

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
522362

Βράβευση μαθητών/τριων 2016-17-18

Την εβδομάδα από 4 Δεκεμβρίου 2017 έως 8 Δεκεμβρίου 2017 βραβεύτηκαν τα παιδιά: Παπακώστα Γ. Α1, Μοράκη Μ.  Α2, Τριανταφυλλάκης Σ. Β, Γιαννούλης Σ. Γ1, Πασβάντης Αλ. Γ2, Γιαννά Μ. Δ,Τσουκάρης Π. Ε, Καρυστιανός Ευ. Στ1,Μπαλακίτσας Λ.  Στ2.

Διαβάστε περισσότερα: Βράβευση μαθητών/τριων 2016-17-18

Ειδήσεις

Ο Άγιος Βασίλης στο γραφείο των δασκάλων

Μια ευχάριστη  έκπληξη μας περίμενε σήμερα Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017, ο Άγιος Βασίλης άφησε τα ίχνη του στο γραφείο των δασκάλων του σχολείου μας. Τον ευχαριστούμε που μας θυμήθηκε και φέτος, αναγνωρίζοντας το ρόλο των εκπαιδευτικών και τις καθημερινές δυσκολίες του. Σπάνια έχουμε τόσο ευχάριστες εκπλήξεις στο σχολείο μας και αυτή μας δίνει περισσότερο κουράγιο για να προσφέρουμε και εμείς στα παιδιά. Να είσαι πάντα καλά Τζ. 

Δράσεις 3 Δεκέμβρη 2017

Τάξη Β΄: Τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία συζητήσαμε στην τάξη για τις διάφορες  μορφές αναπηρίας (κώφωση, τύφλωση ...). Τονίσαμε ότι κάποιες από αυτές είναι εκ γενετής ή προκύπτουν μετά από ατυχήματα. Τα παιδιά αντιλήφθηκαν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι με αναπηρία καθώς και ότι είναι ευθύνη όλων μας να διευκολύνουμε την κατάστασή τους (σεβασμός στις ράπμπες, θέσεις πάρκινγκ ΑΜΕΑ ...) 

Διαβάστε περισσότερα: Δράσεις 3 Δεκέμβρη 2017

Κινούμαι μαζί σου

Με πρωτοβουλία της εκπαιδευτικού θεατρικής αγωγής του σχολείου μας Μαίστρου Αν. και με στόχο το σωστό προσανατολισμό στο χώρο. Τα παιδιά της Γ1 και Γ2 τάξεων του σχολείου μας έμαθαν τις κατευθύνσεις (δεξιά, αριστερά, πάνω, κάτω) , κινήθηκαν στο χώρο με κλειστά μάτια αλλά και ανέπτυξαν δεξιότητες συνεργασίας μέσα από κατάλληλα παιχνίδια.

Η Ε΄τάξη στον Άγιο Κήρυκο 2017

Τα παιδιά της Ε΄τάξης με πρωτοβουλία της δασκάλας τους Αναστασάκη Ηρ. και μετά από πρόσκληση του ιερέα του ιερού ναού του Αγίου Κηρύκου, την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017 επισκέφθηκαν το ναό και ξεναγήθηκαν στους χώρους και όχι μόνο. Έμπλούτισαν τις γνώσεις τους με τη βοήθεια του πατέρα Κήρυκα Φαράκλα, αλλά τόνωσαν και το θρησκευτικό τους συναίσθημα, για αυτό τον ευχαριστούμε πολύ. Επιστρέφοντας στην τάξη αποτύπωσαν γραπτά τις σκέψεις και τις εντυπώσεις τους.

Στη συνέχεια μπορείτε να τις διαβάσετε:

Διαβάστε περισσότερα: Η Ε΄τάξη στον Άγιο Κήρυκο 2017

Εκλογές 2017 με το Στ

Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017 έγιναν εκλογές για την ανάδειξη του μαθητικού συμβουλίου του σχολείου μας. Μπράβο στα παιδιά που έλαβαν μέρος και στα παιδιά που εκλέκτηκαν τελικά. Ευχόμαστε και του χρόνου να επαναληφθεί.

Μπαλακίτσας Λάμπρος ΣΤ2

Η Αυγή και ο Ανθός

Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017 παρακολουθήσαμε "τελικά" στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, την ενδιαφέρουσα μουσικοκινητική θεατρική παράσταση " Η Αυγή και ο Ανθός" από τη νεανική θεατρική ομάδα Hippo. Η πλοκή, η δράση, η μουσική, η κίνηση προκάλεσαν τη προσοχή μας, αλλά και ενδυνάμωσαν το θεατρικό μας κριτήριο σχετικά με το ποιο θεωρείται ποιοτικό παιδικό θέατρο .

Πρόσκληση γιορτής επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940

Σας προσκαλούμε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 9πμ, να παρακολουθήσετε  τη γιορτή , που θα παρουσιάσουν τα παιδιά της Δ΄ τάξης με την επιμέλεια του δασκάλου τους Βασίλη Βελαλή. ’Εχει τίτλο:« Ήταν μια φορά ένας πόλεμος» και είναι πλαισιωμένη με δρώμενα και αφηγήσεις, σχετικές  με την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940. Μουσική επιμέλεια: Μαχαιράς Νίκος, επιμέλεια ήχων και προβολών: Μπαχά Αντωνία.

Εορτασμός 4ης Παν. Ημ. Σχ. Αθλ. στην Κλειδού

Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 με πρωτοβουλία του εκπαιδευτικού Φυσικής Αγωγής του σχολείου και στα πλαίσια του εορτασμού της 4ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού και φυσικά με την υποστήριξη όλων των εκπαιδευτικών του σχολείου, πραγματοποιήθηκαν δράσεις στην περιοχή της Κλειδούς.

Έναρξη σχολικής χρονιάς 2017-18, Αγιασμός

Με τον καθιερωμένο Αγιασμό έγινε το καλωσόρισμα των παιδιών στο σχολείο μας, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2017-18. Οι ευχές  ας μας συνοδεύουν όλους γονείς, εκπαιδευτικούς, παιδιά ώστε ο  καθένας από το ρόλο που επιτελεί να ανταπεξέλθει με αξιοπρέπεια, ευαισθησία, αγάπη και κατανόηση.

Σχολική Πινακοθήκη

ageliki_mouz.jpg
Copyright © 2013. 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Rights Reserved.

 Σχεδίαση, ενημέρωση ιστότοπου : Παντελίδης Γεώργιος.
Αναβάθμιση έκδοσης: Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου,
 www.sepchiou.gr
          Copyright © 2011 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Αγ. Γεωργίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.