^Επιστροφή στην αρχή
Get Adobe Flash player

Ενημέρωση Γονέων

Αγαπητοί γονείς στον πίνακα που ακολουθεί αποτυπώνεται η δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης σας από το εκπαιδευτικό προσωπικό για το σχολικό έτος 2021 - 22. Πριν την επίσκεψή σας στο σχολείο καλό θα είναι να ενημερώνετε τηλεφωνικά για την πρόθεσή σας αυτή καθώς επίσης να λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για covid19.

Διαβάστε περισσότερα: Πρόγραμμα ενημέρωσης γονέων 2021 -22

Εργαστ. Δεξιοτήτων

Τελευταία Άρθρα

Τοποθεσία σχολείου

Διακρίσεις Σχολείου

Europ School Radio

Βιβλιοπροτάσεις

Ημερολόγιο Εορτολόγιο

 

 

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
2656171

Ανοίξαμε νέους διαύλους επικοινωνίας δημιουργώντας το "μπλογκάκι" του σχολείου μας. Αξίζει να το επισκέφθεστε. 

Πατήστε πάνω στην παρακάτω εικόνα για να μεταβείτε στην νέα ιστοσελίδα του σχολείου.

Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2017 τάξη Δ΄

Με αφορμή την παγκόσμια μέρα ασφαλούς διαδικτύου που ήταν στις 7/2/2017 δημιουργήσαμε με την Δ' τάξη μια αφίσα λαμβάνοντας έτσι μέρος στον διαγωνισμό του Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου με θέμα "Εκπαιδεύοντας τον παππού στο διαδίκτυο". Σύμφωνα με τις οδηγίες του διαγωνισμού οι μαθητές καλούνταν να δημιουργήσουν ένα έργο βάζοντας την τρίτη ηλικία σε διαδικτυακές περιπέτειες, αναδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο το θέμα του ψηφιακού αναλφαβητισμού των ενηλίκων. Μέσα από τη διαδικασία οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συστήσουν στους ενήλικες το μαγικό κόσμο του διαδικτύου και συγκεκριμένα στους παππούδες και τις γιαγιάδες τους!Βασική επιδίωξη του προγράμματος ήταν η καταπολέμηση του ψηφιακού αποκλεισμού στην Ελλάδα. Δημιουργήσαμε λοιπόν μια αφίσα με το πρόγραμμα Revelation Natural Art  για να δείξουμε την δική μας οπτική γωνία για τη σχέση  παιδιών-ενηλίκων-διαδικτύου. 

Ασφαλής χρήση του Διαδικτύου, Πρόληψη και Προστασία

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Μαίου 2014, στις 6:30 μμ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΦΟΒ, ενημερωτική ομιλία για την Ασφαλή Χρήση του Διαδικτύου, από τον εκπαιδευτικό πληροφορικής Τσάκαλη Δημήτρη. Η ανταπόκριση του κοινού δεν ήταν ικανοποιητική σε αντίθεση με το περιεχόμενο, τις συμβουλές και τις προτάσεις του ομιλητή. Η παρέμβαση του ήταν ουσιαστική, πρακτική και μεστή νοημάτων και στοιχείων που βοηθούν εκπαιδευτικούς και γονείς να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις των νέων τεχνολογιών. Όσοι απουσίασαν από την εκδήλωση έχασαν μια πολύτιμη ευκαιρία επιμόρφωσης, από έναν ειδικό, τον οποίο δε βρίσκεις τόσο εύκολα. Δημήτρη σε ευχαριστούμε, και σου ευχόμεθα με το ίδιο μεράκι και φιλότιμο να συνεχίσεις το έργο σου.

Σχολική Πινακοθήκη

sebel.jpg
Copyright © 2013. 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Rights Reserved.

 Σχεδίαση, ενημέρωση ιστότοπου : Παντελίδης Γεώργιος.
Αναβάθμιση έκδοσης: Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου,
 www.sepchiou.gr
          Copyright © 2011 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Αγ. Γεωργίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.