^Επιστροφή στην αρχή
Get Adobe Flash player

Ενημέρωση Γονέων

Αγαπητοί γονείς στον πίνακα που ακολουθεί αποτυπώνεται η δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης σας από το εκπαιδευτικό προσωπικό για το σχολικό έτος 2021 - 22. Πριν την επίσκεψή σας στο σχολείο καλό θα είναι να ενημερώνετε τηλεφωνικά για την πρόθεσή σας αυτή καθώς επίσης να λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για covid19.

Διαβάστε περισσότερα: Πρόγραμμα ενημέρωσης γονέων 2021 -22

Εργαστ. Δεξιοτήτων

Τελευταία Άρθρα

Τοποθεσία σχολείου

Διακρίσεις Σχολείου

Europ School Radio

Βιβλιοπροτάσεις

Ημερολόγιο Εορτολόγιο

 

 

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
2565767

Ανοίξαμε νέους διαύλους επικοινωνίας δημιουργώντας το "μπλογκάκι" του σχολείου μας. Αξίζει να το επισκέφθεστε. 

Πατήστε πάνω στην παρακάτω εικόνα για να μεταβείτε στην νέα ιστοσελίδα του σχολείου.

Γιορτή Λήξης 2015 - 16, 100 χρόνια 1ο Δημοτικό

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 και ώρα 8:30 μμ πραγματοποιήθηκε στο ανοιχτό θεατράκι του σχολείου μας η αποχαιρετιστήρια γιορτή για το τρέχον σχολικό έτος. Τα παιδιά της Στ ΄τάξης παρουσίασαν δραματοποιημένες αφηγήσεις παλαιών μαθητών/τριων  του σχολείου μας που βρίσκονται αποτυπωμένες στο ιστορικό Λεύκωμα και οι οποίες είχαν διασκευαστεί κατάλληλα από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας Παντελίδη Γ. και Αναστασάκη Ηρ. Την επιμέλεια της γιορτής είχαν οι δασκάλες της Στ΄τάξης Νιαμονιτάκη Μ. και Αναστασάκη Ηρ. Την εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στα 100 χρόνια λειτουργίας του διδακτηρίου του σχολείου μας τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί γονείς και παιδιά αλλά και η συγγραφέας του Λευκώματος και μαθήτρια του σχολείου μας Δρ φιλολογίας Τσιροπινά Στέλα καθώς και η πρώην διευθύντρια του σχολείου,που επιμελήθηκε και την έκδοσή του, Τσιροπινά Έφη. 
Επίσης παρόντες ήταν οι πρώην Δ/ντές του σχολείου μας Καλλίτσης Γ. και  Κάβουρας Μ., η παλαιά και αγαπημένη μας συνάδελφος Παγιαύλα Θεανώ. Με την παρουσία τους μας τίμησαν ακόμη και  οι τότε μαθητές του σχολείου μας των οποίων τις καταγραφές αξιοποιήσαμε στο δρώμενο που παρουσιάστηκε: Σκούφαλος Μ. Δ/ντης του 11ου Δημ. Σχ. Χίου, Χούλη Κ. φιλόλογος καθηγήτρια στο Γυμνάσιο Βροντάδου και ο συνταξιούχος καθηγητής Φυσικής Μπουρνιάς Αντ. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά της Στ΄τάξης που κατάφεραν με τόση μαεστρία να ξυπνήσουν το παιδί που κρύβουμε όλοι μέσα μας αλλά και στη σκηνοθέτιδα  Αναστασάκη Ηρ. η οποία τους  ενέπνευσε κατάλληλα. Συγχαρητήρια σε όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό του ηρωικού και πάντα ευλογημένου 1ου Δημοτικού Σχολείου Βροντάδου Αγ. Γεωργίου γιατί συνέβαλε καθοριστικά στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης αλλά και στην επιτυχημένη ολοκλήρωση μιας ακόμη σχολικής χρονιάς, κάτω από αντίξοες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες.

Σχολική Πινακοθήκη

sebel.jpg
Copyright © 2013. 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Rights Reserved.

 Σχεδίαση, ενημέρωση ιστότοπου : Παντελίδης Γεώργιος.
Αναβάθμιση έκδοσης: Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου,
 www.sepchiou.gr
          Copyright © 2011 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Αγ. Γεωργίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.