^Επιστροφή στην αρχή
Get Adobe Flash player

Ενημέρωση Γονέων

Αγαπητοί γονείς στον πίνακα που ακολουθεί αποτυπώνεται η δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης σας από το εκπαιδευτικό προσωπικό για το σχολικό έτος 2021 - 22. Πριν την επίσκεψή σας στο σχολείο καλό θα είναι να ενημερώνετε τηλεφωνικά για την πρόθεσή σας αυτή καθώς επίσης να λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για covid19.

Διαβάστε περισσότερα: Πρόγραμμα ενημέρωσης γονέων 2021 -22

Εργαστ. Δεξιοτήτων

Τελευταία Άρθρα

Τοποθεσία σχολείου

Διακρίσεις Σχολείου

Europ School Radio

Βιβλιοπροτάσεις

Ημερολόγιο Εορτολόγιο

 

 

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
2688526

Ανοίξαμε νέους διαύλους επικοινωνίας δημιουργώντας το "μπλογκάκι" του σχολείου μας. Αξίζει να το επισκέφθεστε. 

Πατήστε πάνω στην παρακάτω εικόνα για να μεταβείτε στην νέα ιστοσελίδα του σχολείου.

Ανεμόμυλοι του Βροντάδου

Παρασκευή ψωμιού από τις Δ2΄ & Β΄ τάξεις

Τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί της Δ2 και Β΄ ΄τάξης μας είχαν υποσχεθεί μια έκπληξη μετά την επίσκεψή τους στον αναπαλαιωμένο Μύλο του Βροντάδου. Έτσι με την υποστήριξη των δασκάλων τους Πιταούλη Ειρήνης και Μοσχοπόλου Φάνης, μας εξέπληξαν ευχάριστα, αφού παρασκεύασαν ψωμί στο σχολείο μας. Ενεργοποίησαν όλες τις αισθήσεις τους, συνεργάστηκαν και συνέδεσαν διαθεματικά τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους . Συγχαρητήρια σε όλους. smiley

Η Β΄τάξη για τους Μύλους

Τα παιδιά της Β΄τάξης δίνουν το δικό τους χρώμα μετά την επίσκεψή τους στον αναπαλαιωμένο Μύλο στην παραλία του Βροντάδου.  Και βέβαια μας κρύβουν και άλλες εκπλήξεις, αναμένομε ...........surprise

Ανεμόμυλοι από την Ε1 και την Ε2

Τα παιδιά της Ε1  και Ε2τάξης μετά την επίσκεψή τους στον αναπαλαιωμένο ανεμόμυλο του Βροντάδου,δημιούργησαν δικούς τους με φαντασία, δημιουργικότητα και συνεργασία.

Συγχαρητήρια!!!!!!!!wink

Επίσκεψη στους Μύλους

Τα παιδιά της Ε΄, Στ΄, Δ΄ και Β΄ τάξης μαζί με τους εκπαιδευτικούς επισκέφθηκαν τον αναπαλαιωμένο Μύλο που βρίσκεται στην παραλία του Βροντάδου. Εκεί είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του από τον καραβομαραγκό κ. Μοράκη και γνωρίσουν απο κοντά τα μέρη και τη λειτουργία τους. Όλα αυτά είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν ένεκα της πρωτοβουλίας της Δημοτικής Κοινότητας Βροντάδου να ζωντανέψει τον αναπαλαιωμένο Μύλο.

Σχολική Πινακοθήκη

ageliki_mouz.jpg
Copyright © 2013. 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Rights Reserved.

 Σχεδίαση, ενημέρωση ιστότοπου : Παντελίδης Γεώργιος.
Αναβάθμιση έκδοσης: Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου,
 www.sepchiou.gr
          Copyright © 2011 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Αγ. Γεωργίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.