^Επιστροφή στην αρχή
Get Adobe Flash player

Βιβλιοπροτάσεις

Εκατοντάχρονα

ScanImage014.jpg

Τι ώρα είναι;

Ημερολόγιο Εορτολόγιο

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

 

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
515684

Βράβευση μαθητών/τριων 2016-17-18

Την εβδομάδα από 2 Οκτωβρίου 2017 έως 6 Οκτωβρίου  2017 βραβεύτηκαν τα παιδιά: Α1: Σκυριώτη Μαρία, Α2: Ξηρού Σοφία , Β: Στεφανιάς Αντώνης, Γ1: Μπαχά Άννα - Μαρία, Γ2: Φαράκλας Στέφανος, Δ: Κωνσταντάκη Παναγιώτα, Ε: Αρμενάκης Σταμάτης, Στ1: Ψωμάκης Αντώνης, Στ2: Ανδρεάδης Γεώργιος.

Ανεμόμυλοι του Βροντάδου

Παρασκευή ψωμιού από τις Δ2΄ & Β΄ τάξεις

Τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί της Δ2 και Β΄ ΄τάξης μας είχαν υποσχεθεί μια έκπληξη μετά την επίσκεψή τους στον αναπαλαιωμένο Μύλο του Βροντάδου. Έτσι με την υποστήριξη των δασκάλων τους Πιταούλη Ειρήνης και Μοσχοπόλου Φάνης, μας εξέπληξαν ευχάριστα, αφού παρασκεύασαν ψωμί στο σχολείο μας. Ενεργοποίησαν όλες τις αισθήσεις τους, συνεργάστηκαν και συνέδεσαν διαθεματικά τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους . Συγχαρητήρια σε όλους. smiley

Η Β΄τάξη για τους Μύλους

Τα παιδιά της Β΄τάξης δίνουν το δικό τους χρώμα μετά την επίσκεψή τους στον αναπαλαιωμένο Μύλο στην παραλία του Βροντάδου.  Και βέβαια μας κρύβουν και άλλες εκπλήξεις, αναμένομε ...........surprise

Ανεμόμυλοι από την Ε1 και την Ε2

Τα παιδιά της Ε1  και Ε2τάξης μετά την επίσκεψή τους στον αναπαλαιωμένο ανεμόμυλο του Βροντάδου,δημιούργησαν δικούς τους με φαντασία, δημιουργικότητα και συνεργασία.

Συγχαρητήρια!!!!!!!!wink

Επίσκεψη στους Μύλους

Τα παιδιά της Ε΄, Στ΄, Δ΄ και Β΄ τάξης μαζί με τους εκπαιδευτικούς επισκέφθηκαν τον αναπαλαιωμένο Μύλο που βρίσκεται στην παραλία του Βροντάδου. Εκεί είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του από τον καραβομαραγκό κ. Μοράκη και γνωρίσουν απο κοντά τα μέρη και τη λειτουργία τους. Όλα αυτά είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν ένεκα της πρωτοβουλίας της Δημοτικής Κοινότητας Βροντάδου να ζωντανέψει τον αναπαλαιωμένο Μύλο.

Σχολική Πινακοθήκη

asasa.jpg
Copyright © 2013. 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Rights Reserved.

 Σχεδίαση, ενημέρωση ιστότοπου : Παντελίδης Γεώργιος.
Αναβάθμιση έκδοσης: Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου,
 www.sepchiou.gr
          Copyright © 2011 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Αγ. Γεωργίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.