^Επιστροφή στην αρχή
Get Adobe Flash player

Βιβλιοπροτάσεις

Εκατοντάχρονα

ScanImage011.jpg

Τι ώρα είναι;

Ημερολόγιο Εορτολόγιο

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

 

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
515693

Βράβευση μαθητών/τριων 2016-17-18

Την εβδομάδα από 2 Οκτωβρίου 2017 έως 6 Οκτωβρίου  2017 βραβεύτηκαν τα παιδιά: Α1: Σκυριώτη Μαρία, Α2: Ξηρού Σοφία , Β: Στεφανιάς Αντώνης, Γ1: Μπαχά Άννα - Μαρία, Γ2: Φαράκλας Στέφανος, Δ: Κωνσταντάκη Παναγιώτα, Ε: Αρμενάκης Σταμάτης, Στ1: Ψωμάκης Αντώνης, Στ2: Ανδρεάδης Γεώργιος.

Ομαλή μετάβαση στο Γυμνάσιο

Ομαλή Μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο 2017

Διαβάστε περισσότερα: Ομαλή Μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο 2017

Επίσκεψη της Στ΄τάξης στο Γυμνάσιο Βροντάδου

Σήμερα Τετάρτη 1 Απριλίου 2015, τα παιδιά της Στ΄τάξης επισκέφθηκαν μαζί με τις δασκάλες τους Κοκκίνου Δ. και Ζαννίκου Β. το Γυμνάσιο Βροντάδου. Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στους χώρους του Γυμνασίου και έμαθαν για τη λειτουργία του από τους καθηγητές και το Διευθυντή του σχολείου. Παρακολούθησαν επίσης επίδειξη πειραμάτων. Η δράση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος : " Ομαλή μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο" που υλοποιεί το σχολείο μας.

Επίσκεψη στο Γυμνάσιο Βροντάδου, 2014

Την Παρασκευή 2 Μαίου 2014 επισκεφθήκαμε το Γυμνάσιο, μαζί με την κυρία μας Ντίλη Κ. Ήταν πολύ ωραία, μεγάλο και καλά συντηρημένο. Βρεθήκαμε με παλιούς φίλους. Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν ότι μέσα στο σχολείο γινόταν πάρτι. A. K. 
Με εντυπωσίασε το γεγονός ότι θα βλέπω τα ξαδέλφια μου και επίσης ότι υπάρχουν πολλές αίθουσες για το κάθε μάθημα. Ε. Ξ.
Μου άρεσε που στις περισσότερες τάξεις υπήρχαν Διαδραστικοί πίνακες και τα γήπεδα ποδοσφαίρου, βόλευ και μπάσκετ που υπήρχαν. Ε. Α.
Μου άρεσε που την ώρα της γυμναστικής κάθε παιδί έπαιζε ότι ήθελε, μπάσκετ, μήλα , χάντμπωλ, βόλευ και ότι είχε ξεχωριστές αίθουσες για κάθε μάθημα. Α. Β.

Διαβάστε περισσότερα: Επίσκεψη στο Γυμνάσιο Βροντάδου, 2014

Επίσκεψη στο Γυμνάσιο Βροντάδου

Τα παιδιά της Στ΄τάξης με τη συνοδεία του δασκάλου τους Κουφοπαντελή Λάμπρου την Τετάρτη 17 Απριλίου 2013 επισκέφθηκαν το Γυμνάσιο Βροντάδου, στα πλαίσια του προγράμματος : " Ομαλή μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο" που υλοποιεί το σχολείο μας. Είχαν την ευκαίρια μαζί με τα παιδιά της Στ΄των άλλων σχολείων του Βροντάδου να ξεναγηθούν στους χώρους του Γυμνασίου από τον υποδιευθυντή του σχολείου Νικολάου Αντ.. Επισκέφθηκαν την αίθουσα πληροφορικής, παρακολούθησαν επίδειξη πειραμάτων στην αίθουσα φυσικής και γνώρισαν από κοντά την αίθουσα καλλιτεχνικών. Απόκτησαν έτσι μια πρώτη γεύση του μελλοντικού τους σχολείου πριν μας αποχαιρετήσουν τον Ιούνιο.

Ομαλή μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο

Στα πλαίσια του προγράμματος που υλοποιεί το σχολείο μας «Ομαλή μετάβαση μαθητών/τριων από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο» τα παιδιά της Στ΄τάξης μαζί με το δάσκαλό τους Κουφοπαντελή Λάμπρο και το Δ/ντη του σχολείου Παντελίδη Γιώργη επισκέφθηκαν την Τρίτη 3 Απριλίου 2012 το Γυμνάσιο Βροντάδου. Εκεί ξεναγήθηκαν από τον υποδιευθυντή του σχολείου Νικολάου Αντώνιο στις  σύγχρονες εγκαταστάσεις και στις πλήρεις εκπαιδευτικές υποδομές του . Ενημερώθηκαν για την λειτουργία του σχολείου και ειδικότερα για το Ωρολόγιο Πρόγραμμα από το Διευθυντή του Ανταράκη Ελευθέριο.

Διαβάστε περισσότερα: Ομαλή μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο

Σχολική Πινακοθήκη

marita.jpg
Copyright © 2013. 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Rights Reserved.

 Σχεδίαση, ενημέρωση ιστότοπου : Παντελίδης Γεώργιος.
Αναβάθμιση έκδοσης: Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου,
 www.sepchiou.gr
          Copyright © 2011 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Αγ. Γεωργίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.