^Επιστροφή στην αρχή
Get Adobe Flash player

Ενημέρωση Γονέων

Αγαπητοί γονείς στον πίνακα που ακολουθεί αποτυπώνεται η δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης σας από το εκπαιδευτικό προσωπικό για το σχολικό έτος 2021 - 22. Πριν την επίσκεψή σας στο σχολείο καλό θα είναι να ενημερώνετε τηλεφωνικά για την πρόθεσή σας αυτή καθώς επίσης να λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για covid19.

Διαβάστε περισσότερα: Πρόγραμμα ενημέρωσης γονέων 2021 -22

Εργαστ. Δεξιοτήτων

Τελευταία Άρθρα

Τοποθεσία σχολείου

Διακρίσεις Σχολείου

Europ School Radio

Βιβλιοπροτάσεις

Ημερολόγιο Εορτολόγιο

 

 

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
2693399

Ανοίξαμε νέους διαύλους επικοινωνίας δημιουργώντας το "μπλογκάκι" του σχολείου μας. Αξίζει να το επισκέφθεστε. 

Πατήστε πάνω στην παρακάτω εικόνα για να μεταβείτε στην νέα ιστοσελίδα του σχολείου.

Κινητικότητες

Last mobility in Greece

Last week from 29th May to 3rd June our school had the opportunity to host the last transnational meeting for the Erasmus plus project “Big issues in small hands”. A group of 29 people (teachers and students) from Estonia, the Czech Republic, Turkey and Poland visited our school, attended classes ,participated in sports and took part in a school trip to two well known villages, Pyrgi and Mesta.
Apart from the school activities our visitors went sightseeing around the island to see the most beautiful aspects of this place such as our medieval villages and a monastery, some of our beaches and most important had a closer look at the unique product of Chios, mastiha.

Διαβάστε περισσότερα: Last mobility in Greece

5η διακρατική κινητικότητα στην Τσεχία

 Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus plus τρεις εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, ο κ. Γ. Παντελίδης, η κ  Μ. Νιαμονιτάκη και η κ. Τ. Μπαχά, ταξίδεψαν στην Τσεχία για να συμμετάσχουν στην πέμπτη συνάντηση για το πρόγραμμα “Big issues in small hands” που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 10 με 15 Απριλίου 2016.Εκεί συναντήθηκαν με εκπροσώπους από τα σχολεία εταίρους της Τσεχίας, Πολωνίας, Εσθονίας και Τουρκίας και παρουσίασαν τις δραστηριότητες που έχουν γίνει μέχρι τώρα αλλά και προγραμμάτισαν τις εργασίες που θα ακολουθήσουν μέχρι το τέλος του προγράμματος. Ακολούθησε ξενάγηση στην περιοχή “Mala Skala” καθώς και στα αξιοθέατα της Πράγας. Η επόμενη συνάντηση είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 29 Μαΐου 2016 στη Χίο και έχει στόχο την ολοκλήρωση καθώς και την τελική αξιολόγηση του προγράμματος. 

Διαβάστε περισσότερα: 5η διακρατική κινητικότητα στην Τσεχία

4η Διακρατική Συνάντηση στην Πολωνία

Το  πρόγραμμα Erasmus+ συνεχίζεται και φέτος! Big issues in small hands, με την τέταρτη συνάντηση να πραγματοποιείται στο Βialystok της Πολωνίας. Το σχολείο μας έδωσε το παρόν με τους εκπαιδευτικούς Καλλιόπη Ντίλη και Άρτεμις Πίττα. Οι εταίροι μας φρόντισαν  με κάθε λεπτομέρεια το ταξίδι και η άφιξή μας στο Bialystok έγινε  ευχάριστα και απολαυστικά, χωρίς άγχος! Φτάνοντας στο αεροδρόμιο Chopin , το οποίο  φέρει το όνομα του  γνωστού Πολωνού συνθέτη Φρεντερίκ Σοπέν  συνεχίσαμε την πορεία μας . Αν και Πολωνία, ο καιρός  ήταν πολύ καλός τόσο καλός που θύμιζε Ελλάδα.Το πρωί της επόμενης μέρας, αφού πήραμε το πρωινό μας , μια συνάδελφος από την Πολωνία ήρθε να μας καλωσορίσει  και να μας οδηγήσει στο σχολείο  με τα πόδια.( έτσι για να κάνουμε την πρωινή μας  γυμναστική ).

Διαβάστε περισσότερα: 4η Διακρατική Συνάντηση στην Πολωνία

3η διακρατική κινητικότητα στη Γαλλία

Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus plus, δύο εκπαιδευτικοί από το σχολείο μας, η κ. Πόπη Ντίλη και η κ. Τώνια Μπαχά, επισκέφθηκαν το σχολείο Ecole St Thomas στο Arcachon της νοτιοδυτικής Γαλλίας. Εκεί συναντήθηκαν με αντιπροσωπείες δασκάλων και μαθητών από τις χώρες εταίρους και συγκεκριμένα από τη Γαλλία, Εσθονία, Πολωνία ,Τσεχία και Τουρκία. Έγινε απολογισμός των μέχρι τώρα δράσεων αλλά συζητήθηκαν και οι μελλοντικές δραστηριότητες και διακρατικές κινητικότητες του προγράμματος. Δόθηκαν οδηγίες και επεξηγήσεις για την καλύτερη λειτουργία των μαθητικών συμβουλίων με στόχο την ενεργή συμμετοχή των μαθητών στη λειτουργία του σχολείου ώστε να γίνουν αργότερα οι ίδιοι ώριμοι και ενεργοί πολίτες. Επίσης ,οι εκπαιδευτικοί ξεναγήθηκαν στα σημαντικότερα αξιοθέατα στην πόλη Arcachon και Bordeaux.Η επόμενη συνάντηση συμφωνήθηκε για τον προσεχή Οκτώβριο στην Πολωνία.

Διακρατική κινητικότητα στην Εσθονία

Στα πλαίσια  του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus + Βασική Δράση 2, που αφορά στη σχολική εκπαίδευση και συγκεκριμένα στη σχολική σύμπραξη με τίτλο ««Big Issues In Small Hands», πραγματοποιήθηκε το διάστημα 16 με 19 Μαρτίου 2015  η δεύτερη συνάντηση στο  διαπολιτισμικό σχολείο της Εσθονίας στην πόλη Tartu. Σε αυτή τη συνάντηση  το σχολείο μας εκπροσωπήθηκε από τους εκπαιδευτικούς Κοκκίνου Δέσποινα και Μανάρα Δημήτρη, της Στ’ και Γ’ τάξης αντίστοιχα. Από την πρώτη κιόλας μέρα οι συμμετέχοντες ξεναγήθηκαν στους χώρους του σχολείου και συμμετείχαν σε παιχνίδια γνωριμίας με τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς αντιπροσώπους της Εσθονίας, Τσεχίας, Πολωνίας, Γαλλίας και Τουρκίας.

Διαβάστε περισσότερα: Διακρατική κινητικότητα στην Εσθονία

Πρώτη διακρατική κινητικότητα στην Τσεχία

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου από φέτος και για δυο χρόνια συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus + Βασική Δράση 2, που αφορά στη σχολική εκπαίδευση και συγκεκριμένα στη σχολική σύμπραξη με τίτλο ««Big Issues In Small Hands», με σχολεία από την Τσεχία, Εσθονία, Πολωνία, Γαλλία και Τουρκία. Στα πλαίσια αυτού του προγράμματος πραγματοποιήθηκε το διάστημα 12 με 17 Οκτωβρίου 2014 η πρώτη συνάντηση στο σχολείο της Τσεχίας στην πόλη Usti nad Labem  που έχει το ρόλο του συντονιστή. Σε αυτή  το σχολείο μας εκπροσωπήθηκε από το Δ/ντη Παντελίδη Γεώργιο και την εκπαιδευτικό Αγγλικής γλώσσας Μπαχά Αντωνία. 

Διαβάστε περισσότερα: Πρώτη διακρατική κινητικότητα στην Τσεχία

Σχολική Πινακοθήκη

asasa.jpg
Copyright © 2013. 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Rights Reserved.

 Σχεδίαση, ενημέρωση ιστότοπου : Παντελίδης Γεώργιος.
Αναβάθμιση έκδοσης: Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου,
 www.sepchiou.gr
          Copyright © 2011 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Αγ. Γεωργίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.