^Επιστροφή στην αρχή
Get Adobe Flash player

Ενημέρωση Γονέων

Αγαπητοί γονείς στον πίνακα που ακολουθεί αποτυπώνεται η δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης σας από το εκπαιδευτικό προσωπικό για το σχολικό έτος 2021 - 22. Πριν την επίσκεψή σας στο σχολείο καλό θα είναι να ενημερώνετε τηλεφωνικά για την πρόθεσή σας αυτή καθώς επίσης να λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για covid19.

Διαβάστε περισσότερα: Πρόγραμμα ενημέρωσης γονέων 2021 -22

Εργαστ. Δεξιοτήτων

Τελευταία Άρθρα

Τοποθεσία σχολείου

Διακρίσεις Σχολείου

Europ School Radio

Βιβλιοπροτάσεις

Ημερολόγιο Εορτολόγιο

 

 

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
2611955

Ανοίξαμε νέους διαύλους επικοινωνίας δημιουργώντας το "μπλογκάκι" του σχολείου μας. Αξίζει να το επισκέφθεστε. 

Πατήστε πάνω στην παρακάτω εικόνα για να μεταβείτε στην νέα ιστοσελίδα του σχολείου.

Η Γ΄τάξη στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής

Την Πέμπτη 8 Μαρτίου τα παιδιά της Γ΄ τάξης μαζί με τις δασκάλες τους επισκέφτηκαν το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στο Δαφνώνα επιτυγχάνοντας έτσι μια εισαγωγή στη θεματική ενότητα της Κυκλοφοριακής Αγωγής και Οδικής Ασφάλειας. Ήταν μια αποδοχή της πρότασης του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων που σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ και τη ΔΗΚΕΧ κατέληξε σε εκπαιδευτικές δράσεις με σκοπό την πρόληψη των ατυχημάτων στον δρόμο και την έγκαιρη απόκτηση ορθής κυκλοφοριακής αγωγής. 
 Έτσι λοιπόν μπήκαμε στο λεωφορείο, φορέσαμε τις ζώνες μας και ξεκινήσαμε για τον προορισμό μας με σύμμαχο τον καιρό μιας και διαψεύστηκαν όλες οι δυσοίωνες μετεωρολογικές προβλέψεις που έδιναν βροχές!    Φτάσαμε στο Πάρκο και σε λίγο έφτασε ο αστυνομικός με τον υπεύθυνο του Δήμου,έγιναν οι συστάσεις, τα παιδιά κάθισαν στο στέγαστρο όπου άκουσαν με προσήλωση τον αστυνομικό να τους ενημερώνει για τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, να τους δείχνει σε καρτέλες τα σήματα οδικής κυκλοφορίας και να τους καλεί να τα αναγνωρίσουν ενώ επιπλέον, σα να ήταν δάσκαλος, τους έκανε και ερωτήσεις για να διερευνήσει τις γνώσεις τους! Τα παιδιά αρκετά καλά προετοιμασμένα μέσα στη σχολική τάξη απαντούσαν με ετοιμότητα. Τελειώνοντας το θεωρητικό κομμάτι ακολούθησε το πρακτικό με παιχνίδια στο πεδίο. Τα παιδιά χωρίστηκαν σε ομάδες και κλήθηκαν από τον αστυνομικό να εντοπίσουν τις πινακίδες που τους έλεγε για να ακολουθήσει ποδηλατάδα και να «κλείσει» με ενθουσιασμό η επίσκεψη. Τα παιδιά ανέβηκαν στα ποδήλατα, φόρεσαν τα κράνη τους και ακολουθούσαν τις οδηγίες του αστυνομικού προσπαθώντας να τηρούν τον Κώδικα, να σταματούν στις διαβάσεις για να περνούν οι πεζοί συμμαθητές τους.  Φεύγοντας, δώσαμε αμοιβαίες υποσχέσεις ενώπιον του βαθμοφόρου του τμήματος Τροχαίας Χίου, πως θα είμαστε προσεκτικοί/ες, συνετοί/ες και φρόνιμοι/ες στον δρόμο!

Σχολική Πινακοθήκη

marita_f.jpg
Copyright © 2013. 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Rights Reserved.

 Σχεδίαση, ενημέρωση ιστότοπου : Παντελίδης Γεώργιος.
Αναβάθμιση έκδοσης: Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου,
 www.sepchiou.gr
          Copyright © 2011 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Αγ. Γεωργίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.