^Επιστροφή στην αρχή
Get Adobe Flash player

Ενημέρωση Γονέων

Αγαπητοί γονείς στον πίνακα που ακολουθεί αποτυπώνεται η δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης σας από το εκπαιδευτικό προσωπικό για το σχολικό έτος 2021 - 22. Πριν την επίσκεψή σας στο σχολείο καλό θα είναι να ενημερώνετε τηλεφωνικά για την πρόθεσή σας αυτή καθώς επίσης να λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για covid19.

Διαβάστε περισσότερα: Πρόγραμμα ενημέρωσης γονέων 2021 -22

Εργαστ. Δεξιοτήτων

Τελευταία Άρθρα

Τοποθεσία σχολείου

Διακρίσεις Σχολείου

Europ School Radio

Βιβλιοπροτάσεις

Ημερολόγιο Εορτολόγιο

 

 

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
2631354

Ανοίξαμε νέους διαύλους επικοινωνίας δημιουργώντας το "μπλογκάκι" του σχολείου μας. Αξίζει να το επισκέφθεστε. 

Πατήστε πάνω στην παρακάτω εικόνα για να μεταβείτε στην νέα ιστοσελίδα του σχολείου.

Παιχνίδι γνωριμίας στη Δ1 τάξη

Τι πιο διασκεδαστικό η έναρξη των μαθημάτων και της σχολικής χρονιάς  να σηματοδοτείται με ένα παιχνίδι! Έτσι λοιπόν «εκμεταλλευτήκαμε» το παιχνίδι που προτείνεται στο Τετράδιο Εργασιών της Γλώσσας σελ. 8 για να γνωριστούμε καλύτερα . Ξεκινάμε με έντονα παιγνιώδη διάθεση και αισιοδοξία  και έτσι δίνεται  στους μαθητές το κίνητρο να παρουσιάσουν τους εαυτούς τους ,να εντοπίσουν τα κυριότερα χαρακτηριστικά τους σε διάφορα επίπεδα (εμφάνισης, χαρακτήρα, ενδιαφερόντων) βάση των οποίων οι συμμαθητές τους θα μπορέσουν να τους αναγνωρίσουν. Επιπλέον ,οι μαθητές στοχευμένα θα συνειδητοποιήσουν ,από την έναρξη της σχολικής χρονιάς ,ότι είναι μέλη μιας ομάδας τα οποία θα συμπορεύονται από δω και στο εξής. Μέλος της ομάδας είναι η δασκάλα της τάξης, που συμπίπτει με τη γράφουσα. 

 Για να ενισχύσω την οικολογική συνείδηση των παιδιών μοίρασα καρτέλες από ένα δικό μου άλμπουμ που μου είχαν χαρίσει. Όλοι συμμετείχαν με χαρά  και το παιχνίδι γνωριμίας( Μάντεψε ποιος ) ξεκίνησε!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι λειτούργησε ενθαρρυντικά για τη διεξαγωγή μιας δραστηριότητας στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ κατά την οποία κλήθηκαν οι μαθητές να φτιάξουν το βιογραφικό τους.

Η δασκάλα της Δ1 τάξης Αρτ. Πίττα

Σχολική Πινακοθήκη

marita_f.jpg
Copyright © 2013. 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Rights Reserved.

 Σχεδίαση, ενημέρωση ιστότοπου : Παντελίδης Γεώργιος.
Αναβάθμιση έκδοσης: Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου,
 www.sepchiou.gr
          Copyright © 2011 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Αγ. Γεωργίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.