^Επιστροφή στην αρχή
Get Adobe Flash player

Ενημέρωση Γονέων

Αγαπητοί γονείς στον πίνακα που ακολουθεί αποτυπώνεται η δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης σας από το εκπαιδευτικό προσωπικό για το σχολικό έτος 2021 - 22. Πριν την επίσκεψή σας στο σχολείο καλό θα είναι να ενημερώνετε τηλεφωνικά για την πρόθεσή σας αυτή καθώς επίσης να λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για covid19.

Διαβάστε περισσότερα: Πρόγραμμα ενημέρωσης γονέων 2021 -22

Εργαστ. Δεξιοτήτων

Τελευταία Άρθρα

Τοποθεσία σχολείου

Διακρίσεις Σχολείου

Europ School Radio

Βιβλιοπροτάσεις

Ημερολόγιο Εορτολόγιο

 

 

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
1728255

Ανοίξαμε νέους διαύλους επικοινωνίας δημιουργώντας το "μπλογκάκι" του σχολείου μας. Αξίζει να το επισκέφθεστε. Φιλοδοξούμε να έχουμε και τη συμμετοχή των παιδιών στην αρθρογραφία του.

Ημερήσια εκδρομή 2022

 

Αγαπητοί γονείς μετά από δύο χρόνια περιορισμών το σχολείο μας θα πραγματοποιήσει ημερήσια εκδρομή την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022 στο καστροχώρι των Ολύμπων της νότιας Χίου. Η αναχώρηση θα γίνει στις 9 πμ και η επιστροφή στις 3μμ. Το κόστος ανά άτομο θα είναι 6 ευρώ. Παρακαλούμε μέχρι 3/6/22 να δηλώσετε στο δάσκαλο κάθε τάξης τη συμμετοχή γονέων και παιδιών. Για προφανείς λόγους τα παιδιά μέχρι και την Δ΄ τάξη θα πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς τους. Κατά τη διάρκεια της εκδρομής θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την υγιεινή και ασφάλεια των παιδιών. Στις ιστοσελίδες του σχολείου μας θα βρείτε και τα καταστήματα που λειτουργούν στο χωριό ώστε να μπορείτε να επικοινωνήσετε και  να προγραμματίσετε το γεύμα σας εκεί εάν επιθυμείτε.

 

Σχολική Πινακοθήκη

marita_f.jpg
Copyright © 2013. 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Rights Reserved.

 Σχεδίαση, ενημέρωση ιστότοπου : Παντελίδης Γεώργιος.
Αναβάθμιση έκδοσης: Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου,
 www.sepchiou.gr
          Copyright © 2011 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Αγ. Γεωργίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.