^Επιστροφή στην αρχή
Get Adobe Flash player

Ενημέρωση Γονέων

Αγαπητοί γονείς στον πίνακα που ακολουθεί αποτυπώνεται η δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης σας από το εκπαιδευτικό προσωπικό για το σχολικό έτος 2021 - 22. Πριν την επίσκεψή σας στο σχολείο καλό θα είναι να ενημερώνετε τηλεφωνικά για την πρόθεσή σας αυτή καθώς επίσης να λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για covid19.

Διαβάστε περισσότερα: Πρόγραμμα ενημέρωσης γονέων 2021 -22

Εργαστ. Δεξιοτήτων

Τελευταία Άρθρα

Τοποθεσία σχολείου

Διακρίσεις Σχολείου

Europ School Radio

Βιβλιοπροτάσεις

Ημερολόγιο Εορτολόγιο

 

 

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
1670139

Ανοίξαμε νέους διαύλους επικοινωνίας δημιουργώντας το "μπλογκάκι" του σχολείου μας. Αξίζει να το επισκέφθεστε. Φιλοδοξούμε να έχουμε και τη συμμετοχή των παιδιών στην αρθρογραφία του.

Στο Κάστρο της Χίου

Την Τετάρτη 11/5/2022 τα παιδιά των Ε1,Ε2,Δ και Στ τάξεων μαζί με τους δασκάλους τους Κουφοπαντελή Λ., Βελαλή Β,, Αναστασάκη Ηρ., Τσατσαρώνη Μ. Πλιάτσικα Στ., Γαιτάνου Αικ. πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη  το Κάστρο της Χίου. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους και να πληροφορηθούν την πλούσια ιστορία του η οποία είναι τμήμα της Τοπικής Ιστορίας του νησιού μας. 

Ο κ Λάμπρος, δάσκαλος της Ε τάξης , μας μίλησε για την ιστορία του κάστρου. Μάθαμε και ακούσαμε πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες  για την ιστορία του. Ακόμη, μας έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση η ξενάγηση στα λουτρά των Οθωμανών Τούρκων, καθώς μάθαμε πληροφορίες τις οποίες δεν είχαμε ξανακούσει. Έπειτα,είδαμε τις σκοτεινές φυλακές του κάστρου. Μετά την επίσκεψη μας στο κάστρο πήγαμε στον κήπο ,όπου καθίσαμε σε μια καφετέρια. Φάγαμε ,παίξαμε και περάσαμε απίστευτα! Αυτή η επίσκεψη θα μας μείνει αξέχαστη ,διότι ήταν μια από τις αγαπημένες μας

Σχολική Πινακοθήκη

marita_f.jpg
Copyright © 2013. 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Rights Reserved.

 Σχεδίαση, ενημέρωση ιστότοπου : Παντελίδης Γεώργιος.
Αναβάθμιση έκδοσης: Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου,
 www.sepchiou.gr
          Copyright © 2011 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Αγ. Γεωργίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.