^Επιστροφή στην αρχή
Get Adobe Flash player

Ενημέρωση Γονέων

Αγαπητοί γονείς στον πίνακα που ακολουθεί αποτυπώνεται η δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης σας από το εκπαιδευτικό προσωπικό για το σχολικό έτος 2021 - 22. Πριν την επίσκεψή σας στο σχολείο καλό θα είναι να ενημερώνετε τηλεφωνικά για την πρόθεσή σας αυτή καθώς επίσης να λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για covid19.

Διαβάστε περισσότερα: Πρόγραμμα ενημέρωσης γονέων 2021 -22

Εργαστ. Δεξιοτήτων

Τελευταία Άρθρα

Τοποθεσία σχολείου

Διακρίσεις Σχολείου

Europ School Radio

Βιβλιοπροτάσεις

Ημερολόγιο Εορτολόγιο

 

 

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
1670196

Ανοίξαμε νέους διαύλους επικοινωνίας δημιουργώντας το "μπλογκάκι" του σχολείου μας. Αξίζει να το επισκέφθεστε. Φιλοδοξούμε να έχουμε και τη συμμετοχή των παιδιών στην αρθρογραφία του.

Υλικά αγαθά στο " Χαμόγελο του Παιδιού" για την Ουκρανία

 

SAM_9991
SAM_9992
SAM_9995
SAM_9997
1/4 
start stop bwd fwd
Με πολλή χαρά διαπιστώσαμε ότι η πρωτοβουλία του σχολείου μας να συγκεντρώσει είδη πρώτης ανάγκης για το Χαμόγελο του Παιδιού, βρήκε  ισχυρή ανταπόκριση από γονείς και παιδιά . Τα είδη ταξινομήθηκαν με τη βοήθεια  του κ. Βελαλή Β. και του κ. Κουφοπαντελή Λ. σε κούτες. Σε αυτήν την προσπάθεια συνέβαλαν και μαθητές/τριες των Β1 και Β2 τμημάτων στα πλαίσια των εργαστηρίων δεξιοτήτων με θέμα τον εθελοντισμό και την προσφορά στον συνάνθρωπο. Τα κιβώτια φορτώθηκαν σε αυτοκίνητα με την αρωγή  του προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Στείρου Ι. και μεταφέρθηκαν με μεταφορική εταιρεία Ερμής Χίου με στόχο τη δωρεάν  αποστολή τους στα γραφεία του Χαμόγελου του Παιδιού.

Σχολική Πινακοθήκη

velali.jpg
Copyright © 2013. 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Rights Reserved.

 Σχεδίαση, ενημέρωση ιστότοπου : Παντελίδης Γεώργιος.
Αναβάθμιση έκδοσης: Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου,
 www.sepchiou.gr
          Copyright © 2011 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Αγ. Γεωργίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.