^Επιστροφή στην αρχή
Get Adobe Flash player

Ενημέρωση Γονέων

Αγαπητοί γονείς στον πίνακα που ακολουθεί αποτυπώνεται η δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης σας από το εκπαιδευτικό προσωπικό για το σχολικό έτος 2021 - 22. Πριν την επίσκεψή σας στο σχολείο καλό θα είναι να ενημερώνετε τηλεφωνικά για την πρόθεσή σας αυτή καθώς επίσης να λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για covid19.

Διαβάστε περισσότερα: Πρόγραμμα ενημέρωσης γονέων 2021 -22

Εργαστ. Δεξιοτήτων

Τελευταία Άρθρα

Τοποθεσία σχολείου

Διακρίσεις Σχολείου

Europ School Radio

Βιβλιοπροτάσεις

Ημερολόγιο Εορτολόγιο

 

 

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
2722389

Ανοίξαμε νέους διαύλους επικοινωνίας δημιουργώντας το "μπλογκάκι" του σχολείου μας. Αξίζει να το επισκέφθεστε. 

Πατήστε πάνω στην παρακάτω εικόνα για να μεταβείτε στην νέα ιστοσελίδα του σχολείου.

Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ , Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΥ – Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΥ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ

Στα πλαίσια των εργαστηρίων δεξιοτήτων  , στην ενότητα ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΩ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ & ΕΥΘΥΝΗ   ,ασχοληθήκαμε με το θέμα: Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΥ – Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΥ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ!

Η γειτονιά μας! Μέχρι χθες πιστεύαμε ότι η  γειτονιά είναι οι άνθρωποι που μένουν δίπλα μας. Τώρα πια  γνωρίζουμε ,ότι οι γειτονιές όλων ανταμώνουν .  Όλος ο  κόσμος είναι η γειτονιά μας . Αν πάνω στον παγκόσμιο χάρτη τοποθετηθούν οι χάρτες όλων των παιδιών ,τότε είμαστε όλοι πλάι πλάι. Μέσω αυτού του προγράμματος ,γίναμε ανθρωπολόγοι , ερευνητές και δημοσιογράφοι !!!Μπήκαμε στα σπίτια των γειτόνων μας και πήραμε συνεντεύξεις , φτιάξαμε το χάρτη της γειτονιά μας , ανακαλύψαμε την αγαπημένη μας γωνιά και φυσικά βάλαμε τα παρατηρητικά μας ματάκια, αυτάκια , μυτούλες κτλ …Ξεκινήσαμε από τον πόλεμο στην Ουκρανία και φτάσαμε στην αγαπημένη μας γωνιά , στην Κλειδού ! Μοιάζει  τεράστια απόσταση , κι όμως είναι πολύ κοντά . Σας παρουσιάζουμε εδώ τη δουλίτσα μας κι ελπίζουμε να σας πείσουμε : ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ!!! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Γ1

Σχολική Πινακοθήκη

asasa.jpg
Copyright © 2013. 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Rights Reserved.

 Σχεδίαση, ενημέρωση ιστότοπου : Παντελίδης Γεώργιος.
Αναβάθμιση έκδοσης: Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου,
 www.sepchiou.gr
          Copyright © 2011 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Αγ. Γεωργίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.