^Επιστροφή στην αρχή
Get Adobe Flash player

Ενημέρωση Γονέων

Αγαπητοί γονείς στον πίνακα που ακολουθεί αποτυπώνεται η δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης σας από το εκπαιδευτικό προσωπικό για το σχολικό έτος 2021 - 22. Πριν την επίσκεψή σας στο σχολείο καλό θα είναι να ενημερώνετε τηλεφωνικά για την πρόθεσή σας αυτή καθώς επίσης να λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για covid19.

Διαβάστε περισσότερα: Πρόγραμμα ενημέρωσης γονέων 2021 -22

Εργαστ. Δεξιοτήτων

Τελευταία Άρθρα

Τοποθεσία σχολείου

Διακρίσεις Σχολείου

Europ School Radio

Βιβλιοπροτάσεις

Ημερολόγιο Εορτολόγιο

 

 

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
2716428

Ανοίξαμε νέους διαύλους επικοινωνίας δημιουργώντας το "μπλογκάκι" του σχολείου μας. Αξίζει να το επισκέφθεστε. 

Πατήστε πάνω στην παρακάτω εικόνα για να μεταβείτε στην νέα ιστοσελίδα του σχολείου.

Ανακοινώσεις

13-10-21 Διάθεση self-test για τους μαθητές από τα φαρμακεία

Τα Γραφεία Τύπου των Υπουργείων Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υγείας ανακοινώνουν:
Οι μαθητές όλων των βαθμίδων θα προμηθεύονται από αύριο, Πέμπτη 14 Οκτωβρίου ως και το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, πέντε (5) δωρεάν αυτοδιαγνωστικά (self) τεστ από τα φαρμακεία, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου των ημερών από 18 Οκτωβρίου έως 4 Νοεμβρίου και να προσέρχονται στο σχολείο σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών.
Υπενθυμίζεται ότι:
  • το self-test θα πραγματοποιείται έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση κάθε Τρίτη και Παρασκευή στο σχολείο,
  • ο προσυμπτωματικός διαγνωστικός έλεγχος για τον νέο κορωνοϊό μέσω αυτοδιαγνωστικής δοκιμασίας (self test) είναι υποχρεωτικός για τους μαθητές και τις μαθήτριες,
  • βεβαίωση αρνητικού self test οφείλουν να φέρουν οι μαθητές που δεν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού (για τους μαθητές 12 ετών και άνω) ούτε βεβαίωση παρελθούσας νόσησης (τελευταίου εξαμήνου),
  • οι εμβολιασμένοι μαθητές δεν δικαιούνται δωρεάν self test, καθώς δεν οφείλουν να τα διενεργούν εφόσον δεν προκύψει ειδικός λόγος (δηλ. κρούσμα σε συμμαθητή),
  • η δωρεάν διάθεση self test από τα φαρμακεία γίνεται μόνο κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες, ώστε κατά τις διημερεύσεις και διανυκτερεύσεις να μπορούν να εξυπηρετούν έκτακτες ανάγκες. 

Δημιουργικά εργαστήρια από το ΦΟΒ 2021 - 22

Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Βροντάδου σας γνωστοποιεί την έναρξη λειτουργίας των Εργαστηρίων «Ευ ζην» για την επιμορφωτική περίοδο 2021-2022 από 1/10/2021 και σας εύχεται μια δημιουργική χρονιά!! Λεπτομέρειες στο επισυναπτόμενο έγγραφο.

Μεταφορά μαθητών/τριων στο σχολείο

Ενημερώνουμε τους γονείς των παιδιών του σχολείου μας, που κατοικούν σε απόσταση μεγαλύτερη των 1200 μέτρων από το σχολείο ( Κ.Υ.Α 50025/26-09-2018) και επιθυμούν τα παιδιά τους να μεταφέρονται από και προς το σχολείο με δημόσια συγκοινωνία δωρεάν, να συμπληρώσουν και να καταθέσουν στη Δ/νση του σχολείου τα παρακάτω έντυπα :
  1.  Αίτηση για μεταφορά μαθητή/τριας , 
  2. Υυπεύθυνη δήλωση για την απόσταση.

Πρόγραμμα ενημέρωσης γονέων 2021 -22

Αγαπητοί γονείς στον πίνακα που ακολουθεί αποτυπώνεται η δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης σας από το εκπαιδευτικό προσωπικό για το σχολικό έτος 2021 - 22. Πριν την επίσκεψή σας στο σχολείο καλό θα είναι να ενημερώνετε τηλεφωνικά για την πρόθεσή σας αυτή καθώς επίσης να λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για covid19.

Διαβάστε περισσότερα: Πρόγραμμα ενημέρωσης γονέων 2021 -22

Ενημέρωση για αυτοδιαγνωστικούς ελέγχους και προσέλευση και αποχώρηση παιδιών

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι τα παιδιά θα πρέπει να υποβληθούν σε self test  covid19 την Πέμπτη 16/9/21 και την άλλη μέρα  Παρασκευή  17/9/21 το πρωί να επιδείξουν στους εκπαιδευτικούς του σχολείου την κάρτα με το αποτέλεσμα μέσα στην τάξη την πρώτη ώρα μαθήματος. Ο γονείς οφείλουν να δηλώνουν το αποτέλεσμα του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου στην επίσημη ιστοσελίδα της κυβέρνησης https://www.gov.gr/ipiresies/ugeia-kai-pronoia/koronoios-covid-19/delose-autodiagnostikon-test-covid-19.

Από την επόμενη εβδομάδα  κάθε Δευτέρα και Πέμπτη τα παιδιά τα υποβάλλονται σε αυτοδιαγνωστικό έλεγχο covid19 και κάθε Τρίτη και Παρασκευή θα επιδεικνύουν στο σχολείο το αποτέλεσμα του ακολουθώντας την διαδικασία δήλωσης.

Με την ευκαιρία της επικοινωνίας σας ενημερώνουμε ότι η προσέλευση των παιδιών που έχουν εγγραφεί στην Πρωινή Ζώνη ( Ολοήμερο) γίνεται μετά τις 7.15 πμ . Τα παιδιά του σχολείου που δεν είναι εγγεγραμμένα στα προαναφερόμενα τμήματα θα προσέρχονται στο σχολείο μετά τις 8.00 πμ.

Η αποχώρηση των παιδιών από το σχολείο θα γίνεται σταδιακά ως εξής:

1.05 μμ Α τάξη Κεντρική Είσοδος,  1.05 μμ Β΄ τάξεις Επάνω Είσοδος

 1.10 μμ Γ τάξεις Κεντρική Είσοδος, 1.10 μμ Δ΄ τάξη Επάνω Είσοδος

1.15 μμ Ε τάξεις Κεντρική Είσοδος, 1.10 μμ,  ΣΤ΄ τάξη Επάνω Είσοδος

Το ολοήμερο τμήμα δεν λειτουργεί προσωρινά λόγω έλλειψης εκπαιδευτικού προσωπικού.

Σχολική Πινακοθήκη

asasa.jpg
Copyright © 2013. 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Rights Reserved.

 Σχεδίαση, ενημέρωση ιστότοπου : Παντελίδης Γεώργιος.
Αναβάθμιση έκδοσης: Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου,
 www.sepchiou.gr
          Copyright © 2011 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Αγ. Γεωργίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.