^Επιστροφή στην αρχή
Get Adobe Flash player

Ενημέρωση Γονέων

Αγαπητοί γονείς στον πίνακα που ακολουθεί αποτυπώνεται η δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης σας από το εκπαιδευτικό προσωπικό για το σχολικό έτος 2021 - 22. Πριν την επίσκεψή σας στο σχολείο καλό θα είναι να ενημερώνετε τηλεφωνικά για την πρόθεσή σας αυτή καθώς επίσης να λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για covid19.

Διαβάστε περισσότερα: Πρόγραμμα ενημέρωσης γονέων 2021 -22

Εργαστ. Δεξιοτήτων

Τελευταία Άρθρα

Τοποθεσία σχολείου

Διακρίσεις Σχολείου

Europ School Radio

Βιβλιοπροτάσεις

Ημερολόγιο Εορτολόγιο

 

 

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
2610866

Ανοίξαμε νέους διαύλους επικοινωνίας δημιουργώντας το "μπλογκάκι" του σχολείου μας. Αξίζει να το επισκέφθεστε. 

Πατήστε πάνω στην παρακάτω εικόνα για να μεταβείτε στην νέα ιστοσελίδα του σχολείου.

Ανακοινώσεις - Σύλλογος Γονέων

Νέα πρόσκληση σε Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες, σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου και ώρα 5:30 μ.μ. έχει προγραμματιστεί  να γίνει εκ νέου Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των παιδιών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βροντάδου λόγω έλλειψης απαρτίας την προηγούμενη Τετάρτη. Στη διάρκεια της θα γίνουν ο οικονομικός απολογισμός και ο απολογισμός πεπραγμένων του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου. Για τη Συνέλευση θα ισχύσουν τα μέτρα που εφαρμόζονται για την είσοδο γονέων και επισκεπτών στον χώρο του Σχολείου (πιστοποιητικό εμβολιασμού - νοσησης ή αρνητικό rapid -test).

Όσοι επιθυμείτε μπορείτε επίσης να ενταχθείτε στην ομάδα: Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Βροντάδου στο Facebook

 

Συνδρομή Συλλόγου Γονέων 2020 - 21

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες, 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βροντάδου, καλεί παλιά και νέα μέλη του να καταβάλλουν την ετήσια συνδρομή στο Σύλλογο . Το ποσό είναι 10€ ανά οικογένεια (για την περίπτωση που φοιτούν αδέλφια στο σχολείο). Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, τα χρήματα θα συλλέξουν οι εκπαιδευτικοί των τάξεων και η Διεύθυνση του Σχολείου διευκολύνοντας τον Σύλλογο και τους ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό. 
Ευχαριστούμε και όλους εσάς για την συνεργασία,
Με εκτίμηση το Δ.Σ του Συλλόγου 

Ενημέρωση Συλλόγου Γονέων, Λαχειοφόρος

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Ο σύλλογος γονέων έχει μπει στη διαδικασία να συγκεντρώνει δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά του αποκριάτικου χορού (23/2/2020).  Όσοι από εσάς δραστηριοποιείστε επαγγελματικά και θέλετε να προβάλλετε τα προϊόντα ή  και τις υπηρεσίες που προσφέρετε (διευκολύνοντας μας συνάμα στη διαδικασία) μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τα μέλη του Δ.Σ. είτε προσωπικά ή στο τηλ. 6937377094 και να κάνετε τις δωρεές σας. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση, το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού  Σχ. Βροντάδου

 

Συμπαράσταση στην " Κιβωτό του Αιγαίου"

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 θα συγκεντρώνουμε σε κάθε τάξη στα πλαίσια της αλληλεγγύης που απαιτούν οι γιορτινές μέρες, τρόφιμα  και υλικά σύμφωνα με την παρακάτω λίστα, για τα παιδιά  της «Κιβωτού του Αιγαίου».

ΛΙΣΤΑ: Δημητριακά, μπάρες δημητριακών , παστέλια, ρυζογκοφρέτες, ατομικοί χυμοί, τοματοπολτός, ξηροί καρποί, μέλι, ξύδι, μπισκότα, μερέντα, κακάο, μουστάρδα, βότανα (τσάι, χαμομήλι κλπ) . Καθαριστικά: κρεμοσάπουνα, σαμπουάν, χαρτικά κουζίνας (χαρτοπεσέτες, χαρτί υγείας,  λαδόχαρτο, αλουμινόχαρτο, μεμβράνη φαγητού)

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων

Σχολική Πινακοθήκη

asasa.jpg
Copyright © 2013. 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Rights Reserved.

 Σχεδίαση, ενημέρωση ιστότοπου : Παντελίδης Γεώργιος.
Αναβάθμιση έκδοσης: Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου,
 www.sepchiou.gr
          Copyright © 2011 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Αγ. Γεωργίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.