^Επιστροφή στην αρχή
Get Adobe Flash player

Ενημέρωση Γονέων

Αγαπητοί γονείς στον πίνακα που ακολουθεί αποτυπώνεται η δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης σας από το εκπαιδευτικό προσωπικό. Σημειώνεται ότι η  συλλογική ενημέρωση των γονέων κάθε τάξης θα γίνεται από τις 12:30 μμ έως 1 :15 μμ

Διαβάστε περισσότερα: Τακτική ενημέρωση γονέων 2018-19

Europ. Quality Label

Βιβλιοπροτάσεις

Εκατοντάχρονα

ScanImage014.jpg

Τι ώρα είναι;

Ημερολόγιο Εορτολόγιο

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

 

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
541952

Erasmus KA2 επίσκεψη στο σχολείο μας

Το διάστημα από 29 Μαίου έως και 1 Ιουνίου 2018 επισκέφθηκαν το σχολείο δυο εκπαιδευτικοί από το σχολείο Fakulti Zakladni Skala της Τσεχίας στα πλαίσια του ευρωπαικού προγράμματος Erasmus+ KA1 που αφορά ατομικές κινητικότητες εκπαιδευτικών με σκοπό την παρατήρηση του μαθήματος μιας αντίστοιχης ειδικότητας στο σχολείο (job shadowing).Αξίζει να σημειωθεί ότι με το προαναφερόμενο σχολείο της Τσεχίας αλλά και τους εκπαιδευτικούς του είχαμε αναπτύξει μεγάλη συνεργασία στα πλαίσια του ευρωπαικού Erasmus+ KA2 με τίτλο "Big Issues In Small Hands" τα σχολικά έτη 2014-16.
 Συγκεκριμένα στο σχολείο μας ήρθαν η μουσικός Petra Kaucka  και η διευθύντρια Petra Holasova του προαανφερόμενου σχολείου. Παρακολούθησαν το μάθημα της μουσικής σε δυο τάξεις μαζί με το μουσικό Μαχαιρά Νικόλαο και το γυμναστή του σχολείου μας Μπογιατζή Γεώργιο και τραγούδησαν μαζί με τα παιδιά ελληνικά και τσέχικα τραγούδια. Τα παιδιά χόρεψαν μαζί με το γυμναστή παραδοσιακούς χορούς της Ελλάδας και κάλεσαν τις δασκάλες του Τσέχικου σχολείου να λάβουν μέρος στους χορούς. Η διευθύντρα του Τσέχικου σχολείου ζήτησε πληροφορίες από το διευθυντή  του σχολείου μας Παντελίδη Γεώργιογια την πολιτική που ακολουθούμε στα πλαίσια της εκπαίδευσης των παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες ή της υποστήριξης που παρέχουμε στα παιδιά των μεταναστών. Δηλαδή ποιές υποστηρικτικές δομές λειτουργών στο σχολείο μας για τα προαναφερόμενα παιδιά καθώς και το πλαίσιο λειτουργίας τους. Οι φιλοξενούμενοι εκπαιδευτικοί ξεναγήθηκαν στους χώρους του σχολείου από την εκπαιδευτικό αγγλικής γλώσσας του σχολείου μας Μπαχά Αντωνία η οποία και είχε το συντονισμό και την οργάνωση αυτής της επίσκεψης. Τέλος είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν  τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας για τους στόχους αυτού του προγράμματος Erasmus+ καθώς και τη διαδικασία συμμετοχής σε αύτό. 

Σχολική Πινακοθήκη

kyriaki_1.jpg
Copyright © 2013. 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Rights Reserved.

 Σχεδίαση, ενημέρωση ιστότοπου : Παντελίδης Γεώργιος.
Αναβάθμιση έκδοσης: Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου,
 www.sepchiou.gr
          Copyright © 2011 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Αγ. Γεωργίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.