^Επιστροφή στην αρχή
Get Adobe Flash player

Ενημέρωση Γονέων

Αγαπητοί γονείς στον πίνακα που ακολουθεί αποτυπώνεται η δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης σας από το εκπαιδευτικό προσωπικό για το σχολικό έτος 2021 - 22. Πριν την επίσκεψή σας στο σχολείο καλό θα είναι να ενημερώνετε τηλεφωνικά για την πρόθεσή σας αυτή καθώς επίσης να λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για covid19.

Διαβάστε περισσότερα: Πρόγραμμα ενημέρωσης γονέων 2021 -22

Εργαστ. Δεξιοτήτων

Τελευταία Άρθρα

Τοποθεσία σχολείου

Διακρίσεις Σχολείου

Europ School Radio

Βιβλιοπροτάσεις

Ημερολόγιο Εορτολόγιο

 

 

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
2420261

Ανοίξαμε νέους διαύλους επικοινωνίας δημιουργώντας το "μπλογκάκι" του σχολείου μας. Αξίζει να το επισκέφθεστε. 

Πατήστε πάνω στην παρακάτω εικόνα για να μεταβείτε στην νέα ιστοσελίδα του σχολείου.

Ανακοινώσεις

13-10-21 Διάθεση self-test για τους μαθητές από τα φαρμακεία

Τα Γραφεία Τύπου των Υπουργείων Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υγείας ανακοινώνουν:
Οι μαθητές όλων των βαθμίδων θα προμηθεύονται από αύριο, Πέμπτη 14 Οκτωβρίου ως και το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, πέντε (5) δωρεάν αυτοδιαγνωστικά (self) τεστ από τα φαρμακεία, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου των ημερών από 18 Οκτωβρίου έως 4 Νοεμβρίου και να προσέρχονται στο σχολείο σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών.
Υπενθυμίζεται ότι:
  • το self-test θα πραγματοποιείται έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση κάθε Τρίτη και Παρασκευή στο σχολείο,
  • ο προσυμπτωματικός διαγνωστικός έλεγχος για τον νέο κορωνοϊό μέσω αυτοδιαγνωστικής δοκιμασίας (self test) είναι υποχρεωτικός για τους μαθητές και τις μαθήτριες,
  • βεβαίωση αρνητικού self test οφείλουν να φέρουν οι μαθητές που δεν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού (για τους μαθητές 12 ετών και άνω) ούτε βεβαίωση παρελθούσας νόσησης (τελευταίου εξαμήνου),
  • οι εμβολιασμένοι μαθητές δεν δικαιούνται δωρεάν self test, καθώς δεν οφείλουν να τα διενεργούν εφόσον δεν προκύψει ειδικός λόγος (δηλ. κρούσμα σε συμμαθητή),
  • η δωρεάν διάθεση self test από τα φαρμακεία γίνεται μόνο κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες, ώστε κατά τις διημερεύσεις και διανυκτερεύσεις να μπορούν να εξυπηρετούν έκτακτες ανάγκες. 

Δημιουργικά εργαστήρια από το ΦΟΒ 2021 - 22

Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Βροντάδου σας γνωστοποιεί την έναρξη λειτουργίας των Εργαστηρίων «Ευ ζην» για την επιμορφωτική περίοδο 2021-2022 από 1/10/2021 και σας εύχεται μια δημιουργική χρονιά!! Λεπτομέρειες στο επισυναπτόμενο έγγραφο.

Πρόγραμμα ενημέρωσης γονέων 2021 -22

Αγαπητοί γονείς στον πίνακα που ακολουθεί αποτυπώνεται η δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης σας από το εκπαιδευτικό προσωπικό για το σχολικό έτος 2021 - 22. Πριν την επίσκεψή σας στο σχολείο καλό θα είναι να ενημερώνετε τηλεφωνικά για την πρόθεσή σας αυτή καθώς επίσης να λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για covid19.

Διαβάστε περισσότερα: Πρόγραμμα ενημέρωσης γονέων 2021 -22

Μεταφορά μαθητών/τριων στο σχολείο

Ενημερώνουμε τους γονείς των παιδιών του σχολείου μας, που κατοικούν σε απόσταση μεγαλύτερη των 1200 μέτρων από το σχολείο ( Κ.Υ.Α 50025/26-09-2018) και επιθυμούν τα παιδιά τους να μεταφέρονται από και προς το σχολείο με δημόσια συγκοινωνία δωρεάν, να συμπληρώσουν και να καταθέσουν στη Δ/νση του σχολείου τα παρακάτω έντυπα :
  1.  Αίτηση για μεταφορά μαθητή/τριας , 
  2. Υυπεύθυνη δήλωση για την απόσταση.

Ενημέρωση για αυτοδιαγνωστικούς ελέγχους και προσέλευση και αποχώρηση παιδιών

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι τα παιδιά θα πρέπει να υποβληθούν σε self test  covid19 την Πέμπτη 16/9/21 και την άλλη μέρα  Παρασκευή  17/9/21 το πρωί να επιδείξουν στους εκπαιδευτικούς του σχολείου την κάρτα με το αποτέλεσμα μέσα στην τάξη την πρώτη ώρα μαθήματος. Ο γονείς οφείλουν να δηλώνουν το αποτέλεσμα του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου στην επίσημη ιστοσελίδα της κυβέρνησης https://www.gov.gr/ipiresies/ugeia-kai-pronoia/koronoios-covid-19/delose-autodiagnostikon-test-covid-19.

Από την επόμενη εβδομάδα  κάθε Δευτέρα και Πέμπτη τα παιδιά τα υποβάλλονται σε αυτοδιαγνωστικό έλεγχο covid19 και κάθε Τρίτη και Παρασκευή θα επιδεικνύουν στο σχολείο το αποτέλεσμα του ακολουθώντας την διαδικασία δήλωσης.

Με την ευκαιρία της επικοινωνίας σας ενημερώνουμε ότι η προσέλευση των παιδιών που έχουν εγγραφεί στην Πρωινή Ζώνη ( Ολοήμερο) γίνεται μετά τις 7.15 πμ . Τα παιδιά του σχολείου που δεν είναι εγγεγραμμένα στα προαναφερόμενα τμήματα θα προσέρχονται στο σχολείο μετά τις 8.00 πμ.

Η αποχώρηση των παιδιών από το σχολείο θα γίνεται σταδιακά ως εξής:

1.05 μμ Α τάξη Κεντρική Είσοδος,  1.05 μμ Β΄ τάξεις Επάνω Είσοδος

 1.10 μμ Γ τάξεις Κεντρική Είσοδος, 1.10 μμ Δ΄ τάξη Επάνω Είσοδος

1.15 μμ Ε τάξεις Κεντρική Είσοδος, 1.10 μμ,  ΣΤ΄ τάξη Επάνω Είσοδος

Το ολοήμερο τμήμα δεν λειτουργεί προσωρινά λόγω έλλειψης εκπαιδευτικού προσωπικού.

Οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας, για το άνοιγμα των σχολείων 2021 - 22

Το υπουργείο Παιδείας δημοσίευσε 14 ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με τα μέτρα προστασίας και το πρωτόκολλο λειτουργίας των σχολείων για το έτος 2021-2022 ενόψει του ανοίγματος των σχολείων στις 13 Σεπτεμβρίου.
Ακολουθούν οι διευκρινιστικές οδηγίες του υπουργείου Παιδείας: 
1.Με τι δικαιολογητικά θα προσέρχονται οι μαθητές στις σχολικές μονάδες;
 
Οι μαθητές οφείλουν να επιδεικνύουν εντός της τάξης πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης εντός του τελευταίου εξάμηνου ή τη σχολική κάρτα COVID-19 αρνητικού αποτελέσματος που εκδίδεται από την πλατφόρμα self-testing.gov.gr. Ο υποχρεωτικός αυτοδιαγνωστικός έλεγχος για τους/τις μαθητές/τριες όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, εκτός από όσους έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους (εφόσον ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα που συστήνεται ο εμβολιασμός) ή έχουν ιστορικό νόσησης εντός τελευταίου εξαμήνου, διενεργείται δύο φορές την εβδομάδα (Τρίτη και Παρασκευή), έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο.

Διαβάστε περισσότερα: Οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας, για το άνοιγμα των σχολείων 2021 - 22

Αυτοδιαγνωστικό τεστ - self test COVID-19 Δευτέρα 31/5/21

Αγαπητοί γονείς σας υπενθυμίζουμε ότι τη Δευτέρα 31/5/21 τα παιδιά θα πρέπει όταν θα προσέλθουν το πρωί στο σχολείο, να έχουν μαζί τους τη σχολική κάρτα δήλωση αυτοδιαγνωστικού τεστ COVID-19 (έντυπη ή χειρόγραφη) με ημερομηνία 30/5/21 αφού προηγουμένως έχετε προβεί στην ηλεκτρονική δήλωση αποτελέσματος στην ιστοσελίδα self-testing.gov.gr. Στη συνέχεια τα παιδιά θα φέρνουν στο σχολείο τη Δευτέρα την κάρτα με το αποτέλεσμα.Για την προμήθεια του αυτοδιαγνωστικού τεστ να είστε σε επαφή με το φαρμακείο που σας εξυπηρετεί.
 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ( SELF TEST ) COVID 19

Εν όψει της δια ζώσης λειτουργίας των σχολικών μονάδων Α΄/θμιας Εκπ/σης, και σύμφωνα με τις  εγκυκλίους 41224/ΓΔ4/10.4.21 και 43275/ΓΔ4/14.4.21 που αφορούν την εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης ( self test ) από τον COVID – 19 και παροχής στοιχείων, επισημαίνουμε τα εξής :

1. Ο διαγνωστικός έλεγχος νόσησης από COVID-19, μέσω δωρεάν self test, είναι υποχρεωτικός για μαθητές, εκπαιδευτικούς, μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ), Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό (ΕΒΠ), το διοικητικό και λοιπό προσωπικό των παραπάνω σχολικών μονάδων.

2. Το test διενεργείται δύο (2) φορές την εβδομάδα. Την προηγούμενη ημέρα της Δευτέρας και Πέμπτης, κάθε σχολικής εβδομάδας και πριν από την έναρξη των μαθημάτων. Ο έλεγχος συνιστάται να διενεργείται έως και είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν από την προσέλευση στην σχολική μονάδα.

3. Η προμήθεια του self test, γίνεται δωρεάν από το φαρμακείο με την επίδειξη του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ), του προσωρινού Αριθμού Μητρώου  Κοινωνικής Ασφάλισης του άρθρου 248 του ν. 4782/2021 (Α’ 36) (ΠΑΜΚΑ) ή του Προσωρινού Αριθμού Ασφάλισης και Υγειονομικής Περίθαλψης Αλλοδαπού (ΠΑΑΥΠΑ) και της αστυνομικής ταυτότητας ή οποιουδήποτε άλλου εγγράφου ταυτοποίησης.

4. Για τους μαθητές της  Α'/θμιας, το δωρεάν self test, παραλαμβάνουν οι γονείς/κηδεμόνες τους, επιδεικνύοντας τον ΑΜΚΑ, ΠΑΜΚΑ ή ΠΑΑΥΠΑ του μαθητή και την αστυνομική ταυτότητα των ιδίων (γονέων/κηδεμόνων).

5. Μαζί με τα self test, παραλαμβάνονται και ενημερωτικά φυλλάδια. Ο έλεγχος διενεργείται κατ’ οίκον, σύμφωνα με τις οδηγίες του φυλλαδίου.

6. Μετά το αποτέλεσμα του self test : Οι γονείς/κηδεμόνες, επισκέπτονται την ηλεκτρονική πλατφόρμα self-testing.gov.gr και αφού αυθεντικοποιηθούν, επιλέγουν την κατηγορία «Σχολική κάρτα για COVID-19» και ακολουθούν τη διαδικασία υποβολής του αποτελέσματος.

Εάν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, εκτυπώνουν από την ηλεκτρονική πλατφόρμα την σχολική κάρτα αρνητικού αποτελέσματος.

Εάν το αποτέλεσμα είναι θετικό, εκδίδεται από την πλατφόρμα σχολική κάρτα θετικού αποτελέσματος, την οποία εκτυπώνουν και στη συνέχεια μεταβαίνουν εντός είκοσι τεσσάρων (24) ωρών σε μια από τις δημόσιες δομές, όπως αυτές είναι αναρτημένες στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr, για δωρεάν επαναληπτικό έλεγχο.

Μέχρι να μεταβούν στη δημόσια δομή και μέχρι την ολοκλήρωση της κλινικής εκτίμησης και της αξιολόγησης των ευρημάτων, οι διαγνωσθέντες θετικοί μαθητές και οι οικείοι τους παραμένουν σε κατ' οίκον περιορισμό, ακολουθώντας τις οδηγίες του Πρωτοκόλλου του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Στην περίπτωση που, ο δωρεάν επαναληπτικός έλεγχος είναι θετικός, ακολουθείται το Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ. Εάν ο δωρεάν επαναληπτικός έλεγχος είναι αρνητικός, εκδίδεται σχετική βεβαίωση από δημόσια δομή, με την οποία βεβαιώνεται το αρνητικό αποτέλεσμα. Στην περίπτωση αυτή, ο μαθητής/τρια επιστρέφει στον χώρο της σχολικής μονάδας, επιδεικνύοντας την παραπάνω βεβαίωση.

7. Οι εκπαιδευτικοί, το Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό (ΕΕΠ) , το διοικητικό και λοιπό προσωπικό επισκέπτονται την ηλεκτρονική πλατφόρμα self-testing.gov.gr και αφού αυθεντικοποιηθούν, επιλέγουν την κατηγορία «Δήλωση αποτελέσματος self-test για COVID-19» και ακολουθούν τη διαδικασία υποβολής αποτελέσματος.

8. Σε περίπτωση αδυναμίας εκτύπωσης της σχολικής κάρτας COVID-19, οι ενδιαφερόμενοι, θα μπορούν να συντάσσουν και να υπογράφουν χειρόγραφη δήλωση, που θα περιέχει τα ίδια στοιχεία με τη σχολική κάρτα/δήλωση αποτελέσματος.

9. Ο μαθητής θα επιδεικνύει απλώς και δεν θα παραδίδει τη σχολική κάρτα εντός της τάξης, στον εκπαιδευτικό της πρώτης ώρας και θα τη φέρει μαζί του μέχρι τη διενέργεια του επόμενου διαγνωστικού ελέγχου.Στην περίπτωση που μαθητής δεν επιδείξει την σχολική κάρτα κατά την είσοδό του στην τάξη, δεν γίνεται δεκτός, λαμβάνει απουσία και απομακρύνεται από την σχολική μονάδα.

ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ( Σε περίπτωση θετικού αυτοδιαγνωστικού τεστ)

Ημέρες Λειτουργίας : Από Δευτέρα έως Παρασκευή , Κυριακή
Π.Ε. Χίου
1. 96 ΤΥΕΘ ΣΤΡΔΟ «ΛΓΟΥ (ΠΖ) ΓΚΙΑΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ» 82100 ΚΟΝΔΥΛΗ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ 1 ΧΙΟΣ 9:00 - 15:00
2. Περιφερειακό Ιατρείο Οινούσσων 9:00 - 15:00
 
Λεπτομέρειες : στην ΚΥΑ  επισυναπτόμενο έγγραφο
Επισυνάπτεται Σχολική κάρτα για COVID-19 
 

Διαβάστε περισσότερα: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ  ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ( SELF TEST ) COVID 19

Έλεγχοι Προόδου Β΄ Διδακτικού Τριμήνου

Αγαπητοί γονείς, σας πληροφορούμε ότι έχουν αποσταλεί στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση οι Έλεγχοι Προόδου του Β΄ Διδακτικού Τριμήνου των παιδιών της Γ΄, Δ΄, Ε΄και Στ΄ τάξης. Για περισσότερη ενημέρωση επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους δασκάλους των τάξεων.

Αναστολή λειτουργίας σχολείου από 4/3/ έως και 15/3/21, έναρξη τηλεκπαίδευσης

Αγαπητοί γονείς, όπως θα ενημερωθήκατε η περιοχή της Χίου από 4/3/21 μέχρι τις 16/3/21 εισέρχεται σε αυστηρή καραντίνα. Οπότε από αύριο  Πέμπτη 4/3/21 το απόγευμα ξεκινάει η τηλεκπαίδευση, όπως γινόταν και τις προηγούμενες φορές που είχαμε αναστολή λειτουργίας της δια ζώσης διδασκαλίας της σχολικής μονάδας. Παρακολουθείτε στενά την ηλεκτρονική σας αλληλογραφία αλλά και την ιστοσελίδα του σχολείου : http://1dim-vront.chi.sch.gr/

  Μπορείτε να επικοινωνείτε στο : E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Καλή δύναμη και αισιοδοξία.

 

Λειτουργία σχολείου 15,16,17/2/21

Ενημερώνουμε την εκπαιδευτική κοινότητα ότι με  απόφαση Δημάρχου τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη (15,16,17/2/2021)  δε θα λειτουργήσουν τα σχολεία λόγω καιρικών συνθηκών. Θα εφαρμοστεί το πρόγραμμα τηλεκπαίδευσης . Με το  ωράριο που κάναμε πάντα τηλεκπαίδευση δηλαδή 2.10 - 5.20 μμ . Με το ωρολόγιο  πρόγραμμα τηλεκπαίδευσης  που είχαμε και πριν.

Βασιλοπιτάκια 2021

Σήμερα Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021, συνεχίζοντας την παράδοση δεκαετιών ο Σύλλογος Γονέων προσέφερε στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου πιτάκια για ένα πιο ευήονο έτος (2021). Οι τυχεροί σε κάθε τμήμα κέρδισαν ένα επιτραπέζιο παιχνίδι. Το συμβολικό δώρο ενδυναμώνει την κοινωνικοποίηση των παιδιών αφού για να παιχθεί χρειάζεται τη συμμετοχή ομάδας φίλων ή και συμμαθητών τους. Ευχαριστούμε το Σύλλογο Γονέων για την προσφορά αλλά και για την πρωτοτυπία των δώρων. Για την ιστορία οι υπερτυχεροί ήταν : Μπουλαζέρης Μ. Α2, Ζίγλης Δημ. Δ2, Χιωτάκης Π. Β2,  Στεφανιάς Αντ. Ε, Λινού Ισ. Α1, Αλιράι Χρ. Δ1, Κόκαλη Μ. Γ, Ζίγλη Χρ Στ1, Αβντιάι Αλ. Στ2 , Καλλίκη Δεσπ.  Β1 . Τυχερή από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας στάθηκε η Δασκάλα Ανδρονίκη Καπέτη.

Αναστολή λειτουργίας σχολείου Τρίτη 19/1/2021

Αγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε ότι μετά από εισήγηση του Διευθυντή ΠΕ Χίου, ο Δήμαρχος Χίου αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας των Δημοτικών Σχολείων και την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021 λόγω της συνέχισης των δυσμενών καιρικών συνθηκών, με στόχο την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών και την αποφυγή ατυχημάτων. Η τηλεκπαίδευση θα συνεχιστεί και την Τρίτη 19/1/2021 σύμφωνα με το πρόγραμμα που είχαμε σαν σχολείο πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων.
 
Ο Διευθυντής του 1ου Δημ. Σχ. Βροντάδου
Παντελίδης Γ.
 

Λειτουργία τηλεκπαίδευσης Δευτέρα 18/1/2021

Αγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε ότι αύριο Δευτέρα 18/1/2021 από τις 2.10 μμ έως και τις 5.20 μμ θα διεξαχθεί  τηλεκπαίδευση σύμφωνα με το πρόγραμμα που υπήρχε για αυτήν την ημέρα σε κάθε τάξη πριν τις Διακοπές των Χριστουγέννων.
Παντελίδης Γ.
Δ/ντής 1ου Δημοτικού Σχολείου Βροντάδου

Αναστολή λειτουργίας σχολείου Δευτέρα 18/1/2021

Αγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε ότι  με απόφαση της Δ/νσης ΠΕ Χίου τα Δημοτικά Σχολεία αύριο Δευτέρα 18/1/2021 λόγω καιρικών συνθηκών δεν θα λειτουργήσουν. 
 
Παντελίδης Γ.
Δ/ντής του 
1ου ΔΣ Βροντάδου

Ενημερωτικό σημείωμα επαναλειτουργία σχολείου 11/1/21

“Αγαπητοί γονείς,σας ευχόμαστε "Καλή Χρονιά" με υγεία και  σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 11/1/2020 το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά (Ολοήμερο, Πρωινή Ζώνη). Η προσέλευση (8.00 πμ) και η αποχώρηση (13.05 - 13.15) θα συνεχίσει να γίνεται όπως  και πριν τις 16/11/21. Επιπλέον θα παρακαλούσαμε για την υγιεινή και ασφάλεια τα παιδιά να έχουν μαζί τους ένα τσαντάκι που θα περιέχει πρόγευμα, μάσκες σε θήκες και αντισηπτικά μέσα (μαντήλια ή υγρό). Επειδή η αποχώρηση (13.05 - 13.15) των παιδιών θα γίνεται τμηματικά παρακαλούμε τους γονείς να μη συνωστίζονται στις εξόδους του σχολείου.Ελπίζουμε στη συνεργασία σας.”
Με εκτίμηση ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΔΣ Βροντάδου

Ανοιχτή επιστολή της κοινωνική λειτουργού του σχολείου μας

Ονομάζομαι Χρυσού Μαρία και εργάζομαι στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου αλλά και στα υπόλοιπα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της περιοχής. Θα είμαι κοντά σας για  το υπόλοιπο της σχολικής χρονιάς, με την  ειδικότητα μου ως κοινωνική λειτουργός, για να μοιραστούμε, να συζητήσουμε και να λύσουμε ότι πρόβλημα μπορεί να προκύψει ή ότι σας απασχολεί σχετικά με τα παιδιά. Έχοντας υπόψιν την περίοδο που διανύουμε, η οποία είναι περίεργη και κάποιες φορές δύσκολη, ιδιαίτερα τώρα που  στο σπίτι υπάρχουν παιδιά τα οποία έχουν χάσει την καθημερινότητα τους. Τα παιδιά καλούνται να ανταπεξέλθουν σε ένα πρόγραμμα το οποίο τους στερεί την φυσική αλληλεπίδραση τους με άλλα παιδιά στο πλαίσιο της τάξης , στο πλαίσιο  του σχολείου. Είναι επόμενο τα παιδιά να παρουσιάζουν εκρήξεις, ένταση, θυμό ακόμη και μια απαισιοδοξία για δραστηριότητες που παλιότερα έδειχναν ενδιαφέρον και ενθουσιασμό.  Θα είμαι κοντά σας όποτε το θελήσετε για να συζητήσουμε ότι σας έχει προβληματίσει, θα πρέπει να ξέρετε ότι οι συναντήσεις μας διέπονται από τον κώδικα δεοντολογίας και υπάρχει απόρρητο. Επικοινωνία στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του σχολείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Με εκτίμηση  η Κοινωνική Λειτουργός 1ου ΔΣ Βροντάδου   Χρυσού Μαρία

Προβλήματα στην τηλεκπαίδευση

Αγαπητοί γονείς θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι δυσκολίες αλλά και η αδυναμία που συναντήσατε εσείς τα παιδιά σας και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου για να συνδεθείτε και να παρακολουθήσετε τα μαθήματα στην πλατφόρμα webex οφείλεται σε τεχνικές αδυναμίες  του συστήματος. Αν και δεν είμαστε υπεύθυνοι για τη λειτουργία του συστήματος, θα θέλαμε να σας ζητήσουμε συγγνώμη . Ελπίζουμε τα τεχνικά προβλήματα να επιλυθούν τις επόμενες ημέρες.
Με εκτίμηση
Παντελίδης Γ.
Δ/ντής 1ου ΔΣ Βροντάδου

Σχολική Πινακοθήκη

asasa.jpg
Copyright © 2013. 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Rights Reserved.

 Σχεδίαση, ενημέρωση ιστότοπου : Παντελίδης Γεώργιος.
Αναβάθμιση έκδοσης: Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου,
 www.sepchiou.gr
          Copyright © 2011 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Αγ. Γεωργίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.