^Επιστροφή στην αρχή
Get Adobe Flash player

Ενημέρωση Γονέων

Αγαπητοί γονείς στον πίνακα που ακολουθεί αποτυπώνεται η δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης σας από το εκπαιδευτικό προσωπικό για το σχολικό έτος 2021 - 22. Πριν την επίσκεψή σας στο σχολείο καλό θα είναι να ενημερώνετε τηλεφωνικά για την πρόθεσή σας αυτή καθώς επίσης να λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για covid19.

Διαβάστε περισσότερα: Πρόγραμμα ενημέρωσης γονέων 2021 -22

Εργαστ. Δεξιοτήτων

Τοποθεσία σχολείου

Μετρητής ΠΣΔ

Μετρητής επισκεπτών

Διακρίσεις Σχολείου

Europ School Radio

Βιβλιοπροτάσεις

Ημερολόγιο Εορτολόγιο

 

 

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
1615300

Ανοίξαμε νέους διαύλους επικοινωνίας δημιουργώντας το "μπλογκάκι" του σχολείου μας. Αξίζει να το επισκέφθεστε. Φιλοδοξούμε να έχουμε και τη συμμετοχή των παιδιών στην αρθρογραφία του.

Ο ΝΙ ΠΙ στο σχολείο μας

 "Πριν από λίγες μέρες αρχίσαμε να διαβάζουμε στο σχολείο το βιβλίο του Γιώργου Χατζόπουλου " Νι Πι ο τελευταίος πειρατής του Αιγαίου και το νερό της ζωής". Κάθε μέρα διαβάζαμε αρκετές σελίδες και μας άρεσε πολύ αυτή η εμπειρία. Το βιβλίο είναι πολύ ενδιαφέρον γεμάτο περιπέτεια, δράση, μυστήριο, κρυμμένα μυστικά, προδοσίες, αγώνες, θυσίες. Τη μέρα που πήγαμε εκδρομή στην Κλειδού διαβάσαμε κι εκεί και μας άρεσε πολύ. Χθές επισκέφθηκε το σχολείο μας ο Γιώργος Χατζόπουλος ο συγγραφέας του βιβλίου για να τον γνωρίσουμε από κοντά και να μιλήσουμε για το βιβλίο. Έμεινε έκπληκτος που το είχαμε διαβάσει όλοι μας και ενθουσιάστηκε. Μας ρώτησε τι μας αρέσει περισσότερο και άλλα πολλά σχετικά με την ιστορία και τους ήρωες. Μας εξήγησε πως έγραψε το βιβλίο και πως το εμπνεύστηκε από την ελληνική ιστορία. 

Υπέγραψε στις ζωγραφιές μας και μας μοίρασε 
αυτοκόλλητα. Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία που γνωρίσαμε απο κοντά ένα συγγραφέακαι θα ήθελα να ξαναγίνει." Αρμένης Θεόφιλος τάξη Στ΄

Σχολική Πινακοθήκη

marita_f.jpg
Copyright © 2013. 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Rights Reserved.

 Σχεδίαση, ενημέρωση ιστότοπου : Παντελίδης Γεώργιος.
Αναβάθμιση έκδοσης: Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου,
 www.sepchiou.gr
          Copyright © 2011 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Αγ. Γεωργίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.