^Επιστροφή στην αρχή
Get Adobe Flash player

Βιβλιοπροτάσεις

Εκατοντάχρονα

ScanImage011.jpg

Τι ώρα είναι;

Ημερολόγιο Εορτολόγιο

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

 

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
515711

Βράβευση μαθητών/τριων 2016-17-18

Την εβδομάδα από 2 Οκτωβρίου 2017 έως 6 Οκτωβρίου  2017 βραβεύτηκαν τα παιδιά: Α1: Σκυριώτη Μαρία, Α2: Ξηρού Σοφία , Β: Στεφανιάς Αντώνης, Γ1: Μπαχά Άννα - Μαρία, Γ2: Φαράκλας Στέφανος, Δ: Κωνσταντάκη Παναγιώτα, Ε: Αρμενάκης Σταμάτης, Στ1: Ψωμάκης Αντώνης, Στ2: Ανδρεάδης Γεώργιος.

Η Β1 & Β2 στο Αρχαιολογικό και όχι μόνο

Την Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017, τα παιδιά της Β' τάξης του σχολείου μας επισκέφθηκαν το Αρχαιολογικό Μουσείο Χίου, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων. Τα συνόδευσαν οι δασκάλες τους Άννα Κοκρή, Ειρήνη Πιταούλη και η κ. Ευαγγελία Γαρούφα. Αφού περιηγήθηκαν στις αίθουσες στου  μουσείου με τα εντυπωσιακά αρχαιολογικά εκθέματα, επισκέφθηκαν και τον περίφημο "μακεδονικό" τάφο που βρίσκεται στο εσωτερικό προαύλιο του κτιρίου. Πριν επιστρέψουν στο σχολείο μας, επισκέφθηκαν το 8ο Δημοτικό Σχολείο Χίου, όπου είχαν την ευκαιρία να παρατηρήσουν τα άνθη, τα λαχανικά και τα αρωματικά φυτά στον βοτανικό κήπο, που έφτιαξαν και συντηρούν τα παιδιά του σχολείου, με τον δάσκαλό τους κ. Στέλιο Μαρδά. 
Στο τέλος,παρατήρησαν με ενθουσιασμό και τα μικρά ζώα και πουλιά , τα οποία εκτρέφονται  με μεγάλη προσοχή και φροντίδα στην εσωτερική αυλή του σχολείου. Έτσι τα παιδιά πήραν ένα ξεχωριστό μάθημα Μελέτης Περιβάλλοντος, που θα τους μείνει αξέχαστο!
 

Σχολική Πινακοθήκη

velali.jpg
Copyright © 2013. 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Rights Reserved.

 Σχεδίαση, ενημέρωση ιστότοπου : Παντελίδης Γεώργιος.
Αναβάθμιση έκδοσης: Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου,
 www.sepchiou.gr
          Copyright © 2011 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Αγ. Γεωργίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.