^Επιστροφή στην αρχή
Get Adobe Flash player

Europ. Quality Label

Ενημέρωση Γονέων

Αγαπητοί γονείς στον πίνακα που ακολουθεί αποτυπώνεται η δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης σας από το εκπαιδευτικό προσωπικό. Σημειώνεται ότι η  συλλογική ενημέρωση των γονέων κάθε τάξης θα γίνεται από τις 1:15 μμ έως 2:00 μμ

Διαβάστε περισσότερα: Τακτική ενημέρωση γονέων από το εκπαιδευτικό προσωπικό

Βιβλιοπροτάσεις

Εκατοντάχρονα

ScanImage004.jpg

Τι ώρα είναι;

Ημερολόγιο Εορτολόγιο

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

 

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
528582

Αποκριές στο σχολείο 2016

Την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016 τα παιδιά ήρθαν μασκαρεμένα στο σχολείο φέρνοντας διάφορα κεράσματα για το αποκριάτικο πάρτι. Τα μέλη του μαθητικού συμβουλίου είχαν ετοιμάσει πολλά παιχνίδια και κατασκευές για όλες τις τάξεις του σχολείου. Έτσι η Α΄και η Β΄τάξη έφτιαξαν μάσκες και έπαιξαν τα "μουσικά πακέτα" με την υποστήριξη των παιδιών της Στ΄και Δ΄τάξης. Η Γ΄τάξη έπαιξε ένα παιχνίδι με καραμέλες, όπου η κάθε ομάδα έπρεπε να μεταφέρει όλες τις καραμέλες από μπωλ σε ένα άλλο, με τα χέρια δεμένα πίσω και με τη βοήθεια ενός κουταλιού στο στόμα.

 Η Δ΄τάξη έπαιξε το παιχνίδι του θησαυρού που είχε οργανωθεί με τη βοήθεια των παιδιών της Στ΄τάξης.Έτρεξαν σε όλα τα μέρη του σχολείου για να βρουν το "θησαυρό" που ήταν ένα παιδικό βιβλίο. Οι "χαμένοι" κεράστηκαν καραμέλες. Στη συνέχεια έπαιξαν στην τάξη του το παιχνίδι "pin the tail on the donkey". Η Ε΄τάξη παρακολούθησε την ταινία "Rio" και έπαιξαν σε ομάδες επιτραπέζια παιχνίδια. Η Στ΄τάξη έφτιαξε όμορφες αποκριάτικες κατασκευές και έπαιξαν σε ομάδες πολλά κεφάτα επιτραπέζια παιχνίδια όπως "παντομίμα", "μάντεψε ποιος", "μάντεψε το σωστό τραγούδι". Τέλος το μαθητικό συμβούλιο βράβευσε μετά από διαγωνισμό στον οποίο κάθε τμήμα έστειλε την υποψηφιότητά του, την πιο πρωτότυπη και έξυπνη μεταφίεση. Η επιλογή ήταν δύσκολη κι έτσι το πρώτο βραβείο μοιράστηκαν ο Νίκος Τσουκάρης από την Ε΄τάξη και Νικόλας Μιχαηλίδης από την Β΄τάξη. Ήταν μια όμορφη μέρα για τα παιδιά και τους δασκάλους. Το συντονισμό των δράσεων είχε η επαιδευτικός του σχολείου μας και υπεύθυνη για τη λειτουργία του Σχολικού Συμβουλίου, Μπαχά Αντ.

 

On Friday 11-3-16 we celebrated  the Carnival Day at school. The school council had prepared lots of games and activities in each class and the children enjoyed themselves taking part in competitions, treasure hunt and other games. In the end, there was a costume competition and every class sent their nominations .It was very difficult for the school council to choose the best as all costumes were fantastic. The first prize was given to two children from B and E class. All children shared their food and drinks and had a great time.

Σχολική Πινακοθήκη

xouli_1.jpg
Copyright © 2013. 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Rights Reserved.

 Σχεδίαση, ενημέρωση ιστότοπου : Παντελίδης Γεώργιος.
Αναβάθμιση έκδοσης: Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου,
 www.sepchiou.gr
          Copyright © 2011 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Αγ. Γεωργίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.