^Επιστροφή στην αρχή
Get Adobe Flash player

Βράβευση μαθητών/τριων 2016-17

Την εβδομάδα από 29 Μαϊου 2017 έως 2 Ιουνίου 2017 βραβεύτηκαν τα παιδιά: Ξηρός Χ.Α, Φαράκλα Ι. Β1, Λυμπέρης Φ. Β2, Παπασταματίου Ε. Γ, Μαiστράλης Φ. Δ, Καρυστιανός Ε.Ε1, Χαβιάρα Ειρ. Ε2, Τετώνη Ι. Στ΄.

Βιβλιοπροτάσεις

Εκατοντάχρονα

ScanImage004.jpg

Τι ώρα είναι;

Ημερολόγιο Εορτολόγιο

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

 

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
510333

Ενημέρωση Γονέων και Κηδεμόνων από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου :
 
 
 
Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 1:15 μμ.  Α1 και Α2 τάξεις
 
Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 1:15 μμ Β΄τάξη.
 
Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 1:15 μμ Στ2 τάξη.
 
Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 1:15μμ Γ1 τάξη.

Σχολικό Συμβούλιο

Αγώνες Ποδοσφαίρου & Καλαθοσφαίρισης

Με πρωτοβουλία και οργάνωση του Σχολικού Συμβουλίου την Πέμπτη 18 Μαΐου και τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκαν στο Φαφαλίειο στάδιο Βροντάδου και στο γήπεδο μπάσκετ του σχολείου μας αντίστοιχα αγώνες ποδοσφαίρου και καλοθοσφαίρισης με τη συμμετοχή ομάδων αγοριών και κοριτσιών του σχολείου μας. Το θέαμα και τα αποτελέσματα ήταν συναρπαστικά και ενδιαφέροντα. Συγχαρητήρια στους οργανωτές αλλά και στους συμμετέχοντες.

Η Β1 & Β2 στο Αρχαιολογικό και όχι μόνο

Την Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017, τα παιδιά της Β' τάξης του σχολείου μας επισκέφθηκαν το Αρχαιολογικό Μουσείο Χίου, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων. Τα συνόδευσαν οι δασκάλες τους Άννα Κοκρή, Ειρήνη Πιταούλη και η κ. Ευαγγελία Γαρούφα. Αφού περιηγήθηκαν στις αίθουσες στου  μουσείου με τα εντυπωσιακά αρχαιολογικά εκθέματα, επισκέφθηκαν και τον περίφημο "μακεδονικό" τάφο που βρίσκεται στο εσωτερικό προαύλιο του κτιρίου. Πριν επιστρέψουν στο σχολείο μας, επισκέφθηκαν το 8ο Δημοτικό Σχολείο Χίου, όπου είχαν την ευκαιρία να παρατηρήσουν τα άνθη, τα λαχανικά και τα αρωματικά φυτά στον βοτανικό κήπο, που έφτιαξαν και συντηρούν τα παιδιά του σχολείου, με τον δάσκαλό τους κ. Στέλιο Μαρδά. 

Διαβάστε περισσότερα: Η Β1 & Β2 στο Αρχαιολογικό και όχι μόνο

ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΕΤΑΩ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Η εκδήλωση υλοποιείται  για την καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας στα παιδιά αλλά και για την ενίσχυση της Σχολικής μας Βιβλιοθήκης. Η πατρότητα της ιδέας ανήκει στα μέλη του Σχολικού Συμβουλίου του σχολείου μας τα οποία επιμελήθηκαν και την οργάνωσή της.
ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ
Την Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή 24,25 και 26 Μαΐου 2017 από τις 11:30 πμ έως τις 1:15 μμ  θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα βιβλιοθήκης του σχολείου μας Έκθεση Παιδικού Βιβλίου . 
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα: ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΕ  ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΕΤΑΩ

1η & 2η Συνεδρίαση Σχολικού Συμβουλίου 2016-17

1η Συνεδρίαση μαθητικού συμβουλίου 12-12-2016

·  Το συμβούλιο συμφώνησε για την αποφυγή παρεξηγήσεων να ορίσει ποιες τάξεις θα χρησιμοποιούν τα γήπεδα κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων

·  Όρισε εφημερίες μαθητών που στόχο θα έχουν την αποφυγή συγκρούσεων

·   Όρισε υπεύθυνους μαθητές για τη λειτουργία της δανειστικής βιβλιοθήκης η οποία θα λειτουργεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα διαλείμματα.

Διαβάστε περισσότερα: 1η & 2η Συνεδρίαση Σχολικού Συμβουλίου 2016-17

Νέο Σχολικό Συμβούλιο 2016-17

Σήμερα Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016 μετά τη διαδικασία των εκλογών, συγκροτήθηκε το νέο Σχολικό Συμβούλιο σε συνεδρίαση με την εποπτεία της εκπαιδευτικού αγγλικών του σχολείου μας Μπαχά Αντ. Συγκεκριμένα μετά από συζητήσεις και ψηφοφορίες  το νέο Σχολικό Συμβούλιο θα έχει την εξής σύνθεση:

Πρόεδρος : Μαργώνης Κων/νος τάξη Στ΄

Αντιπρόεδρος:  Νέος Παντελής Στ΄

Γραμματέας : Καράβας Ι. Ε1

Ταμίας :  Σπάρταλη Μ Στ΄

Διαβάστε περισσότερα: Νέο Σχολικό Συμβούλιο 2016-17

Προεκλογική εκστρατεία για την ανάδειξη Σχ. Συμβουλίου 2016-17

Στα πλαίσια ανάδειξης νέου σχολικού συμβουλίου για το τρέχον σχολικό έτος 2016-17 τα παιδιά των Δ΄, Ε΄και Στ΄τάξεων οργάνωσαν με την υποστήριξη των δασκάλων τους, την προεκλογική τους εκστρατεία. Εκφώνησαν λόγους, έφτιαξαν αφίσες και ότι άλλο θεώρησαν χρήσιμο για να επιτύχουν το στόχο τους.

Αποτελέσματα εκλογών για το Σχολικό Συμβούλιο 16-17

Την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2016 έγιναν στο σχολείο μας οι εκλογές για το νέο μαθητικό συμβούλιο. Πρόκειται για ένα θεσμό που ξεκίνησε στο σχολείο  με αφορμή τη συμμετοχή μας στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus plus “Big issues in small hands” και συνεχίζεται και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος αφού κρίθηκε ως μια καλή πρακτική για το χώρο της Α/θμιας εκπ/σης. Οι μαθητές, αν και σε μικρή ηλικία, έδειξαν ότι μπορούν να διαχειριστούν με την ανάλογε ωριμότητα θέματα που αφορούν τη ζωή τους στο σχολικό περιβάλλον.

Στις φετινές εκλογές εκλέχτηκαν οι παρακάτω μαθητές:

Διαβάστε περισσότερα: Αποτελέσματα εκλογών για το Σχολικό Συμβούλιο 16-17

Αισθητικές παρεμβάσεις στην αυλή

Με πρωτοβουλία του Σχολικού Συμβουλίου και με την επιμέλεια της υπεύθυνης για τη λειτουργία του, εκπαιδευτικού Αγγλικών του σχολείου μας, Μπαχά Αντ. ζωντάνεψαν με νέα χρώματα τα τσιμέντινα τραπεζοκαθίσματα της βορινής αυλής του.Η εκπαιδευτικός και τα παιδιά αφιέρωσαν αρκετές ώρες δουλειάς, ώστε να ζωηρέψουν τα χρώματα στα επιτραπέζια παιχνίδια και στη διακόσμηση που υπήρχε. Αξίζουν συγχαρητήρια για τον κόπο και το χρόνο που αφιέρωσαν, ώστε να ομορφύνει περισσότερο η αυλή του σχολείου μας. Η δράση αυτή αποτελεί φωτεινό παράδειγμα συνεργασίας και εθελοντικής προσφοράς για το "κοινό μας σπίτι" το 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου,το οποίο φέτος συμπληρώνει 100 χρόνια προσφοράς στην εκπαίδευση.

Σχολική Πινακοθήκη

asasa.jpg
Copyright © 2013. 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Rights Reserved.

 Σχεδίαση, ενημέρωση ιστότοπου : Παντελίδης Γεώργιος.
Αναβάθμιση έκδοσης: Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου,
 www.sepchiou.gr
          Copyright © 2011 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Αγ. Γεωργίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.