^Επιστροφή στην αρχή
Get Adobe Flash player

Europ. Quality Label

Ενημέρωση Γονέων

Αγαπητοί γονείς στον πίνακα που ακολουθεί αποτυπώνεται η δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης σας από το εκπαιδευτικό προσωπικό. Σημειώνεται ότι η  συλλογική ενημέρωση των γονέων κάθε τάξης θα γίνεται από τις 1:15 μμ έως 2:00 μμ

Διαβάστε περισσότερα: Τακτική ενημέρωση γονέων από το εκπαιδευτικό προσωπικό

Βιβλιοπροτάσεις

Εκατοντάχρονα

ScanImage002.jpg

Τι ώρα είναι;

Ημερολόγιο Εορτολόγιο

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

 

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
530523

Η εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου μας ευχαριστεί το Σύλλογο Γονέων για τη χορηγία έκδοσης του Αναμνηστικού Αποφοίτων καθώς και για την παράθεση αποχαιρετηστήριου δείπνου  σε εκπαιδευτικούς και παιδιά συνεχίζοντας την παράδοση για δεκαετίες . Επίσης ευχαριστεί  ιδιαίτερα και τις εκδόσεις ΕΝΤΥΠΟ για τη χορηγία έκδοσης της Πρόσκλησης της Γιορτής Λήξης του σχολείου μας.

Σχολικό Συμβούλιο

"Τα παιδιά ζωγραφίζουν στον τοίχο" Ιούνιος 2018

Την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018 με πρωτοβουλία του Σχολικού Συμβουλίου ξεκίνησε η εικαστική παρέμβαση στο νότιο τοίχο της νότιας αυλής του σχολείου μας. Ο εκπαιδευτικός εικαστικής αγωγής  Γεροντίδης Γεώργιος επιμελήθηκε τη δράση αυτή, φέρνοντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Αυτό αναβαθμίζει αισθητικά τον ήδη πανέμορφο αύλειο χώρο του σχολείου μας και συνάμα εμπλέκει τα παιδιά στα μυστικά και τις απολαύσεις της τέχνης. Συγχαρητήρια σε όλους για την πρωτοβουλία αυτή, ελπίζουμε να συνεχιστεί και σε άλλα σημεία του σχολείου μας, ώστε να το αγαπήσουμε ακόμη περισσότερο.

Τουρνουά μπάσκετ - ποδοσφαίρου 2018

Σήμερα Παρασκευή 18 Μαίου 2018 με πρωτοβουλία του Σχολικού Συμβουλίου του σχολείου μας, πραγματοποιήθηκαν τουρνουά καλαθοσφαίρισης και ποδοσφαίρου ανάμεσα στα παιδιά της Δ΄, Ε΄, Στ΄τάξης στο Φαφαλίειο Στάδιο Βροντάδου και το παρακολούθησαν ως θεατές τα παιδιά της Α΄, Β΄και Γ΄τάξης. Τα παιδιά ανέλαβαν την ευθύνη να χωριστούν σε ομάδες και να ορίσουν τους αρχηγούς τους. Στο ποδόσφαιρο αγωνίστηκαν οι ομάδες του Νίκου Στραβελάκη και Ανδρέα Τζούμα στον μικρό τελικό που έληξε 3- 2 υπέρ της ομάδας του Ν. Στραβελάκη και στον τελικό έφτασαν οι ομάδες του Αντώνη Φλάμου και Κώστα Ισκή. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 6 - 2 υπερ της ομάδας του Αντ. Φλάμου. Στο μπάσκετ αγωνίστηκαν μετά από κλήρωση οι ομάδες της Δ. Μουζήθρα και της Μ. Τσαμπλάκου και το σκορ έληξε 14 - 2 υπέρ της ομάδας τη Δ. Μουζήθρα. 

Διαβάστε περισσότερα: Τουρνουά μπάσκετ - ποδοσφαίρου 2018

Βιβλιοφάγος 2017-18

Στον πρώτο διαγωνισμό φιλαναγνωσίας για  τη σχολική χρονιά 2017-18 που οργανώνουν τα μέλη του Σχολικού Συμβουλίου , ανακηρύχθηκαν δύο νικητές. Η πρώτη ήταν η Άννα Μπουγιούκα της Δ΄τάξης και δεύτερος ο μαθητής της Α΄τάξης Αντώνης Κατσάλας. Πήραν για αυτό ανάλογο δωράκι. Συγχαρητήρια και στους δύο αλλά και σε όλα τα παιδιά που επισκέπτονται συχνά τη δανειστική μας βιβλιοθήκη.

Προβολή ταινίας , Σχολικό Συμβούλιο 16/12/17

Προβολή ταινίας με πρωτοβουλία του Σχολικού Συμβουλίου του σχολείου μας: Σαββάτο 16/12/2017 και ώρα 5:00 μμ

Λειτουργία Σχολικής Βιβλιοθήκης 2017-18

Ξεκίνησε η λειτουργία της Δανειστικής Σχολικής μας Βιβλιοθήκης με πρωτοβουλία του Σχολικού Συμβουλίου.

Κάθε Τρίτη και Παρασκευή στο δεύτερο και τρίτο διάλειμμα.

Σύσταση Μαθητικού Συμβουλίου 2017-18

Στις 14 Νοεμβρίου 2017 έγινε η πρώτη συνεδρίαση του μαθητικού συμβουλίου του σχολείου μας μετά τις εκλογές. Σ΄αυτή τη συνεδρίαση τα εκλεγμένα μέλη ψήφισαν για τη θέση του προέδρου, αντιπροέδρου, γραμματέα και ταμία. Τα αποτελέσματα είναι τα εξής: 

Πρόεδρος : Σεζένιας Νίκος Στ΄τάξη,

Αντιπρόεδρος: Γλύκας Κων/νος Ε΄τάξη,

Γραμματέας: Φουρνάρη Αγγελική Ε΄τάξη,

Ταμίας: Κωνσταντάκη Παναγιώτα Δ΄τάξη και

Τακτικά μέλη: Λούπι Άλντο, Ισκής Κων/νος, Τσαμπλάκου Μιχαέλα Στ΄τάξη, Καίτη Μαρκέλλα, Ντεντάι Πέτρος, Ε΄τάξη, Σαραντινός Μιχαήλ - Άγγελος, Μουζήθρα Δέσποινα Δ΄τάξη.

Αναπληρωματικά μέλη θα είναι: Φλάμου Δωρωθέα Στ΄τάξη, Τζούμας Ανδρέας Ε΄τάξη και Προμπονάς Νίκος Δ΄τάξη.

Διαβάστε περισσότερα: Σύσταση Μαθητικού Συμβουλίου 2017-18

Εκλογές για την ανάδειξη Σχολικού Συμβουλίου 2017_18

Για τέταρτη χρονιά συνεχίζουμε το θεσμό του Σχολικού Συμβουλίου στο σχολείο μας. Για αυτό την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017 ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εκλογών με την  ψηφοφορία και την ανάδειξη του νέου Σχολικού Συμβουλίου 2017-18. Είχε προηγηθεί χρονικά η προεκλογική εκστρατεία των υποψηφίων, οι οποίοι προσπάθησαν με το δικό τους πρωτότυπο τρόπο ο καθένας να συγκεντρώσουν περισσότερους ψήφους από τους συμμαθητές και τις συμμαθήτριές τους.

Διαβάστε περισσότερα: Εκλογές για την ανάδειξη Σχολικού Συμβουλίου 2017_18

Αγώνες Ποδοσφαίρου & Καλαθοσφαίρισης

Με πρωτοβουλία και οργάνωση του Σχολικού Συμβουλίου την Πέμπτη 18 Μαΐου και τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκαν στο Φαφαλίειο στάδιο Βροντάδου και στο γήπεδο μπάσκετ του σχολείου μας αντίστοιχα αγώνες ποδοσφαίρου και καλοθοσφαίρισης με τη συμμετοχή ομάδων αγοριών και κοριτσιών του σχολείου μας. Το θέαμα και τα αποτελέσματα ήταν συναρπαστικά και ενδιαφέροντα. Συγχαρητήρια στους οργανωτές αλλά και στους συμμετέχοντες.

Η Β1 & Β2 στο Αρχαιολογικό και όχι μόνο

Την Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017, τα παιδιά της Β' τάξης του σχολείου μας επισκέφθηκαν το Αρχαιολογικό Μουσείο Χίου, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων. Τα συνόδευσαν οι δασκάλες τους Άννα Κοκρή, Ειρήνη Πιταούλη και η κ. Ευαγγελία Γαρούφα. Αφού περιηγήθηκαν στις αίθουσες στου  μουσείου με τα εντυπωσιακά αρχαιολογικά εκθέματα, επισκέφθηκαν και τον περίφημο "μακεδονικό" τάφο που βρίσκεται στο εσωτερικό προαύλιο του κτιρίου. Πριν επιστρέψουν στο σχολείο μας, επισκέφθηκαν το 8ο Δημοτικό Σχολείο Χίου, όπου είχαν την ευκαιρία να παρατηρήσουν τα άνθη, τα λαχανικά και τα αρωματικά φυτά στον βοτανικό κήπο, που έφτιαξαν και συντηρούν τα παιδιά του σχολείου, με τον δάσκαλό τους κ. Στέλιο Μαρδά. 

Διαβάστε περισσότερα: Η Β1 & Β2 στο Αρχαιολογικό και όχι μόνο

Σχολική Πινακοθήκη

ageliki_mouz.jpg
Copyright © 2013. 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Rights Reserved.

 Σχεδίαση, ενημέρωση ιστότοπου : Παντελίδης Γεώργιος.
Αναβάθμιση έκδοσης: Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου,
 www.sepchiou.gr
          Copyright © 2011 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Αγ. Γεωργίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.