^Επιστροφή στην αρχή
Get Adobe Flash player

Ενημέρωση Γονέων

Αγαπητοί γονείς στον πίνακα που ακολουθεί αποτυπώνεται η δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης σας από το εκπαιδευτικό προσωπικό για το σχολικό έτος 2021 - 22. Πριν την επίσκεψή σας στο σχολείο καλό θα είναι να ενημερώνετε τηλεφωνικά για την πρόθεσή σας αυτή καθώς επίσης να λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για covid19.

Διαβάστε περισσότερα: Πρόγραμμα ενημέρωσης γονέων 2021 -22

Εργαστ. Δεξιοτήτων

Τελευταία Άρθρα

Τοποθεσία σχολείου

Διακρίσεις Σχολείου

Europ School Radio

Βιβλιοπροτάσεις

Ημερολόγιο Εορτολόγιο

 

 

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
2617784

Ανοίξαμε νέους διαύλους επικοινωνίας δημιουργώντας το "μπλογκάκι" του σχολείου μας. Αξίζει να το επισκέφθεστε. 

Πατήστε πάνω στην παρακάτω εικόνα για να μεταβείτε στην νέα ιστοσελίδα του σχολείου.

Στ2 τάξη και η Αυγή και ο Ανθός

Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017 παρακολουθήσαμε τη θεατρική παράσταση: " Η Αυγή και ο Ανθός" από την ομάδα Hippo.Θα πούμε λίγα λόγια για την υπόθεση. Τα πρόσωπα ήταν ο Ανθός, ο μαύρος Καβαλάρης, η Βίδα και ο κακός Βασιλιάς. Η Αυγή είναι ένα όμορφο κοριτσάκι, που ψάχνει τον αδελφό της,αλλά αυτόν τον κυνηγάει ο μαύρος καβαλάρης. Η Βίδα είναι η κακιά βασίλισσα που η συνεργασία τους με τον κακό Βασιλιά γίνεται ακαταμάχητη . Αργότερα πιάνουν τη Αυγή αλλά μετανιώνουν για αυτό.

 Στο τέλος όλοι μαζί αγαπήθηκαν και έγιναν μια παρέα. Το έργο μας άρεσε από την αρχή έως το τέλος γιατί αναφερόταν στην παλιά εποχή. Έδειχνε την πλευρά του καλού και του κακού. Οι χαρακτήρες ήταν ειδικά φτιαγμένοι για παιδιά. Οι τρεις ηθοποιοί που έπαιζαν στο έργο είχαν χιούμορ, φορούσαν ωραία πολύχρωμα ρούχα, έπαιζαν τους ρόλους του τόσο πειστικά που ζούσαμε κι εμείς με τη φαντασία μας μέσα σ΄ αυτή την περιπέτεια. Τα ακροβατικά τους ήταν υπέροχα, ο ηθοποιός με την κιθάρα ήταν καταπληκτικός. Το σημαντικότερο όμως ήταν το μήνυμα που πέρασε. τα αδέρφια όταν τα έχει χωρίσει η ζωή και γενιά οι άνθρωποι κάνουν τα πάντα για να ενωθούν ξανά να γίνουν οικογένεια.Δεν υπολογίζουν ούτε τους κινδύνους ούτε τις δυσκολίες που πρόκειται να αντιμετωπίσουν, προκειμένου να ξαναβρεθούν. Ήταν πάρα πολύ ωραίο και ευχόμαστε να το δείτε και εσείς.

Τα παιδιά της Στ2 τάξης: Χαβιάρα Ειρήνη, Μπαλακίτσας Λάμπρος, Λούπι Άλντο

Σχολική Πινακοθήκη

kyriaki_1.jpg
Copyright © 2013. 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Rights Reserved.

 Σχεδίαση, ενημέρωση ιστότοπου : Παντελίδης Γεώργιος.
Αναβάθμιση έκδοσης: Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου,
 www.sepchiou.gr
          Copyright © 2011 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Αγ. Γεωργίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.