^Επιστροφή στην αρχή
Get Adobe Flash player

Europ. Quality Label

Ενημέρωση Γονέων

Αγαπητοί γονείς στον πίνακα που ακολουθεί αποτυπώνεται η δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης σας από το εκπαιδευτικό προσωπικό. Σημειώνεται ότι η  συλλογική ενημέρωση των γονέων κάθε τάξης θα γίνεται από τις 1:15 μμ έως 2:00 μμ

Διαβάστε περισσότερα: Τακτική ενημέρωση γονέων από το εκπαιδευτικό προσωπικό

Βιβλιοπροτάσεις

Εκατοντάχρονα

ScanImage001.jpg

Τι ώρα είναι;

Ημερολόγιο Εορτολόγιο

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

 

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
531076

Η εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου μας ευχαριστεί το Σύλλογο Γονέων για τη χορηγία έκδοσης του Αναμνηστικού Αποφοίτων καθώς και για την παράθεση αποχαιρετηστήριου δείπνου  σε εκπαιδευτικούς και παιδιά συνεχίζοντας την παράδοση για δεκαετίες . Επίσης ευχαριστεί  ιδιαίτερα και τις εκδόσεις ΕΝΤΥΠΟ για τη χορηγία έκδοσης της Πρόσκλησης της Γιορτής Λήξης του σχολείου μας.

Ας παίξουμε τους μεγάλους

Την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 και ώρα 7:30 μμ πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εδώ και δεκαετίες αποχαιρετηστήρια γιορτή της έκτης τάξης, στο θεατράκι  του σχολείου μας. Τα παιδιά παρουσίασαν το έργο "Ας παίξουμε τους μεγάλους" του Αντώνη Δελώνη καθηγητή στο Παιδαγωγικό Τμήμα Θεσσαλίας σε διασκευή της εκπαιδευτικού θεατρικής αγωγής του σχολείου μας Ανδριάνας Μαίστρου. Η παράσταση ήταν προιόν συνεργασίας των εκπαιδευτικών των τάξεων Κουφοπαντελή Λάμπρου και Νιαμονιτάκη Μαρίας καθώς και των εκπαιδευτικών ειδικοτήτων Νίκου Μαχαιρά μουσικής, Γιώργου Γεροντίδη εικαστικών, Ανδριάνας Μαίστρου θεατρικής αγωγής και Αντωνίας Μπαχά Αγγλικών ρύθμιση ήχου.Όμως τον καταλυτικό ρόλο της προσπάθειας ανέλαβαν τα παιδιά, τα οποία κατάφεραν πραγματικά να παίξουν τους μεγάλους και να κερδίσουν το κοινό με τις υποκρίτικές τους ικανότητες, το ταλέντο τους, το ήθος τους καταφέρνοντας να περάσουν πλούσια κοινωνικά μηνύματα και να μας εντυπωσιάσουν. Είχαμε το "υλικό" και το τολμήσαμε! Μπράβο παιδιά !! Να συνεχίσετε να είστε παιδιά και να "παίζετε" μόνο τους μεγάλους.

Σχολική Πινακοθήκη

xouli_1.jpg
Copyright © 2013. 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Rights Reserved.

 Σχεδίαση, ενημέρωση ιστότοπου : Παντελίδης Γεώργιος.
Αναβάθμιση έκδοσης: Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου,
 www.sepchiou.gr
          Copyright © 2011 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Αγ. Γεωργίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.