^Επιστροφή στην αρχή
Get Adobe Flash player

Ενημέρωση Γονέων

Αγαπητοί γονείς στον πίνακα που ακολουθεί αποτυπώνεται η δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης σας από το εκπαιδευτικό προσωπικό για το σχολικό έτος 2021 - 22. Πριν την επίσκεψή σας στο σχολείο καλό θα είναι να ενημερώνετε τηλεφωνικά για την πρόθεσή σας αυτή καθώς επίσης να λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για covid19.

Διαβάστε περισσότερα: Πρόγραμμα ενημέρωσης γονέων 2021 -22

Εργαστ. Δεξιοτήτων

Τελευταία Άρθρα

Τοποθεσία σχολείου

Διακρίσεις Σχολείου

Europ School Radio

Βιβλιοπροτάσεις

Ημερολόγιο Εορτολόγιο

 

 

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
2582916

Ανοίξαμε νέους διαύλους επικοινωνίας δημιουργώντας το "μπλογκάκι" του σχολείου μας. Αξίζει να το επισκέφθεστε. 

Πατήστε πάνω στην παρακάτω εικόνα για να μεταβείτε στην νέα ιστοσελίδα του σχολείου.

Εορτή Λήξης 2016 - 17

Την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 και ώρα 8:00μμ στο υπαίθριο θεατράκι του σχολείου μας πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη πλέον Γιορτή Λήξης του σχολικού έτους 2016-17. Αυτή περιελάμβανε: α)απολογισμό του απερχόμενου Σχολικού Συβουλίου του σχολείου μας. β) βράβευση των παιδιών που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό φιλαναγνωσίας " ο βιβλιοφάγος" 
που οργάνωσε για τρίτη χρονιά το Σχολικό Συμβούλιο γ) παρουσίαση θεατρικού δρώμενου από τα παιδιά της Στ΄τάξης που μας αποχαιρέτησαν. Για την πραγματοποίηση του θεατρικού δρώμενου συνεργάστηκαν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας : Νιαμονιτάκη Μ. δασκάλα της Στ΄τάξης, Μαΐστρου Αν. εκπαιδευτικός θεατρικής αγωγής, Μαχαιράς Ν. εκπαιδευτικός μουσικής, Κοκολάκη Ελ. εκπαιδευτικών εικαστικών και Μπαχά Αντ. εκπαιδευτικός Αγγλικών στη διαχείριση του ήχου. Το έργο είχε τίτλο: "Σώπα Δάσκαλε" και ήταν ανθολόγηση κειμένων Ελλήνων λογοτεχνών που αντλούσε τη θεματολογία του από τις  αναμνήσεις σχολικών τους χρόνων. δ) απονομή Τίτλου Σπουδών και αναμνηστικού εντύπου προσφορά του Συλλόγου Γονέων του σχολείου στους αποφοίτους και τέλος ε) αποχαιρετιστήριο δείπνο στη δασκαλόπετρα για παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς προσφορά του Συλλόγου Γονέων.
Η εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου μας επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες: Στο Σύλλογο Γονέων του σχολείου μας γιατί προσέφερε στα παιδιά της Στ΄τάξης: α) αναμνηστικό μπλουζάκι β)χρηματικό ποσό για το ταξίδι τους στη Βουλή γ) έντυπο αναμνηστικό λεύκωμα για τα μαθητικά τους χρόνια στο σχολείο μας δ) αποχαιρετιστήριο δείπνο στη Δασκαλόπετρα. ε) σε όλους τους χορηγούς που προσέφεραν γλυκά, χυμούς, διακόσμηση στη τελετή λήξης και ιδιαίτερα στο εκκλησιαστικό συμβούλιο του ιερού ναού του Αγίου Κηρύκου. Αλλά και σε όλους τους εκπαιδευτικούς και το βοηθητικό προσωπικό του σχολείου για την αστείρευτη προσφορά στα παιδιά που φοιτούν στο σχολείο μας.

Σχολική Πινακοθήκη

marita.jpg
Copyright © 2013. 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Rights Reserved.

 Σχεδίαση, ενημέρωση ιστότοπου : Παντελίδης Γεώργιος.
Αναβάθμιση έκδοσης: Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου,
 www.sepchiou.gr
          Copyright © 2011 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Αγ. Γεωργίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.