^Επιστροφή στην αρχή
Get Adobe Flash player

Europ. Quality Label

Ενημέρωση Γονέων

Αγαπητοί γονείς στον πίνακα που ακολουθεί αποτυπώνεται η δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης σας από το εκπαιδευτικό προσωπικό. Σημειώνεται ότι η  συλλογική ενημέρωση των γονέων κάθε τάξης θα γίνεται από τις 1:15 μμ έως 2:00 μμ

Διαβάστε περισσότερα: Τακτική ενημέρωση γονέων από το εκπαιδευτικό προσωπικό

Βιβλιοπροτάσεις

Εκατοντάχρονα

ScanImage001.jpg

Τι ώρα είναι;

Ημερολόγιο Εορτολόγιο

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

 

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
527533

Βράβευση μαθητών/τριων 2016-17-18

Την εβδομάδα από 5 Μαρτίου 2018 έως 9 Μαρτίου 2018 βραβεύτηκαν τα παιδιάΠοδιά Ι. Α1, Στείρου Μ.  Α2,  Στεφανιάς Α.  Β Γεόμελος Ι. Γ1, Τσαουσάι Χρ Γ2 ,Μπουγιούκα Αν.  Δ, Φλάμος Αν.   Ε, Καρυστιανός Ευαγ.  Στ1, Τσαμπλάκου Μιχ. Στ2.

Ευχαριστήριο για την Έκθεση Βιβλίου 2017

Η Σχολική Κοινότητα νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν ώστε να λειτουργήσει με επιτυχία η Έκθεση Βιβλίου που οργάνωσε το σχολείο μας. Συγκεκριμένα  τους συγγραφείς παιδικών βιβλίων Μανδηλαρά Φ., Βροχαρίδου Αν. και Φαφαλιού Μ. που με προθυμία επισκέφθηκαν το σχολείο κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Βιβλίου και συνεργάστηκαν με τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς , σε μια προσπάθεια καλλιέργειας της φιλαναγνωσίας. Επίσης ευχαριστεί τους εκπαιδευτικούς αλλά και το προσωπικό του σχολείου μας που υποστήριξαν με τη δράση τους και τη συμμετοχή τους την Έκθεση Βιβλίου αλλά και τις παράλληλες δραστηριότητες. Ιδιαιτέρως την εκπαιδευτικό Αγγλικών του σχολείου μας Μπαχά Αντωνία και  τη σχολική βοηθό Κουκουλάκη Μαριάνα οι οποίες είχαν το συντονισμό και την οργάνωση της Έκθεσης.

Σχολική Πινακοθήκη

asasa.jpg
Copyright © 2013. 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Rights Reserved.

 Σχεδίαση, ενημέρωση ιστότοπου : Παντελίδης Γεώργιος.
Αναβάθμιση έκδοσης: Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου,
 www.sepchiou.gr
          Copyright © 2011 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Αγ. Γεωργίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.