^Επιστροφή στην αρχή
Get Adobe Flash player

Europ. Quality Label

Ενημέρωση Γονέων

Αγαπητοί γονείς στον πίνακα που ακολουθεί αποτυπώνεται η δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης σας από το εκπαιδευτικό προσωπικό. Σημειώνεται ότι η  συλλογική ενημέρωση των γονέων κάθε τάξης θα γίνεται από τις 1:15 μμ έως 2:00 μμ

Διαβάστε περισσότερα: Τακτική ενημέρωση γονέων από το εκπαιδευτικό προσωπικό

Βιβλιοπροτάσεις

Εκατοντάχρονα

ScanImage003.jpg

Τι ώρα είναι;

Ημερολόγιο Εορτολόγιο

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

 

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
531102

Η εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου μας ευχαριστεί το Σύλλογο Γονέων για τη χορηγία έκδοσης του Αναμνηστικού Αποφοίτων καθώς και για την παράθεση αποχαιρετηστήριου δείπνου  σε εκπαιδευτικούς και παιδιά συνεχίζοντας την παράδοση για δεκαετίες . Επίσης ευχαριστεί  ιδιαίτερα και τις εκδόσεις ΕΝΤΥΠΟ για τη χορηγία έκδοσης της Πρόσκλησης της Γιορτής Λήξης του σχολείου μας.

Στ τάξη στη Βουλή των Ελλήνων

Τα παιδιά της Στ΄τάξης ταξίδεψαν μέχρι την Αθήνα και  επισκέφθηκαν και φέτος τη Βουλή των Ελλήνων την Παρασκευή 12 Μαΐου 2017. Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά προγράμματα στο "Πλανητάριο" και στο "Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού". Επίσης επισκέφτηκαν το Λόφο της Ακρόπολης, το Μουσείο της Ακρόπολης και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή. Τα παιδιά συνόδευσαν οι δασκάλες Νιαμονιτάκη Μαρία και Γαρούφα Ευαγγελία αλλά και αρκετοί γονείς τους που υποστήριξαν το έργο τους και για αυτό τους ευχαριστούμε.

Σχολική Πινακοθήκη

asasa.jpg
Copyright © 2013. 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Rights Reserved.

 Σχεδίαση, ενημέρωση ιστότοπου : Παντελίδης Γεώργιος.
Αναβάθμιση έκδοσης: Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου,
 www.sepchiou.gr
          Copyright © 2011 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Αγ. Γεωργίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.