^Επιστροφή στην αρχή
Get Adobe Flash player

Europ. Quality Label

Ενημέρωση Γονέων

Αγαπητοί γονείς στον πίνακα που ακολουθεί αποτυπώνεται η δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης σας από το εκπαιδευτικό προσωπικό. Σημειώνεται ότι η  συλλογική ενημέρωση των γονέων κάθε τάξης θα γίνεται από τις 1:15 μμ έως 2:00 μμ

Διαβάστε περισσότερα: Τακτική ενημέρωση γονέων από το εκπαιδευτικό προσωπικό

Βιβλιοπροτάσεις

Εκατοντάχρονα

ScanImage016.jpg

Τι ώρα είναι;

Ημερολόγιο Εορτολόγιο

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

 

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
531092

Η εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου μας ευχαριστεί το Σύλλογο Γονέων για τη χορηγία έκδοσης του Αναμνηστικού Αποφοίτων καθώς και για την παράθεση αποχαιρετηστήριου δείπνου  σε εκπαιδευτικούς και παιδιά συνεχίζοντας την παράδοση για δεκαετίες . Επίσης ευχαριστεί  ιδιαίτερα και τις εκδόσεις ΕΝΤΥΠΟ για τη χορηγία έκδοσης της Πρόσκλησης της Γιορτής Λήξης του σχολείου μας.

Επίσκεψη 1ου Νηπιαγωγείου Βροντάδου 2017

Στα πλαίσια εφαρμογής του προγράμματος: " Ομαλή Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό" επισκέφθηκαν το σχολείο μας σε δύο διαφορετικές μέρες τα παιδιά του 1ου Νηπιαγωγείου Βροντάδου μαζί με τις δασκάλες τους. Γνώρισαν και ξεναγήθηκαν στους χώρους του νέου σχολείου τους, έκαναν μάθημα μαζί με τα παιδιά της Α΄τάξης. Ενδιαφέρουσα ήταν η συνάντησή τους με τα παιδιά της Στ΄ του σχολείου μας τα οποία φέτος θα το αποχαιρετίσουν. Βρέθηκαν μαζί και φωτογραφήθηκαν  στην αίθουσα της Στ΄τάξης.

Σχολική Πινακοθήκη

asasa.jpg
Copyright © 2013. 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Rights Reserved.

 Σχεδίαση, ενημέρωση ιστότοπου : Παντελίδης Γεώργιος.
Αναβάθμιση έκδοσης: Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου,
 www.sepchiou.gr
          Copyright © 2011 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Αγ. Γεωργίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.