^Επιστροφή στην αρχή
Get Adobe Flash player

Europ. Quality Label

Ενημέρωση Γονέων

Αγαπητοί γονείς στον πίνακα που ακολουθεί αποτυπώνεται η δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης σας από το εκπαιδευτικό προσωπικό. Σημειώνεται ότι η  συλλογική ενημέρωση των γονέων κάθε τάξης θα γίνεται από τις 1:15 μμ έως 2:00 μμ

Διαβάστε περισσότερα: Τακτική ενημέρωση γονέων από το εκπαιδευτικό προσωπικό

Βιβλιοπροτάσεις

Εκατοντάχρονα

ScanImage016.jpg

Τι ώρα είναι;

Ημερολόγιο Εορτολόγιο

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

 

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
529505

Βράβευση μαθητών/τριων 2016-17-18

 Την εβδομάδα από 7 Μαίου 2018 έως 11 Μαίου 2018 βραβεύτηκαν τα παιδιάΠαπακώστα Γ. Α1, Μοράκη Μ.  Α2,  Ψύλλος Μ.  Β Μαμουνή Ελ.  Γ1,Πασβάντης Αλ. Γ2 , Μιχαηλίδης Ν.   Δ,  Πατεινιώτη Μ.  Ε, Κατσάλα Ευγ.  Στ1, Σαραντινός Γ.  Στ2.

Διαβάστε περισσότερα: Βράβευση μαθητών/τριων 2016-17-18

Το αλφαβητάρι του Διαδικτύου

Η Δ' τάξη του σχολείου μας στο μάθημα της πληροφορικής με πρωτοβουλία της εκπαιδευτικού Σαββίδη Χαράς δημιούργησε και σας παρουσιάζει το "Αλφαβητάρι του Διαδικτύου".

Το Αλφαβητάρι μας είναι το αποτέλεσμα ενός project διάρκειας 2 μηνών που αφορούσε την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο. Αρχικά συζητήσαμε για το Διαδίκτυο και την ασφάλεια των παιδιών, στη συνέχεια είδαμε βίντεο, επισκεφτήκαμε ιστοσελίδες, λύσαμε σταυρόλεξα και κουίζ για το θέμα, έτσι ώστε να αποκτήσουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα. Αφού τελείωσε αυτό το κομμάτι, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα Αλφαβητάρι με τους νέους "όρους" του Διαδικτύου τους οποίους μάθαμε.

 Τα παιδιά βρήκαν μια σχετική λέξη με το Διαδίκτυο για κάθε γράμμα της Αλφαβήτα. Στη συνέχεια με τη βοήθεια του Storybird (μιας ιστοσελίδας δημιουργίας ιστοριών και εικονοβιβλίων) διαλέξαμε μια σχετική εικόνα για κάθε όρο και γράψαμε έναν ορισμό γι' αυτόν. Έτσι δουλεύοντας ομαδικά ολοκληρώσαμε το Αλφαβητάρι μας! Ελπίζουμε να σας αρέσει και να σας φανεί χρήσιμο!

 

Σχολική Πινακοθήκη

sebel.jpg
Copyright © 2013. 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Rights Reserved.

 Σχεδίαση, ενημέρωση ιστότοπου : Παντελίδης Γεώργιος.
Αναβάθμιση έκδοσης: Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου,
 www.sepchiou.gr
          Copyright © 2011 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Αγ. Γεωργίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.