^Επιστροφή στην αρχή
Get Adobe Flash player

Ενημέρωση Γονέων

Αγαπητοί γονείς στον πίνακα που ακολουθεί αποτυπώνεται η δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης σας από το εκπαιδευτικό προσωπικό για το σχολικό έτος 2021 - 22. Πριν την επίσκεψή σας στο σχολείο καλό θα είναι να ενημερώνετε τηλεφωνικά για την πρόθεσή σας αυτή καθώς επίσης να λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για covid19.

Διαβάστε περισσότερα: Πρόγραμμα ενημέρωσης γονέων 2021 -22

Εργαστ. Δεξιοτήτων

Τελευταία Άρθρα

Τοποθεσία σχολείου

Διακρίσεις Σχολείου

Europ School Radio

Βιβλιοπροτάσεις

Ημερολόγιο Εορτολόγιο

 

 

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
2617674

Ανοίξαμε νέους διαύλους επικοινωνίας δημιουργώντας το "μπλογκάκι" του σχολείου μας. Αξίζει να το επισκέφθεστε. 

Πατήστε πάνω στην παρακάτω εικόνα για να μεταβείτε στην νέα ιστοσελίδα του σχολείου.

Η εκπαιδευτική μας κοινότητα σε δράση

!cid_2ca5252a-ca7f-4864-a96c-2e39f328d80f
SAM_9156
SAM_9158
SAM_9160
SAM_9161
SAM_9163
SAM_9166
SAM_9167
SAM_9168
SAM_9169
SAM_9170
SAM_9173
SAM_9174
SAM_9175
SAM_9176
SAM_9177
SAM_9178
SAM_9181
SAM_9183
SAM_9184
SAM_9185
SAM_9186
SAM_9187
SAM_9188
01/24 
start stop bwd fwd
Στα πλαίσια των εορτών των Χριστουγέννων και στο πνεύμα  και το αίσθημα των ημερών, υλοποιήθηκαν από την εκπαιδευτική μας κοινότητα δράσεις και πρωτοβουλίες που αξίζουν τον έπαινο όλων μας. Συγκεκριμένα:
  • Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων συγκεντρώθηκαν ποσότητες τροφίμων και άλλων χρήσιμων αγαθών,  που υπερέβησαν κάθε προσδοκία μας και παραδόθηκαν στην Κιβωτό του Αιγαίου. Η προσφορά των γονέων μας εξέπληξε και μας συγκίνησε όλους .
     
  • Με πρωτοβουλία του Σχολικού μας Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε εορταστικό παζάρι στην αίθουσα της σχολικής μας βιβλιοθήκης. Η δράση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία λόγω της κινητοποίησης των γονέων, των παιδιών, των εκπαιδευτικών που την υποστήριξαν αλλά και των μελών του Σχολικού Συμβουλίου. Αξίζει εδώ να σημειωθεί η αξιόλογη προσφορά εκθεμάτων για το παζάρι από γονείς του σχολείου μας που διατηρούν κάθε είδους επιχειρηματική δραστηριότητα, αλλά και η προσφορά χειροποίητων παραδοσιακών γλυκισμάτων από ταλαντούχες μητέρες παιδιών του σχολείου μας.
  • Ο Σύλλογος Γονέων συνεχίζοντας την παράδοση, μοίρασε σοκολατένιους Άγιους Βασίληδες σε όλα τα παιδιά του σχολείου. Παράλληλα προσέφερε γλυκό κέρασμα μετά το τέλος της Χριστουγεννιάτικης γιορτής των παιδιών της Β΄ τάξης . Με την πρωτοβουλία αυτή πρόσθεσαν μια γλυκιά νότα στο κλίμα των ημερών, την οποία είχαμε ανάγκη μικροί και μεγάλοι.
  • Οι εκπαιδευτικοί και τα παιδιά της Γ΄ τάξης επισκέφθηκαν το Γηροκομείο Χίου για να τους παραδώσουν τα γλυκά που τα ίδια κατασκεύασαν, αλλά και για να τους ψάλουν τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα. Απέδειξαν με αυτή τη δράση ότι συμπαραστέκονται και συμπονούν τους απόμαχους της τρίτης ηλικίας που βιώνουν τη δική τους «μοναξιά» στο ίδρυμα.
  • Τα παιδιά της Ε1 τάξης στα πλαίσια της εορταστικής εκδήλωσης που οργανώνει το Τοπικό Συμβούλιου του Βροντάδου, κατασκεύασαν με την υποστήριξη της δασκάλας τους αλλά και του εκπαιδευτικού αισθητικής αγωγής αυτοσχέδιο καραβάκι για να ψάλουν με αυτό τα κάλαντα που έμαθαν από τον εκπαιδευτικό μουσικής αγωγής του σχολείου μας στην προαναφερόμενη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Δεκεμβρίου 2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Βροντάδου.
  • Παράλληλα οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας μαζί με τα παιδιά αλλά και εθελοντές γονείς στις τάξεις τους,  υλοποίησαν βιωματικές  δράσεις που αφορούσαν χριστουγεννιάτικες κατασκευές  αλλά και παρασκευή  παραδοσιακών χριστουγεννιάτικων γλυκών. Αξιοποιώντας το εκπαιδευτικό εργαλείο της βιωματικής μάθησης για την απόκτηση δεξιοτήτων πέραν των γνωστικών που τους προσφέρει  η εκπαιδευτική καθημερινότητα.

Σχολική Πινακοθήκη

marita_f.jpg
Copyright © 2013. 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Rights Reserved.

 Σχεδίαση, ενημέρωση ιστότοπου : Παντελίδης Γεώργιος.
Αναβάθμιση έκδοσης: Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου,
 www.sepchiou.gr
          Copyright © 2011 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Αγ. Γεωργίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.