^Επιστροφή στην αρχή
Get Adobe Flash player

Ενημέρωση Γονέων

Αγαπητοί γονείς στον πίνακα που ακολουθεί αποτυπώνεται η δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης σας από το εκπαιδευτικό προσωπικό. Σημειώνεται ότι η  συλλογική ενημέρωση των γονέων κάθε τάξης θα γίνεται από τις 12:30 μμ έως 1 :15 μμ.

Διαβάστε περισσότερα: Ενημέρωση Γονέων 2019-20

Μετρητής ΠΣΔ

Μετρητής επισκεπτών

Europ. Quality Label

Europ School Radio

Βιβλιοπροτάσεις

Ημερολόγιο Εορτολόγιο

 

 

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
874869

Πρωτοβουλία ενημέρωσης από τον εκπαιδευτικό πληροφορικής του σχολείου μας
κ. Στέργιο Πλάτσικα.

Λογότυπο :Big issues in small hands (BISH)

Στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ ,που υλοποιεί το σχολείο μας ,σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014, ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής Λογότυπου,  με θέμα "Big issues in small hands (BISH)". Στη διαδικασία έλαβαν μέρος όλες οι τάξεις του σχολείου μας.

Τα παιδιά ευαισθητοποιήθηκαν για το θέμα με δράσεις και πρωτοβουλίες των δασκάλων τους, που περιελάμβαναν εκτός των άλλων και το εκπαιδευτικό εργαλείο της ιδεοθύελλας, ώστε να εισαχθούν στις βασικές αρχές και αξίες του προγράμματος :

1.     Δικαιώματα παιδιών (Δημοκρατία στο σχολείο)

2.    Προσφορά-εθελοντισμός-φιλανθρωπία

3.    Γνωριμία με επαγγέλματα

4.    Διαχείριση χρημάτων

5.    Ενδιαφέροντα-ελεύθερος χρόνος

Ακολούθησε εικαστική έκφραση ως απάντηση στο ερώτημα που διαπραγματεύεται πρωτίστως το πρόγραμμα: " Τι μπορεί να κάνουν τα παιδιά, που οι μεγάλοι δεν το υπολογίζουν;" Στη συνέχεια ομαδοποιήθηκαν οι απαντήσεις των παιδιών . Με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου, συγκροτήθηκε τριμελής επιτροπή, αποτελούμενη από τους εκπαιδευτικούς: Παντελίδη Γ., Μπαχά Αντ. και Γαρούφα Ευγ. Η ίδια επέλεξε από το σύνολο των έργων των παιδιών, τρία πιο αντιπροσωπευτικά και τέλος ένα (των μαθητριών της ΣΤ2 τάξης: Μπουγδάνου Σ., Τριανταφυλλάκη Κ. και Τσαμπλάκου Κ.), που θα εκπροσωπήσει το σχολείο μας, στο διαγωνισμό που θα γίνει ανάμεσα στους Λογότυπους που προτείνονται και από τα άλλα σχολεία ( Τσεχία, Τουρκία, Γαλλία, Πολωνία, Εσθονία).

 

Σχολική Πινακοθήκη

b1foyts.jpg
Copyright © 2013. 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Rights Reserved.

 Σχεδίαση, ενημέρωση ιστότοπου : Παντελίδης Γεώργιος.
Αναβάθμιση έκδοσης: Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου,
 www.sepchiou.gr
          Copyright © 2011 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Αγ. Γεωργίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.