^Επιστροφή στην αρχή
Get Adobe Flash player

Βιβλιοπροτάσεις

Εκατοντάχρονα

ScanImage004.jpg

Τι ώρα είναι;

Ημερολόγιο Εορτολόγιο

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

 

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
515673

Βράβευση μαθητών/τριων 2016-17-18

Την εβδομάδα από 2 Οκτωβρίου 2017 έως 6 Οκτωβρίου  2017 βραβεύτηκαν τα παιδιά: Α1: Σκυριώτη Μαρία, Α2: Ξηρού Σοφία , Β: Στεφανιάς Αντώνης, Γ1: Μπαχά Άννα - Μαρία, Γ2: Φαράκλας Στέφανος, Δ: Κωνσταντάκη Παναγιώτα, Ε: Αρμενάκης Σταμάτης, Στ1: Ψωμάκης Αντώνης, Στ2: Ανδρεάδης Γεώργιος.

Κινητικότητες, AID, mobilities

4η διακρατική συνάντηση στη Ρουμανία

Στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ με τίτλο “For and Active Citizenship,Inclusion and Development:AID immigrants and refugees”, η εκπαιδευτικός Αγγλικής γλώσσας Τώνια Μπαχά από το 1 Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου ταξίδεψε στην πόλη Buzau της Ρουμανίας για να συμμετάσχει στην 4η προγραμματισμένη διακρατική συνάντηση το χρονικό διάστημα 6 με 11 Οκτωβρίου 2017.Στη συνάντηση αυτή που συμμετείχαν εκπαιδευτικοί και μαθητές Β/Θμιας εκπαίδευσης από τα εταιρικά σχολεία της Πορτογαλίας, Ισπανίας, Σουηδίας, Γερμανίας, Κύπρου και Ρουμανίας, αξιολογήθηκε η πορεία του προγράμματος και προγραμματίστηκαν οι δραστηριότητες μέχρι την επόμενη συνάντηση. 

Διαβάστε περισσότερα: 4η  διακρατική συνάντηση στη Ρουμανία

3η Εκπαιδευτική κινητικότητα Erasmus+ στη Σουηδία

Στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus plus με τίτλο “For an Active Citizenship, Inclusion and Development: AID  immigrants and refugees”, δύο εκπαιδευτικοί από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου, ο Διευθυντής Γιώργος Παντελίδης και η εκπαιδευτικός αγγλικής γλώσσας Τώνια Μπαχά,ταξίδεψαν στο Stromsund της Σουηδίας το διάστημα 4 έως 9 Απριλίου 2017 για την τρίτη διακρατική συνάντηση, με εκπαιδευτικούς και μαθητές από τις χώρες εταίρους, Κύπρο, Γερμανία, Ισπανία, Πορτογαλία και Ρουμανία. 

Διαβάστε περισσότερα:  3η Εκπαιδευτική κινητικότητα Erasmus+ στη Σουηδία

2η Εκπαιδευτική κινητικότητα Erasmus+ στη Γερμανία

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου συμμετέχοντας στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα, Erasmus+ με θέμα: For an Active citizenship, Inclusion and Development: AID Refugees and Immigrants. Προγράμματος  πήρε μέρος στη δεύτερη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 3-8 Δεκεμβρίου 2016 στην πόλη Rheda – Wiedenbruck της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας της Γερμανίας. Το σχολείο μας εκπροσωπήθηκε από τους εκπαιδευτικούς Άρτεμη Πίττα και την Καλλιόπη Ντίλη, οι οποίες συναντήθηκαν με τις ομολόγους τους  από τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά σχολεία της Κύπρου, της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, της Ρουμανίας και της Σουηδίας.

Διαβάστε περισσότερα: 2η Εκπαιδευτική κινητικότητα Erasmus+ στη Γερμανία

1η διακρατική κινητικότητα στη Χίο – AID

Πραγματοποιήθηκε στη Χίο από τις 6 έως τις 10 Οκτωβρίου 2016, με εταίρο το 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου η πρώτη διακρατική κινητικότητα στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus + με τίτλο:«For an Active citizenship, Inclusion and Development: AID refugees and immigrants». Στη συνάντηση παραβρέθηκαν εκπαιδευτικοί από την Ισπανία, Πορτογαλία, Κύπρο, Ρουμανία, Σουηδία και Γερμανία . Κατά τη διάρκειά της επισκέφθηκαν το σχολείο μας και υλοποίησαν δράσεις στα πλαίσια του προγράμματος.

Διαβάστε περισσότερα: 1η διακρατική κινητικότητα στη Χίο – AID

Σχολική Πινακοθήκη

xouli_1.jpg
Copyright © 2013. 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Rights Reserved.

 Σχεδίαση, ενημέρωση ιστότοπου : Παντελίδης Γεώργιος.
Αναβάθμιση έκδοσης: Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου,
 www.sepchiou.gr
          Copyright © 2011 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Αγ. Γεωργίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.