^Επιστροφή στην αρχή
Get Adobe Flash player

Ενημέρωση Γονέων

Αγαπητοί γονείς στον πίνακα που ακολουθεί αποτυπώνεται η δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης σας από το εκπαιδευτικό προσωπικό για το σχολικό έτος 2021 - 22. Πριν την επίσκεψή σας στο σχολείο καλό θα είναι να ενημερώνετε τηλεφωνικά για την πρόθεσή σας αυτή καθώς επίσης να λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για covid19.

Διαβάστε περισσότερα: Πρόγραμμα ενημέρωσης γονέων 2021 -22

Εργαστ. Δεξιοτήτων

Τελευταία Άρθρα

Τοποθεσία σχολείου

Διακρίσεις Σχολείου

Europ School Radio

Βιβλιοπροτάσεις

Ημερολόγιο Εορτολόγιο

 

 

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
2582475

Ανοίξαμε νέους διαύλους επικοινωνίας δημιουργώντας το "μπλογκάκι" του σχολείου μας. Αξίζει να το επισκέφθεστε. 

Πατήστε πάνω στην παρακάτω εικόνα για να μεταβείτε στην νέα ιστοσελίδα του σχολείου.

Στον Κάμπο της Χίου, Δ΄τάξη

Την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018 τα παιδιά της Δ΄τάξης στα πλαίσια του περιβαλλοντικού προγράμματος με τίτλο : "Φυτά του τόπου μας" που υλοποιούν στο διδακτικό χρόνο  της Ευέλικτης Ζώνης, παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό- περιβαλλοντικό  πρόγραμμα του ΚΠΕ Ομηρούπολης με θέμα τον "Κάμπο" της Χίου. Τα παιδιά συνόδευσαν οι δασκαλοί τους Παντελίδης Γ. και Βελαλής Β.  Το πρωί παρακολούθησαν στο σχολείο μια ενδιαφέρουσα ηλεκτρονική παρουσίαση που επιμελήθηκε η εκπαιδευτικός του ΚΠΕ Ομηρούπολης δασκάλα κα Μαρκέλλα Δημίδου η οποία στη συνέχεια αποτέλεσε και τη ξεναγό τους αλλά και την εμψυχώτριά τους σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος. 

Ακολούθησε μετάβαση στην περιοχή του Κάμπου της Χίου με παρέα τα παιδιά από Ειδικό Επαγγελματικό Εργαστήρι  της Χίου. Ανάμεσα στα περιβόλια , τα αρχοντικά, τις μυρωδιές , τα χρώματα αλλά και τα έντονα συναισθήματα, τα παιδιά με βιωματικό τρόπο γνώρισαν την πλούσια πολιτιστική,ιστορική αλλά και φυσική κληρονομιά του τόπου μας. Περπάτησαν στα στενά δρομάκια του Κάμπου με τους ψηλούς τοίχους από θυμιανούσικη πέτρα και άφησαν για λίγο πίσω τη σχολική καθημερινότητα ενεργοποιώντας όλες τις αισθήσεις τους. Επισκέφθηκαν το μουσείο Μανταρινιού και ξεναγήθηκαν σε αυτό από τον υπεύθυνο του ΚΠΕ Ομηρούπολης δάσκαλο κ. Σταύρο Σπυράκη. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την παιδαγωγική ομάδα του ΚΠΕ Ομηρούπολης για την ευκαιρία που μας προσέφερε σήμερα να ζήσουμε αλησμόνητες εμπειρίες.

Σχολική Πινακοθήκη

marita.jpg
Copyright © 2013. 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Rights Reserved.

 Σχεδίαση, ενημέρωση ιστότοπου : Παντελίδης Γεώργιος.
Αναβάθμιση έκδοσης: Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου,
 www.sepchiou.gr
          Copyright © 2011 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Αγ. Γεωργίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.