Γ1& Β΄τάξεις στο ΚΠΕ Ομηρούπολης 2018
^Επιστροφή στην αρχή
Get Adobe Flash player

Europ. Quality Label

Ενημέρωση Γονέων

Αγαπητοί γονείς στον πίνακα που ακολουθεί αποτυπώνεται η δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης σας από το εκπαιδευτικό προσωπικό. Σημειώνεται ότι η  συλλογική ενημέρωση των γονέων κάθε τάξης θα γίνεται από τις 1:15 μμ έως 2:00 μμ

Διαβάστε περισσότερα: Τακτική ενημέρωση γονέων από το εκπαιδευτικό προσωπικό

Βιβλιοπροτάσεις

Εκατοντάχρονα

ScanImage011.jpg

Τι ώρα είναι;

Ημερολόγιο Εορτολόγιο

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

 

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
531693

Η εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου μας ευχαριστεί το Σύλλογο Γονέων για τη χορηγία έκδοσης του Αναμνηστικού Αποφοίτων καθώς και για την παράθεση αποχαιρετηστήριου δείπνου  σε εκπαιδευτικούς και παιδιά συνεχίζοντας την παράδοση για δεκαετίες . Επίσης ευχαριστεί  ιδιαίτερα και τις εκδόσεις ΕΝΤΥΠΟ για τη χορηγία έκδοσης της Πρόσκλησης της Γιορτής Λήξης του σχολείου μας.

Γ1& Β΄τάξεις στο ΚΠΕ Ομηρούπολης 2018

Την Πέμπτη 26 Απριλίου 2018 τα παιδιά της Β΄και Γ1΄τάξης μαζί με τις δασκάλες τους Πίττα Άρτ και Κόλλια Β και το Δ/ντή του σχολείου Παντελίδη Γ., υπεύθυνο του μαθήματος της Ευέλικτης Ζώνης, επισκέφθηκαν το ΚΠΕ Ομηρούπολης στην Κλειδού. Εκεί με την εμψύχωση του  μέλους της Παιδαγωγικής Ομάδας του ΚΠΕ κας Μαρκέλλας Δημίδου παρακολούθησαν το περιβαλλοντικό πρόγραμμα " Η Κλειδού Ανθίζει Ακόμη". Η  δράση αυτή συνδέεται και πραγματοποιείται στα πλαίσια του περιβαλλοντικού προγράμματος που υλοποιούν και οι δύο τάξεις με θέμα τα φυτά του  τόπου μας και της αυλής του σχολείου τις ώρες της Ευέλικτης Ζώνης. Οι εμπειρίες ήταν μοναδικές για όλους . Βέβαια  βοήθησε σ' αυτό ο καιρός και  το ανοιξιάτικο τοπίο της Κλειδούς.

Σχολική Πινακοθήκη

asasa.jpg
Copyright © 2013. 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Rights Reserved.

 Σχεδίαση, ενημέρωση ιστότοπου : Παντελίδης Γεώργιος.
Αναβάθμιση έκδοσης: Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου,
 www.sepchiou.gr
          Copyright © 2011 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Αγ. Γεωργίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.